• Leu / EUR4.9297
  • Leu / GBP5.7419
  • Leu / USD4.6851
Info

(P) H PIPERA LAKE: Apartamentul tău pe malul lacului, departe de agitaţia oraşui, dar aproape de tot ceea ce contează pentru tine

(P) H PIPERA LAKE: Apartamentul tău pe malul lacului, departe de agitaţia oraşui, dar aproape de tot ceea ce contează pentru tine

Autor: Publicitate

28.09.2021, 08:00 734

Acasă este locul unde poveştile prind viaţă, unde îţi este inima, unde timpul stă în loc ca să te poţi bucura de el, în tihnă, împreună cu cei dragi şi unde tot ceea ce contează pentru tine este doar la un pas distanţă: vecini liniştiţi, zone verzi, locuri de joacă pentru copii, şcoli, grădiniţe, centre comerciale şi servicii care îţi fac viaţa mai uşoară. Dar cât de uşor îţi este să găseşti locul căruia să-i spui, cu drag, ”acasă”, acum că ai pornit într-una dintre călătoriile cele mai provocatoare din viaţa ta? Şi cum ar fi să ştii că apartamentul la care visezi de ceva timp deja există?

Dacă îţi doreşti să locuieşti într-o zonă liniştită, dar în acelaşi timp animată, departe de poluarea şi agitaţia din zonele aglomerate ale oraşului, un loc unde să te relaxezi şi să te deconectezi, unde apusurile şi răsăriturile se oglindesc în lac şi unde totul este nou şi gata să te întâmpine, atunci căutarea ta a luat sfârşit: H Pipera Lake este răspunsul căutărilor tale.

Află mai mult despre tipul de apartamente de vânzare disponibile în complex şi alege să te muţi chiar acum. 

H Pipera Lake este un ansamblu rezidenţial de apartamente noi în zona Pipera unde liniştea şi natura sunt completate în mod firesc de facilităţi premium. Proiectul dispune de amplasament excelent în proximitatea mall-ului Promenada şi a polului de birouri din Pipera şi asigură o conexiune rapidă atât către centrul, dar şi către nordul Bucureştiului.  

Aici găseşti apartamente cu terase generoase sau grădini proprii, o zonă de promenadă, pistă pentru bicicletepistă de alergarespaţii de joacă pentru copii şi o spaţii comerciale cu servicii diverse. Independent de statutul civil sau obiceiurile personale, fie că esti celibatar convins, formezi un cuplu sau ai deja o familie, esti fan grădinărit sau poate că perferi să leneveşti pe terasă şi să te bucuri de spectacolul naturii la un pahar cu vin, ai un stil de viaţă activ şi obişnuieşti să alergi, să practici sport în aer liber ori vrei să plasezi o investiţie sigură cu randament imediat, află că H Pipera Lake reuşeşte să acomodeze toate dorinţele şi nevoile tale sau ale celor dragi.

H Pipera Lake este cel mai amplu proiect rezidenţial dezvoltat de Hagag Development Europe pe piaţa locală şi te aşteaptă cu apartamente finalizate şi rate direct la dezvoltator. De asemenea, cei care nu sunt încă pregătiţi să aloce buget pentru achiziţia unei locuinţe, dezvoltatorul oferă acum posibilitatea de a închiria apartamente în complex şi de a experimenta traiul în cel mai nou Gated Community din cartierul Aviaţiei-Pipera.

Ne apropriem cu paşi rapizi de finalizarea primei etape de dezvoltare, care cuprinde cinci imobile cu 435 de unităţrezidenţiale deja ocupate în proporţie de 80%. Vino acum la vizionare! Găseşti aici o comunitate tânără, multiculturală, care creşte de la an la an şi care te aşteaptă să i te alături. Pentru confortul şi liniştea ta, ai la dispoziţie un serviciu de concierge virtual disponibil 24/7 care-ţi oferă asistenţă non stop, indiferent că ai nevoie de o intervenţie rapidă la instalaţia termică sau electrică, vrei să trimiţi un colet, să soliciţi informaţii despre servicii rent-a-car, transport în comun, taxi, evenimente sau atracţii turistice sau să comanzi cina online. Mai mult, proiectul dispune şi de  servicii de property management care presupun administrarea proprietăţii, a spaţiilor comune şi curăţenia în complex, totul pentru timpul şi confortul tău personal.

 
 
 
 
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - vineri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9297
Diferență: 0,2297
Ieri:
Azi: 4.6851
Diferență: -1,1228
Ieri:
Azi: 5.7419
Diferență: 0,8536
Ieri:
Azi: 5.0142
Diferență: 0,5051
Ieri: