Info

(P) FineStore ţine cu buzunarul tău! Economiile uriaşe pe care românii le pot face de Black Friday

(P) FineStore ţine cu buzunarul tău! Economiile uriaşe...

Autor: Publicitate

08.11.2022, 18:00 279

Cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice din România, FineStore.ro, sărbătoreşte Black Friday 2022 o lună întreagă. Până pe 30 noiembrie, mii de produse au preţuri şi mai mici decât au fost obişnuiţi cei 500.000 de clienţi care au cumpărat de la FineStore atât online, cât şi din magazinul fizic,.

Recomandările de tip “din gură în gură” făcute de către clienţii FineStore.ro mulţumiţi de excelenţa produselor, de preţul corect şi mai ales de seriozitatea serviciului prestat au dus la extinderea continuă a afacerii de succes creată de trei antreprenori tineri şi entuziaşti.

La reputaţia FineStore a contribuit şi atenţia la detalii, sub forma unei descrieri amănunţite ce implică istoria produsului, notele degustării, premii, caracteristici şi opinii pentru fiecare băutură din magazinul online. Toţi clienţii pot beneficia de consultanţă telefonică pentru comenzi online sau faţă în faţă cu specialiştii magazinului fizic FineStore, din Bulevardul Aerogării, nr. 2-8, Sector 1. Cu transport gratuit la comenzile de peste 199 lei, livrare rapidă în toată ţara şi retur în 45 zile (pentru produse sigilate în ambalajul original), oferta de Black Friday aduce preţuri mici la whisky, brandy, vin, tequila, vodka, rom sau gin.

 Ofertă pentru toate gusturile şi buzunarele

Cel de-al şaselea Black Friday de la FineStore le oferă clienţilor şansa de a se pregăti din timp de sărbători, fără ca bugetul să le fie afectat, dar şi de a-şi reface stocul de băuturi alcoolice sau de a savura pentru prima oară un coniac Frapin 1270 Single Family Estat.

Oferind esenţa pură a viilor Premier Cru din Grande Champagne, Frapin 1270 Single Family Estate are gustul strălucitor al coniacului distilat cu drojdii si maturat în butoaie noi de stejar Limousin. Mirosul conţine nuanţe proaspete de viţă de vie şi flori de lămâi, complimentate cu atingeri vanilate, în timp ce gustul acestui elixir de culoare auriu ambră este rotund, elegant şi armonios, cu arome plăcute de vanilie şi nuanţe proaspete, florale. Cu un finish prelung şi fin aromat, Frapin 1270 Single Family Estate este la fel de uşor de savurat ca aperitiv, cât şi ca digestiv.

OfertaFineStore.ro de Black Friday, cu stocuri limitate, include preţuri bune pentru a mulţumi toate gusturile, de la moonshine şi limoncello până la şampanie Moet sau Armand De Brignac, astfel că nu există moment mai bun pentru achiziţia de băuturi alcoolice pentru sărbătorile şi cadourile sfârşitului de an!

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO