Info

(P) Help Net deschide în premieră o farmacie flagship

(P) Help Net deschide în premieră o farmacie flagship

Autor: Publicitate

04.09.2019, 08:00 1666

Pentru prima dată în România, Help Net deschide o farmacie flagship, cu un spaţiu mai bine compartimentat şi un design ultra modern - o locaţie realizată din materiale premium, în care fiecare pacient va primi servicii şi tratamente personalizate. Este un nou concept în ţara noastră, care combină profesionalismul farmaciştilor cu shopping-ul modern. 

Noua farmacie din strada Lt. Av. Radu Beller nr. 3-7, Bucureşti, are o suprafaţa a oficinei de 90 metri pătraţi şi o compartimentare optimizată atât din perspestiva spaţiului de vânzare, cât şi a depozitului din farmacie. Design-ul este unul modern, orientat către clienţi printr-un contrast echilibrat între mobilier şi spaţiul de desfăşurare. Produsele sunt bine puse în evidenţă atât printr-un iluminat potrivit, cât şi prin mobilierul special ales. 

Cu un aer modern, fiecare pacient care va intra în noua Farmacie Help Net din Dorobanţi se va simţi binevenit într-un spaţiu curat şi modern, unde va beneficia de cele mai bune servicii din partea farmaciştilor noştri. Suplimentele alimentare şi dermatocosmeticele vor fi prezente într-un număr mai mare datorită interesului crescut faţă de acestea din partea pacienţilor noştri. În plus, Help Net va oferi în locaţia flagship servicii şi tratamente în funcţie de nevoile fiecărei persoane care intră în farmacie: măsurarea tensiunii şi greutăţii corporale, sfaturi şi recomandări de la beauty advisers Help Net şi dermoanalize.

Fondat în 1998, Help Net operează unul dintre cele mai mari lanţuri farmaceutice din România şi, începând cu aprilie 2018, face parte din grupul german PHOENIX. Farmaciile Help Net se află în top 5 lanţuri farmaceutice în România, cu peste 240 de locaţii deschise la nivel naţional şi o cifră de afaceri de 140 de milioane de euro în 2018. Compania are aproximativ 1600 de angajaţii care oferă servici de calitate înaltă pentru peste 2,7 milioane de pacienţi din ţara noastră.  

Grupul PHOENIX este un furnizor de servicii integrate de sănătate, lider în Europa. Cu o prezenţă activă în 27 de ţări, acesta oferă o acoperire geografică fără precedent. PHOENIX are o reţea de 164 centre de distribuţie, 2500 de farmacii proprii în 14 ţări europene, 37.000 de angajaţi şi o cifră de afaceri de 26 miliarde de euro. Viziunea grupului PHOENIX este să fie cel mai bun furnizor de servicii integrate de sănătate, indiferent de locul în care îşi desfăşoară activitatea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO