Info

(P) Grupul CVW Technologies anunţă venituri de 4.278.000 lei aferente T1 2020 şi o creştere cu 47,5% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut pe segmentul staţiilor de tratare şi epurare apă

(P) Grupul CVW Technologies anunţă venituri de...

Autor: Publicitate

10.06.2020, 14:02 727

Grupul CVW Technologies, producător de tehnologii inovatoare pentru tratarea apei potabile şi epurarea apei uzate în aplicaţii rezidenţiale, industriale şi municipale, anunţă rezultatele financiare din primul trimestru 2020 şi raportează venituri din vânzări în valoare de 4.278.000 lei. La finalul anului trecut, compania a raportat afaceri de 24.500.000 lei pentru întreg anul 2019. Grupul CVW Technologies deţine brandurile C&V Water, IntelliBIO, Smartech Automation, intelliFilter şi magazinulapei.ro.

Rezultatele sunt repartizate pe trei segmente importante de activitate, respectiv segmentul alimentărilor cu apă şi canalizare, segmentul automatizărilor industriale şi cel al staţiilor de tratare şi epurare a apei. În primul trimestru al anului 2020 comparativ cu anul precedent, sectorul dedicat staţiilor de tratare şi epurare a înregistrat o creştere de 47,5%, până la 3.127.000 lei.

Printre proiectele contractate în primul trimestru al anului se numără cinci staţii de epurare ape uzate din judeţele Maramureş, Prahova şi Timiş pentru deservirea unor localităţi cu un număr de locuitori cuprins între 1.600 şi 3.000 de persoane, dar şi şase staţii de tratare apă potabilă în vederea distribuirii către consumatori în judeţele Botoşani, Maramureş, Mureş, Timiş şi Constanţa.

Anul acesta, deşi a venit cu provocări pentru întreg mediul de business la nivel mondial, este unul în care ne propunem să finalizăm implementarea tuturor proiectelor aflate în diverse stadii de execuţie pe aproape întreg teritoriul României. De asemenea, planul nostru cuprinde modernizarea fluxului de producţie al fabricii din Măgurele, dar şi a echipamentelor de producţie, precum şi dezvoltarea şi diversificarea portofoliului propriu de produse. Totodată, vizăm şi extinderea prezenţei noastre regionale, prin dezvoltarea reţelei de distribuţie în aplicaţii rezidenţiale sub brandul IntelliBIO, dar şi dezvoltarea laterală a platformei magazinulapei.ro, dedicată echipamentelor pentru staţiile de tratare şi epurare a apei”, declară Cătălin Negoiţă, CEOCVW Technologies.

***

Despre CVW Technologies

Grupul CVW Technologies are un istoric de sute de proiecte realizate pe teritoriul României şi numeroase altele în afara ţării şi contribuie responsabil la protejarea mediului înconjurător, prin asigurarea unei calităţi optime a apei. Produsele grupului sunt realizate în concordanţă cu standardele de protejare a mediului înconjurător. Toate echipamentele de tratare a apei sunt proiectate astfel încât să se obţină o cantitate minimă de deşeuri; sunt incluse în această categorie toate componentele refolosibile, fabricate din părţi reciclabile şi materiale compostabile.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO