Info

(P) „Învăţăturile oferite în cadrul unui EMBA sunt vitale pentru lumea în care trăim”

(P) „Învăţăturile oferite în cadrul unui EMBA sunt...

Autor: Publicitate

28.03.2023, 09:39 148

EMBA-ul, sau programul de master în afaceri pentru executivi, este o opţiune de educaţie continuă deosebit de importantă pentru lumea în care trăim astăzi. Acesta oferă o perspectivă holistică asupra managementului unei afaceri, precum şi abilităţile de leadership necesare pentru a conduce o companie la un nivel superior.  

Sebastian Mîndroiu, fondator şi managing partner al PickTwo Studio, un birou de design interior, este unul dintre absolvenţii programului WU Executive MBA Bucharest, promoţia 2020-2022. În calitate de antreprenor, el povesteşte despre experienţa sa de EMBA şi despre rolul educaţiei executive în managementul unui business de succes.

Sebastian a decis să se înscrie la cursuri de Executive MBA pentru că avea o pregătire de bază de arhitect, iar odată ce afacerea sa, fondată în 2013, a început să se extindă, a vrut să-şi consolideze cunoştinţele legate de afaceri. A ales programul de EMBA al WU Executive Academy pentru că oferă o calitate bună a profesorilor, similară cu cea a universităţilor europene de top, şi pentru că permite continuarea activităţii profesionale în timpul cursurilor.

Programul l-a ajutat pe Sebastian să-şi atingă obiectivele profesionale oferindu-i unei perspective mai bune asupra aspectelor financiare ale afacerii, dar şi asupra managementului oamenilor şi al biroului în ansamblu.

Compania noastră a crescut de la 8 la 20 de persoane în mai puţin de un an, iar veniturile anuale s-au mărit de 3 ori. De asemenea, am devenit mai conştient de partea de planificare, strategie şi de paşii pe care trebuie să îi urmăm ca afacere pentru a ne atinge obiectivele. Consider că avem elementele de bază pentru a gestiona orice provocare viitoare”, spune absolventul de EMBA.

Modulul său preferat a fost cel de contabilitate, deoarece i-a prezentat bazele contabilităţii într-un mod cu totul diferit faţă de ceea ce ştia înainte.

Managerul consideră că importanţa unui EMBA a crescut, însă nu pentru diploma în sine, ci pentru cunoştinţele şi insight-urile despre afaceri pe care le oferă.

Deşi diplomele de EMBA sunt mai importante ca niciodată, deoarece arată angajamentul faţă de îmbunătăţirea constantă, cred că învăţăturile oferite în cadrul unui EMBA sunt vitale pentru lumea în care trăim”, este de părere Sebastian.

Acesta recomandă programul WU EMBA pentru că oferă o abordare holistică a managementului unei afaceri, acoperind aspecte precum managementul financiar, managementul oamenilor, abilităţi soft şi negociere. De asemenea, mixul de profesori şi studenţi din medii diferite oferă o oportunitate unică de a înţelege perspective noi şi de a învăţa din diverse culturi şi stiluri de abordare.

WU Executive Academy şi Ziarul Financiar oferă 7 burse de studiu în valoare totală de 115.000 de euro pentru cei care aplică la programul WU Executive MBA Bucharest.

Executive MBA oferit de WU Executive Academy este singurul program de EMBA din România care beneficiază de prestigioasa triplă acreditare internaţională – EQUIS, AMBA şi AACSB, deţinută de mai puţin de 1% din şcolile de afaceri din lume. Programul va începe în noiembrie şi se va desfăşura part – time, pe parcursul a 16 luni.

Înscrierile pentru burse pentru programul Executive MBA Bucharest au loc în perioada 13 februarie – 5 iunie 2023 şi se fac prin completarea aplicaţiei online. Informaţii complete sunt disponibile pe: www.zf.ro/ExecutiveMBA.

 

 

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO