Info

(P) Grupul Enterprise Concept Hex IT îşi continuă creşterea

(P) Grupul Enterprise Concept Hex IT îşi continuă...

Autor: Publicitate

16.10.2018, 07:00 829

Enterprise Concept este o companie specializată în arhitectura întreprinderilor şi managementul proceselor de afaceri. Consultanţa în afaceri şi implementarea soluţiilor IT de Business Process Management reprezintă nucleul afacerilor grupului. Organizaţia reuşeşte să dezvolte soluţii compatibile cu business-ul clienţilor săi printr-o abordare holistică, care tinde să redefinească, să eficientizeze şi să automatizeze procesele de afaceri. De-a lungul timpului, Enterprise Concept s-a remarcat prin excelenţa de a reuni strategii şi tehnologii de afaceri, oferind o expertiză de ultimă generaţie bazată pe experienţa în domenii cheie precum: Enterprise Automation Software, Business Process Management (BPM)  şi Enterprise Performance Management (EPM). 

Consultanţă în afaceri  

Cu o cifră de afaceri de 2,75 milioane EUR şi 65 de angajaţi şi colaboratori în anul 2018, Grupul Enterprise Concept Hex IT este lider pe piaţa din România pe automatizarea de procese de business pentru industria de retail, fiind prezent în companii aflate în top 10 în acest sector de piaţă. Cu o experienţă în domeniu de peste 12 ani, noile noastre proiecte prezintă  o serie de roboţi software în regim de producţie proprie care automatizează, în cadrul proceselor de business, gestionarea volumelor mari de date, eliminarea sarcinilor repetitive şi fără valoare adăugată din buclele de decizie, identificarea diferenţelor dintre documente şi luarea deciziilor în timp real, în special în zona departamentului financiar.

Planurile noastre viitoare sunt de includere a unor roboţi software  în platforma proprie Centric BPM pentru a putea răspunde şi la nevoile clienţilor de a scăpa de acele activităţi care nu pot fi eliminate dintr-un proces şi necesită o implicare umană foarte mare. Aşa cum spuneam însă, spre deosebire de alte companii care doar implementează aceşti roboţi, avantajul nostru este acela de a cunoaşte foarte bine business-ul verticalelor pe care ne focusăm şi faptul că procesul este eficientizat în adâncime, pe tot parcursul lui. Astfel, se pot implementa soluţii software de copiere a comportamentului uman, acolo unde acestea fac sens.

Lideri de piaţă în domeniul automatizărilor de procese de business 

Din dorinţa de inovare şi continuă dezvoltare, Grupul Enterprise Concept Hex IT a intrat în 2018 în noi verticale de industrii, precum automotive, real estate, distribuţie/logistică şi producţie. Planurile companiei pe următorii 2 ani prevăd o extindere majoră în aceste domenii, intenţia noastră fiind aceea de a fi lideri pe piaţa din România în automatizarea de procese şi în aceste verticale industriale.

Tot în anul 2018, a fost lansat noul site Enterprise Concept, www.enterprise-concept.com  care evidenţiază zonele unde excelăm, referinţele noastre, dar, mai ales, noua interfaţă va oferi oportunităţi în ceea ce priveşte contractarea unor noi clienţi, precum şi recrutarea de consultanţi şi dezvoltatori seniori. 

 Dezvoltare şi evoluţie alături de clienţii săi 

”In ceea ce priveşte planurile de viitor ale companiei, dorim să ne extindem atât naţional, printr-un efort propriu, cât şi internaţional, pe termen mediu şi lung, având deja discuţii cu un număr semnificativ de clienţi de pe pieţele pe care activăm. Este un efort financiar ridicat pentru a pune în practică toate ideile şi oportunităţile pe care le avem, astfel că, în perioada următoare, avem deschidere către discuţii ce vizează eventuala vânzare a companiei sau investiţii pentru expansiunea internaţională împreună cu noi companii/investitori care ne împărtăşesc viziunea legată de produse/clienţi/echipă. De-a lungul timpului, Enterprise Concept a reuşit să dezvolte parteneriate cu peste 30 de companii multinaţionale sau antreprenoriale româneşti, atât pe plan naţional şi internaţional, toate fiind lideri de piaţă în domeniile în care activează. Acest lucru, alături de echipa excepţionala pe care o avem, reprezintă unul din cele mai importante asseturi ale companiei, alături de platforma proprie Centric BPM.”, a declarat Radu Voicu, CEO şi fondator al grupului Enterprise Concept Hex IT.  

 
 

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO