Info

(P) GreenPoint Management anunţă implementarea unei inovaţii in domeniul OIREP folosind UiPath Business Automation Platform

(P) GreenPoint Management anunţă implementarea unei...

Autor: Publicitate

25.10.2022, 13:58 125

 Viitorul este aici.

GreenPoint Management este încântată să anunţe adoptarea automatizării afacerii sale, iniţiativă de pionierat in România din industria OIREP. Ca lideri de piaţă avem în ADN-ul companiei noastre inovaţia, echitatea şi performanţa.

 „Credem în tehnologia care serveşte unui scop, aduce progres şi generează rezultate sustenabile. Dezvoltarea proiectului inovativ presupune viziune, dar şi documentare, multă testare şi ajustare de soluţii. Este un nou drum pe care îl batem pentru viitor.”, a declarat Adela Lazăr, fondator şi preşedinte GreenPoint Management.

“Parteneriatul Greenpoint - Aggranda înseamnă în primul rând atenţia pentru oameni şi pe valoarea adăugată pe care aceştia o pot aduce în companie. Trăim o perioadă în care este din ce în ce mai greu să găsim specialişti buni, indiferent de domeniul de activitate. De aceea, digitalizarea proceselor din companie este esenţială. Prin automatizările pe care le dezvoltă şi le implementează Aggranda, folosind UiPath Business Automation Platform, vom câştiga sute de ore lunar, iar angajaţii GreenPoint se vor putea concentra în munca lor pe lucruri care aduc mai multă valoare adaugată companiei, dar şi în dezvoltarea lor personală.”, a declarat Cristian Ignat, CEO Aggranda.

Implementarea acestei soluţii, rodul spiritului românesc antreprenorial al companiilor noastre, va creşte şi mai mult siguranţa clienţilor noştri şi mitigarea asupra riscului de penalităţi, reducând la minim riscul operaţional la care sunt expuşi.

 Printre principalele avantaje ale soluţiei amintim:

  • Prelucrarea anuală a peste 6000 de documente se va efectua în standard şi garantat fără eroare cu ajutorul mecanismului automat de 4 eye principle (mecanismul celor 4 ochi).
  • Timpul alocat sarcinilor repetitive, dar foarte importante, se reduce cu aproximativ 80%.
  • Relaţionarea cu furnizorii noştri va deveni mai simplă şi intuitivă, cu timpi de reacţie reduşi semnificativ.

Acestea sunt doar beneficiile principale, lista fiind lungă şi în progres permanent odată cu implementarea software-urilor.

În contextul noilor modificări legislative, investim în tehnologie pentru a oferi clienţilor noştri servicii cu zero risc de fraudă. Tehnologia UiPath pe care o implementăm automatizează procesul de verificare a trasabilităţii cantităţilor de ambalaje valorificate cu ajutorul roboţilor, proces care se verifică si se validează si cu platforma AFM.

Suntem liderii de care clienţii noştri au nevoie deoarece folosim cele mai performante tehnologii în desfăşurarea activităţii, integrand acum tehnologiile UiPath cu Microsoft Dynamics şi cu platformele actuale dezvoltate de GreenPoint pentru clienţii şi furnizorii noştri.

 

Proiectul este aşadar unul complex şi suntem siguri că va seta un nou standard pentru toată industria. Implementarea este coordonată de către cei mai buni profesionişti din cele trei echipe şi va fi gata de lansare la începutul anului 2023.

GreenPoint Management este o companie care implementează răspunderea extinsă a producătorilor; preia obligăţiile de mediu privind gestionarea ambalajelor introduse pe piaţa naţională şi atinge ţintele de reciclare/valorificare.

GreenPoint deţine o cota de piaţă din industria OIREP de 20% din totalul de ambalaje introduse anual, pentru care îndeplineşte ţintele de reciclare.

Portofoliul companiei include firme de renume din toate domeniile de activitate.

 

Aggranda face parte din elita de parteneri UiPath (USN) şi se ocupă de automatizarea proceselor repetitive din companii. Roboţii software dezvoltaţi de Aggranda salvează anual peste 100 mii de ore de muncă pentru clienţii din România, SUA, Marea Britanie, Franţa, Austria, Germania, Portugalia.

Aceşti roboţi ajută oamenii din companii să fie mai eficienţi,  mai fericiţi la locul de muncă şi ajută la retenţia lor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO