Info

(P) GreenPoint Management Raportul de sustenabilitate 2021 – dovada unui business sănătos

(P) GreenPoint Management Raportul de sustenabilitate...

Autor: Publicitate

04.11.2022, 08:00 233

Compania GreenPoint Management lansează al patrulea an consecutiv Raportul de sustenabilitate aferent anului 2021 si astfel  îşi creşte an de an impactul ca lider in industria OIREP.

„Sustenabilitatea reprezintă abilitatea de a răspunde nevoilor prezentului fără a compromite abilitatea generaţiilor viitoare de a-şi satisface propriile nevoi. Alături de 41 de colegi motivaţi intrinsec şi pasionaţi, am reuşit şi în anul 2021 să facem paşi importanţi în direcţia schimbării mentalităţii populaţiei cu privire la deşeuri şi să creăm un nucleu al evoluţiei în domeniul în care activăm. Echipa este motorul acestei organizaţii şi împreună ne-am asumat prin expertiză, transparenţă totală, integritate, responsabilitate şi conştiinţa lucrurilor bine făcute să aducem valoare adăugată business-ului şi să facem cu adevărat paşi importanţi către tranziţia spre economia circulară”, a declarat Doamna Adela Lazăr preşedinte companie.

Pentru GreenPoint Management comunicarea transparentă şi performanţa în sustenabilitate au o importanţă deosebită.

Compania continuă să ofere informaţii relevante şi să raporteze cu conştiinciozitate, atât pentru a oferi informaţii părţilor interesate, cât şi pentru a solidifica relaţia cu stakeholderii sai, pentru a genera sinergii şi pentru a asigura procesul de îmbunătăţire continuă în cadrul companiei.

“Ne-am asumat să fim un promotor al bunelor practici în industria deşeurilor de ambalaje şi în îndeplinirea obiectivelor de mediu pentru clienţii pe care îi avem în portofoliu. Am realizat în proporţie de 100% obiectiveleprivind îndeplinirea obligaţiilor pentru peste 285 000 de tone de deşeuri de ambalaje puse pe piaţă de către partenerii noştri, ceea ce ne consolidează poziţia de lider.

Continuăm să ne concentrăm toate acţiunile şi să ne ghidăm întreaga activitate având la bază 5 piloni: viziune, anticipare, creativitate, leadership şi responsabilitate.”, a mai declarat Doamna Adela Lazăr preşedintele companiei GreenPoint Management.

https://www.greenpoints.ro/files/raport_2021.pdf

GreenPoint Management este o companie care implementează răspunderea extinsă a producătorilor; preia obligăţiile de mediu privind gestionarea ambalajelor introduse pe piaţa naţională şi atinge ţintele de reciclare/valorificare.

GreenPoint deţine o cota de piaţă din industria OIREP de 20% din totalul de ambalaje introduse anual, pentru care îndeplineşte ţintele de reciclare.

Portofoliul companiei include firme de renume din toate domeniile de activitate.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO