Info

(P) FatOrFit NFT

(P) FatOrFit NFT

Autor: Publicitate

30.03.2022, 09:00 1453

Într-o lume în care societatea se îndreaptă cu paşi repezi spre tehnologizare, oamenii au uitat să fie activi, să-şi îndrepte atenţia spre o viaţă echilibrată şi sănătoasă, să practice sport şi să desfăşoare diverse activităţi menite a le creşte rezistenţa fizică şi psihică.

În acest sens, o echipă de tineri profesionişti, a reuşit să îmbine tehnologia digitală, lansând o colecţie de 5.000 NFT-uri FatOrFit, prin care să tragă un semnal de alarmă asupra obezităţii şi comodităţii oamenilor ce au renunţat la practicarea activităţilor sportive şi la alimentaţia sănătoasă. 

Ce legătură au NFT-urile cu FatOrFit?

FatOrFit reprezintă o colecţie unică de NFT-uri, prin care membrii echipei doresc să atragă atenţia asupra conştientizării oamenilor privind obezitatea şi un stil de viaţă sănătos.

Echipa urmăreşte să dezvolte aplicaţii cu ajutorul cărora toţi oamenii să se poată bucura de o viaţă sănătoasă şi activă. Aplicaţiile create îşi doresc să fie atractive, de tipul play to earn, dar şi aplicaţii care să ofere informaţii relevante pentru sănătatea tuturor şi prin intermediul cărora doritorii să poată comunica în timp real cu doctori nutriţionişti, antrenori de fitness şi alţi oameni hotărâţi să îşi schimbe viaţa.

Societatea modernă în care trăim este construită pe ideile şi capacitatea fiecăruia dintre noi de a colabora. Viteza cu care societatea a evoluat se datorează atât oamenilor, cât şi modului în care aceştia interacţionează şi creează legături. Un om echilibrat va reuşi să construiască proiecte care să impresioneze, să aducă prosperitate şi să nu-şi piardă concentrarea asupra problemelor financiare. 

Deşi dispunem de o serie de informaţii şi profesionişti care să ne ajute să fim sănătoşi şi prosperi, o mare parte din persoanele aflate în societate suferă de obezitate, deficit alimentar şi boli cauzate de o viaţă sedentară. 

Bazându-se pe platforma Elrond şi tehnologiile Crypto, NFT, DeFi si DAO, membrii echipei au ales să tragă un semnal de alarmă privind riscurile cauzate de obezitate şi să promoveze valorile pentru o viaţă prosperă şi sănătoasă. 

Alimentaţia sănătoasă este unul dintre conceptele care au stat la baza creării NFT-urilor FarOrFit. Varietatea, calitatea alimentelor, consumul cu moderaţie al alimentelor care să asigure nevoile energetice ale organismului şi evitarea produselor nocive sunt principalii factori ce stabilesc o alimentaţie sănătoasă. 

Viaţa activă este un alt concept definitor pentru FarOrFit NFT. Acordând mai multă atenţie mişcării fizice în fiecare zi, prin practicarea sportului preferat, mersul cu bicicleta alături de alţi oameni ce doresc să-şi schimbe viaţa, vor reuşi să schimbe stilul de viaţă sedentar, într-unul activ şi sănătos. 

Conştientizarea modului în care lucrează propriul corp este un proces extrem de important pentru a reuşi într-un final să savurăm fiecare moment al vieţii. Intelegerea modului de functionare a corpului uman duce la o viaţă sănătoasă, lipsită de griji.

Echipa fondatoare şi creatoare FatOrFit

FatOrFit a luat naştere ca urmare a dorinţei unei mici echipe de tineri antreprenori, care îşi doresc să atragă atenţia asupra obezităţii şi alimentaţiei nesănătoase. 

Unul dintre membrii echipei este Radu P., 34 de ani, fost corporatist, antreprenor de 7 ani, se descrie ca fiind echilibrat şi visător. Este deschis mereu la schimbări şi îşi doreşte să trăiască într-o societate sănătoasă şi ponderată, unde oamenii să fie deschişi la oportunităţi şi să conştientizeze importanţa sănătăţii lor în viaţa de zi cu zi. Pentru proiectul FatOrFit, îşi propune, alături de echipa sa, să dezvolte o aplicaţie care să uşureze viaţa persoanelor active, prin conectarea lor pentru ieşiri în natură, plimbări cu bicicleta şi alte activităţi în aer liber. 

Alexandru Valentin, 30 ani, un corporatist ce lucrează la o multinaţională de aproximativ 5 ani şi iubeşte tehnologia. Se descrie ca fiind o persoană căreia îi plac provocările, îi place să construiască, fiind un om de acţiune, care îşi asumă multe riscuri şi care încearcă să devină mai bun în fiecare zi. Iubeşte să petreacă timp în natură şi să practice diverse sporturi, de aici şi dorinţa de a aduce o schimbare bunăstării fizice, psihice şi sociale pentru cei din jur. Prin intermediul proiectului îşi doreşte ca oamenii să înţeleagă cât sunt de importanţi şi cât de mult contează să colaboreze pentru a crea o societate mai sănătoasă. 

Ultimul membru al echipei, Radu Florin, 35 de ani, este un corporatist pasionat de tehnologie şi oameni. În afara biroului, "bicicleşte" de 5 ani şi se documentează constant despre cum să îşi îmbunătăţească stilul de viaţă, prin lucruri la îndemâna oricui: stabilirea unei rutine de somn, o nutriţie sănătoasă, practicarea sportului şi impactul acestuia asupra corpului. Graţie anilor care au trecut şi au ajutat la transformarea lui, a ajuns acum la o maturitate în gândire şi informaţie dobândită pe care este gata să le împartă cu oricine are interes. Tocmai din aceste motive a aderat la proiect, alături de ceilalţi membrii FatOrFit.

Colecţia de NFT-uri FatOrFit

Echipa FatOrFit lansează colecţia de NFT-uri pe 20 aprilie 2022, ora 18:00, prin care doresc să tragă un semnal de alarmă asupra obezităţii în societatea noastră şi a importanţei alimentaţiei şi exerciţiilor fizice asupra organismului. 

Conceptul FatOrFit NFT reuşeşte să transforme total conştientizarea asupra problemelor de sănătate din societate, oferind acces la profesionişti, specialişti şi informaţii utile pentru menţinerea unui stil de viaţă sănătos. Deţinătorii NFT-urilor vor obţine aplicaţii diverse, hărţi pentru drumeţii şi biciclete, informaţii şi evenimente în comunitatea naturii, alături de o serie de recompense. 

Fiecare din cele 5.000 de NFT-uri este unic şi vine la pachet cu informaţii şi recompense pentru cei care aleg să urmeze un stil de viaţă sănătos. Astfel, tehnologia se va îmbina cu interesul pentru o viaţă mai activă, rezultând oameni echilibraţi, sănătoşi, care vor învăţa să trăiască în comuniune cu natura, dar şi cu tehnologia.  

Preţurile NFT-urilor sunt următoarele:

  • 0 - 500 nft – 0,3 egld
  • 501-1000 nft – 0,5 egld
  • 1001 – 5000 nft – 0,8 egld

De asemenea, primii 500 de cumpărători primesc un NFT gratuit din următoarea colecţie Fit. La atingerea bornei de 500 NFT-uri vândute, sunt oferite cadou 3 Apple Watch, la 1000 de NFT-uri, 4 premii a câte 5 EGLD (elrond token), la 2500 de NFT-uri, 8 premii a câte 10 EGLD (elrond token), la 3500 de NFT-uri, 3 Apple Iphone 13, iar la 5000 de NFT-uri, la finalizarea colecţiei, un Jeep Renegade. 

Avantajele FatOrFit NFT pentru conştientizarea unui stil de viaţă sănătos

Deşi par două lucruri diametral opuse, NFT-urile, potrivit echipei FatOrFit, merg mână în mână, aducând o serie de avantaje beneficiarilor. Printre acestea, regăsim:

  • Veţi face parte din comunitatea FatOrFit, descoperind persoane prin intermediul aplicaţiilor create, care vă vor oferi putere şi sprijin;
  • În calitate de membrii FatOrFit, veţi obţine acces automat la aplicaţiile create;
  • Veţi fi recompensaţi cu NFT gratuit din următoarea noastră colecţie - #FIT (dacă faceţi parte din primii 500 de cumpărători);
  • Oportunitatea de a vă alătura familiei FatOrFit şi de a descoperi bazele unei alimentaţii sănătoase, ale unei vieţi active şi o conştientizare asupra modului în care funcţionează propriul organism. 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO