Info

(P) Investiţie de peste 10 milioane de dolari - Benchmark îşi creşte producţia în România prin extinderea fabricii sale din Braşov

(P) Investiţie de peste 10 milioane de dolari -...

Autor: Publicitate

07.06.2023, 08:00 1772

Benchmark continuă dezvoltarea business-ului său din România, prin construirea unei noi unităţi de producţie la Braşov, în parcul industrial ICCO de la Ghimbav, investiţia urmând să fie finalizată în această toamnă.

”Rezultatele noastre din ultimii ani, în care contribuţia fabricii din Braşov la portofoliul global al companiei a continuat să crească, îşi spun acum cuvântul. Ne pregătim ca în doar câteva luni să inaugurăm acest nou spaţiu de producţie modern, care include peste 5300 mp dedicaţi activităţii de producţie şi 1000 mp spaţii de birouri. Decizia companiei de a investi în continuare în România, în fabrica din Braşov, reprezintă o recunoaştere a performanţelor angajaţilor noştri, reflectă relaţiile pe parteneriat pe care le avem cu clienţii noştri globali şi ne oferă noi perspective de creştere”, declară Mihai Stan, General Manager Benchmark.

Odată cu începerea producţiei în noua unitate, Benchmark îşi propune să-şi diversifice portofoliul, să atragă noi clienţi din industria echipamentelor de producţie a semi-conductorilor urmând, totodată, să creeze şi peste 500 de noi locuri de muncă.

„Continuăm sa fim un partener stabil al comunităţii braşovene şi să oferim potenţialilor angajaţi o experienţă profesională motivantă, într-un mediu complex şi provocator, cu o cultură organizaţională care încurajează învăţarea şi creşterea” spune Lucia Molniceanu, Director de Resurse Umane.

Compania, specializată în asamblarea de echipamente electronice, a înregistrat anul trecut în România, prin unitatea de producţie din Braşov, o cifră de afaceri de peste 160 milioane de dolari.

Prezentă în România din 2007, compania Benchmark oferă servicii de fabricaţie de înaltă tehnologie clienţilor globali, accesând resurse materiale locale şi globale şi conducând prin echipe dedicate clienţilor, angajate să optimizeze livrarea, calitatea si costurile.

Benchmark oferă servicii de inginerie şi producţie pentru produse electronice pe care oamenii se bazează atunci când contează cu adevărat: tehnologii medicale care pot salva vieţi, sisteme de apărare critice şi telecomunicaţii şi echipamente industriale esenţiale pentru infrastructura critică.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO