• Leu / EUR4.9005
  • Leu / GBP5.4945
  • Leu / USD4.4823
Info

(P) Fortech desemnat printre „Best Managed Companies” din România în 2022

(P) Fortech desemnat printre „Best Managed Companies” din România în 2022

Autor: Publicitate

21.11.2022, 08:00 119
  • Fortech obţine certificarea „Best Managed Companies in Romania”, un program Deloitte care celebrează excelenţa în afaceri, analizată raportat la bunele practici internaţionale.
  • Best Managed Companies se desfăşoară de 30 de ani în peste 48 de ţări din întreaga lume şi acordă recunoaştere calităţii afacerilor antreprenorilor locali, în baza unei metodologii internaţionale.
  • Înregistrarea galei poate fi urmărită aici.
 

Fortech a fost recunoscut printre „Best Managed Companies in Romania in 2022” în cadrul primei ediţii a programului Deloitte în România. Din peste 20 de companii antreprenoriale locale înscrise, cu cifre de afaceri între 10 şi 75 de milioane de euro şi din industrii diferite, Fortech se numără printre cele 9 care au încheiat programul cu o certificare.

Cu o tradiţie de peste 30 de ani, programul „Best Managed Companies” oferă recunoaştere companiilor private pentru excelenţa în management la nivel global, analizată raportat la bunele practici internaţionale. Metodologia internaţională folosită analizează evoluţia şi performanţa generală a afacerii şi se bazează pe 4 piloni stabiliţi, şi anume: strategia (misiune, viziune, scop), resursele şi inovaţia (competitivitatea şi unicitatea afacerii), cultura şi angajamentul businessului (investiţia în oameni) şi, nu în ultimul rând, situaţia financiară şi guvernanţa afacerii. Această primă ediţie în România a fost organizată de Deloitte în parteneriat cu Banca Transilvania.

Certificarea „Best Managed Companies in Romania” întăreşte poziţia deţinută de Fortech în liga celor mai mari şi căutate companii de tehnologie din România. Într-un spaţiu de afaceri dominat de branduri internaţionale de tehnologie, Fortech este unul dintre puţinii furnizori IT cu capital 100% românesc, care a menţinut de-a lungul anilor ritmul şi standardele impuse pe piaţa locală de marii jucători de profil. În cei aproape 19 ani de activitate, Fortech a devenit un partener tehnic de încredere pentru peste 260 de clienţi.

Recunoaşterea Best Managed Companies in Romania este una foarte valoroasă pentru noi şi nu doar pentru că organizatorii evenimentului sunt două firme de top la nivel mondial şi naţional. Nu doar prin faptul că juriul care a evaluat activitatea companiilor înscrise în program este format din oameni de valoare, ci prin faptul că metodologia aplicată şi etapele prin care am trecut în proces a constituit un RMN pentru fiecare organizaţie. E o onoare pentru noi să primim această certificare la prima ediţie a programului în România.

Este o recunoaştere nu doar a echipelor de leadership şi de mananagement, ci a întregii echipe Fortech. O comunitate care a crescut frumos de la 5 la 1100+ colegi. O echipă care se mişcă foarte rapid pe piaţă şi a fost tot timpul implicată în activitatea companiei. E o echipă cu care îmi face plăcere să lucrez. Dedic această certificare echipei Fortech pentru tot ce a făcut în aceşti aproape 19 ani şi pentru că a adus compania la acest nivel”. – a menţionat Călin Văduva, CEO Fortech, la Gala Best Managed Companies in Romania.

 

Parcursul Fortech

Viziunea echipei fondatoare a fost să construiască o organizaţie antreprenorială, care să îşi poată adapta rapid atât abilităţile tehnologice, cât şi modelele de colaborare cu angajaţii şi clienţii, în ton cu pulsul pieţei. În prezent, Grupul Fortech are o poziţie stabilă, demonstrată atât de dimensiunea echipei, cât şi de datele financiare. Din ultimele rapoarte, Fortech are o echipă formată din peste 1100 de anagajaţi şi colaboratori, o cifră de afaceri de circa 48.5 milioane de de euro în 2021 şi o creştere anuală de 15% susţinută în ultimii ani.

În ultimele declaraţii în presă, Fortech subliniază o consolidare a serviciilor software oferite şi o orientare mai susţinută înspre construcţia de parteneriate de tip joint venture, investiţii şi achiziţii. Compania continuă să-şi aprofundeze expertiza în segmentele de interes, care includ software pentru domeniile medical, auto, financiar, producţie industrială, servicii profesionale, media şi comunicare. În această orientare pe verticale de business, compania acoperă servicii de dezvoltare software end-to-end, pentru a oferi inovaţie, scalabilitate, calitate şi viteză de execuţie pentru clienţi.

 

Următorul capitol de creştere

În perioada următoare, compania va intensifica angajările pentru a susţine trendul de creştere şi dezvoltare deja existent. În prezent, organizaţia are peste 100 de posturi deschise pentru ingineri software pe direcţiile: Java, .NET, React, Angular, Full-Stack, C / C ++, DevOps, şi testare. Aceste oportunităţi sunt disponibile în sediul central din Cluj-Napoca, precum şi în birourile regionale din Iaşi, Oradea şi Braşov. Compania este deschisă pentru colaborări remote, în format hibrid sau on-site.

 

Despre Fortech

Fortech este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii software din regiunea Transilvaniei, cu birouri regionale în Iaşi, Oradea şi Braşov, un număr de 1100+ angajaţi şi colaboratori. Compania se bucură de recunoaşterea internaţională IAOP, EY, Forbes şi a fost inclusă în mod repetat în topul Deloitte Fast 50, ce clasează companiile cu cea mai rapidă creştere din Europa Centrală şi de Est. Mai mult, Fortech a fost selectat de Bosch în lista furnizorilor preferaţi, la nivel global în 2021.

În ultimii doi ani, Fortech s-a clasat în Top 100 cei mai doriţi angajatori din România, conform unui studiu naţional reprezentativ realizat de Catalyst. În acest an, compania a primit recunoaştere pentru brandul de angajator prin două premii importante: Employer Brand of the Year for Large Companies şi Best Employer Brand Video. Aceste premii sunt rezultatul lansării publice la final de 2021 a promisiunii de angajator sub sloganul: „Craft & Grow. Together.”

 
 
 
 
 
Urmează ZF Power Summit 2023
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - vineri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9005
Diferență: -0,0388
Ieri: 4.9024
Azi: 4.4823
Diferență: 0,4279
Ieri: 4.4632
Azi: 5.4945
Diferență: -0,0382
Ieri: 5.4966
Azi: 4.9076
Diferență: 0,102
Ieri: 4.9026