Info

(P) Încep înscrierile la unul dintre cele mai bune programe de EMBA din România. 5% Early bird discount până la 31 martie

(P) Încep înscrierile la unul dintre cele mai bune...

Autor: Publicitate

26.02.2019, 08:00 973

WU Executive Academy, parte a Universităţii de Economie şi Afaceri din Viena, cea mai mare universitate de business din Europa, anunţă deschiderea sesiunii de înscrieri în programul WU Executive MBA Bucharest. Managerii şi antreprenorii români şi străini care se vor înscrie până la data de 31 martie beneficiază de early bird discount de 5% din valoarea totală a taxei de şcolarizare. Cursurile EMBA Bucharest vor începe în data de 6 noiembrie 2019.

Prezent pe piaţa românească din 2006, Programul de Executive MBA Bucharest se plasează în top 3 al celor mai apreciate programe de educaţie executivă din ţară şi este singurul care beneficiază de tripla acreditare - EQUIS, AMBA şi AACSB. Pe plan local, acesta a fost desemnat „Cel mai bun program de Executive MBA din România” în anii 2008, 2010, 2014 şi 2015. Pe plan internaţional, programul de EMBA oferit de WU se regăseşte în top 50 programe EMBA conform Financial Times.

„Pentru a avea succes în mediul de afaceri global, extrem de competitiv şi dinamic al zilelor noastre, executivii trebuie să-şi actualizeze în permanenţă cunoştinţele, abilităţile şi perspectivele. Programul Executive MBA Bucharest a fost proiectat exact pentru acest scop. Programul oferă studenţilor un mediu educaţional competitiv şi multicultural în care aceştia pot dobândi cunoştinte aprofundate în toate ariile de business de interes, în acelaşi timp accentul fiind pus pe dezvoltarea competenţelor necesare pentru adaptarea la tendinţele, tehnologiile emergente şi atingerea potenţialului de lider în afaceri. Îndemnăm managerii şi antreprenorii să afle mai multe despre avantajele pe care acest program unic le are de oferit şi să ne aleagă ca partener educaţional”, a declarat Prof. Phillip C. Nell, directorul academic al programului Executive MBA Bucharest. 

Succesul programului Executive MBA Bucharest se datorează atât reputaţiei profesorilor şi universităţilor la care aceştia predau, precum Carlson School of Management - USA şi IESE Business School – Spania, cât şi celor trei module internaţionale, desfăşurate în Austria şi SUA, care oferă studenţilor ocazia de a interacţiona cu manageri din companii diverse, aflate fie în perioade de tranziţie, fie într-o fază de globalizare a business-ului. De asemenea, EMBA Bucharest este printre puţinele cursuri de educaţie executivă a căror structură este axată în proporţie de peste 80% pe latura practică, prin studii de caz internaţionale de actualitate şi tehnica de curs care încurajează interacţiunea între studenti şi alumni, prin organizarea de guest lectures.

Anul trecut, 28 de manageri şi antreprenori români şi străini s-au înscris în program, dintre care 45% au fost femei, devansând media de 35% înregistrată în ultimii ani. Studenţii au provenit din domenii de activitate variate, de la IT şi telecomunicatii (aproape 30%), inginerie şi construcţii, la comerţ, bănci sau industria farmaceutică, avand o experienţă profesională medie de 15 ani şi o experienţă managerială medie de peste 7 ani.

În ultimii 13 ani, peste 315 de manageri şi antreprenori au urmat cursurile Executive MBA Bucharest, iar 68% dintre aceştia au realizat progrese solide în carieră după absolvire. Programul se adresează managerilor cu o experienţă de minim 5 ani şi care au înregistrat un progres solid în carieră. Acesta include 14 module, desfăşurate pe parcursul a 18 luni, în regim part-time, oferind cursanţilor posibilitatea de a-şi continua activitatea profesională.

Pentru mai multe informaţii despre condiţiile de înscriere, cei interesaţi sunt invitaţi să acceseze: 

https://executiveacademy.at/en/programs/mba/executive-mba/executive-mba-bucharest/


 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO