Info

(P) Face Convention Center - Oficial cel mai mare complex dedicat evenimentelor corporate din România

(P) Face Convention Center - Oficial cel mai mare complex...

Autor: Publicitate

12.03.2019, 11:36 4261

Zona premium din nordul capitalei se pregăteşte să găzduiască cel mai important punct de întâlnire pentru companiile care se află în căutarea unor spaţii cu adevărat grandioase şi exclusiviste pentru evenimentele pe care le organizează.

FACE CONVENTION CENTER este în prezent cel mai exclusivist spaţiu dedicat în totalitate evenimentelor corporate.

Patru spaţii ultra-moderne, atât indoor cât şi outdoor, tehnologie de ultimă generaţie, arhitectură personalizată, servicii de înaltă clasă, de toate acestea vor avea parte cei care aleg Face Convention Center.

FACE, KUSIN, SOCIAL şi FOREST sunt cele patru spaţii care se întind pe o suprafaţă de peste 5000 mp şi pot găzdui peste 5000 de persoane. Fabulosul complex se află la numai 10 km distanţă faţă de Aeroportul Henri Coandă, în apropierea Casei Presei, fiind o apariţie surprinzătoare în peisajul capitalei.

Design ultra-modern, 4 spaţii impresionante, adaptabile oricărui tip de eveniment

FACE este cel mai mare dintre spaţiile indoor, poate găzdui până la 2000 de persoane şi pune la dispoziţia oaspeţilor săi un spaţiu pentru fumători, o bucătărie proprie aflată sub semnătura lui Chef Martin White şi o parcare generoasă.

KUSIN este un spaţiu pe cât de impunător, pe atât de cald si primitor, poate găzdui până la 1000 de persoane, are o bucătarie proprie condusă de formidabilul Chef Martin White şi acces către extraordinarul FOREST.

SOCIAL este un spaţiu multifuncţional cu o ambianţă distinctă. Dispune de două terase, una închisă şi una deschisă, bucătărie proprie şi poate găzdui până la 1000 de persoane.

FOREST este o zonă special amenajată în natură, mai exact 1500 mp de pădure. Beneficiază de bucătărie proprie şi poate găzdui până la 1500 de persoane.

FACE CONVENTION CENTER ne invită să aruncăm o privire în viitor, aducând în prim plan tehnologii de ultimă generaţie, spaţii versatile şi adaptabile, punând la dispoziţia clienţilor săi toate instrumentele necesare realizării unui eveniment corporate desăvârşit.

Echipa Face Convention Center se dedică în totalitate organizării de evenimente impresionante, fie că este vorba despre conferinţe digitale, petreceri private, lansări de produs sau cine de gală.

Pentru a facilita şi îmbunătăţi orice tip de întâlnire business, spaţiile răspund prompt oricărei cerinţe din sfera tehnologiei dar şi din sfera designului, elementele se îmbină armonios şi creează un decor fluid, primitor, 100% versatil şi personalizabil.

Complexul este conceput să asigure confort şi siguranţă: locaţie centrală, autorizaţie ISU, design premium, spaţii versatile.

FACE CONVENTION CENTER este o apariţie fresh şi impresionantă în spaţiul capitalei, un loc pe care mulţi îl aşteptau şi un complex care îşi propune să schimbe standardele calităţii în România.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să folosiţi următoarele date de contact: 4 0720 880 266office@facecorporate.com www.facecorporate.com 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO