Info

(P) ÎNCEPE A 2-A EDIŢIE BREC REAL ESTATE ACADEMY, PRIMUL PROGRAM 100% PRIVAT DE EDUCAŢIE ÎN IMOBILIARE. Manageri, antreprenori dar şi studenţi se pot înscrie până pe 15 august

Autor: Publicitate

21.07.2021, 16:17 862

BUCHAREST REAL ESTATE CLUB (BREC) începe înscrierile pentru cea de-a doua ediţie a programului REAL ESTATE ACADEMY, primul program 100% privat de educaţie în sectorul imobiliar din România.

Un program integral privat, BREC ACADEMY acoperă întreg spectrul educaţional privind piaţa imobiliară locală şi se desfăşoară în perioada septembrie 2021 – mai 2022. Programul se derulează similar unui program de masterat, conţinând 11 module de studiu -  cele mai importante subiecte de interes privind piaţa imobiliară: investiţii imobiliare,dezvoltare rezidenţială, clădiri şi parcuri de birouri, retail, hoteluri, legal real estate, asset management, finanţare imobiliară, property marketing & comunicare.

Cursurile sunt susţinute de manageri şi antreprenori de succes, cu experienţă în piaţa imobiliară, precum  Antoanela Comşa, Preşedinte Gran Via, Sînziana Pardhan, Managing Director pentru România – P3 Logistic Parks, Ionuţ Bordei, CEO - Element Group, Andrei Văcaru, Head of Capital Markets – JLL, Alin Andreescu, Head of Asset Management – One United Properties, Cătălin Jalobă, Head of Real Estate Finance, BCR, Mircea Drăghici, Managing Director – EST Hospitality Consulting, Roxana Dudău, Associate Partner, EY Law, Radu & Asociatii, Despina Ponomarenco, Preşedinte BREC şi Managing Director Verbio PR, Ionuţ Datcu, Managing Partner, WOPA şi alţii.

Modulele de studiu acoperă o perspectivă practică şi utilă privind realităţile segmentului imobiliar: studii de caz şi analize pe proiecte imobiliare cunoscute din piaţă, simulări financiare concrete sau cele mai frecvente probleme cu care se confruntă un dezvoltator sau investitor în realitatea românească a pieţei imobiliare. Cursurile se desfăşoară în format fizic şi online, în funcţie de evoluţia restricţiilor sanitare în perioada următoare.

Cine se poate înscrie la BREC REAL ESTATE ACADEMY:

  • Profesionişti care activează deja în piaţa de real estate sau alte sectoare de activitate (banking, fonduri de investiţii, servicii de consultanţă sau brokeraj imobiliar, etc.), care doresc să îşi consolideze cunoştintele cu o perspectivp 360 de grade asupra pieţei imobiliare locale.

 

  • Reprezentanţi corporate ai diverselor departamente ale companiilor imobiliare sau cu activităţi adiacente, care doresc să îşi completeze cunoştinţele.  

 

  • Absolvenţi ai universităţilor de stat sau private cu orice profil sau studenţi în ani terminali (anul 3 sau 4 de studiu) care doresc să îşi construiască o carieră în real estate sau să îşi completeze cunoştinţele cu o perspectivă practică asupra domeniului.
 

Înscrieri şi costuri:

Cererile de înscriere se primesc până la data de 15 august 2021 prin e-mail la bucharest@brec.ro şi trebuie să conţină o scurtă descriere a celor mai recente studii absolvite şi a profilului profesional al candidatului.

Taxa de înscriere este de 2.000 EUR şi se achită în 2 tranşe: 1.000 EUR până la 15 septembrie 2021 şi 1.000 EUR până la 8 ianuarie 2022. Pentru plata integrală până la 15 septembrie a.c. se aplică o reducere de 5% la taxa de participare.

Un număr total de 20 participanţi au absolvit prima ediţie a BREC REAL ESTATE ACADEMY, derulate în perioada septembrie 2020 – mai 2021 la locaţia Mindspace Business District, iar unul dintre absolvenţii programului a fost ulterior recrutat de CBRE, liderul pieţei de consultanţă imobiliară.

Absolvenţii primei ediţii BREC REAL ESTATE ACADEMY au fost preponderent manageri activi în piaţă - în companii de dezvoltare sau fonduri de real estate, birouri de arhitectură, companii de construcţii, consultanţă şi bănci, ce au dorit să îşi completeze cunoştinţele cu subiecte adiacente celor în care activează. 

„Programul BREC a reprezentat pentru mine o ocazie de a înţelege specificul fiecărui segment imobiliar şi totodată mi-a adus o nouă oportunitate în carieră, de a lucra pentru liderul pieţei de consultanţă imobiliară”, spune Călin Badea, absolvent BREC REAL ESTATE ACADEMY.

BUCHAREST REAL ESTATE CLUB (BREC) este principala platformă de promovare a pieţei locale de real – estate, atât pe plan intern cât şi pe pieţele internaţionale. Misiunea principală BREC este îmbunătăţirea imaginii pieţei imobiliare şi dezvoltarea de programe care să contribuie la dezvoltarea potenţialului pieţei şi creşterea volumului de investiţii străine în sectorul imobiliar din România.

Companiile membre BUCHAREST REAL ESTATE CLUB sunt investitori majori, locali şi internaţionali, în economia României, activi pe segmentele proiectelor de regenerare urbană, clădirilor de birouri, parcurilor logistice şi industriale, parcurilor de retail, rezidenţial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO