Info

(P) Invitaţie de participare la procesul de selecţie a auditorului financiar conform Articolului 16 din Regulamentul UE 537/2014 privind cerinţele specifice referitoare la auditul statutar al entităţilor de interes public al OMV Petrom SA

(P) Invitaţie de participare la procesul de selecţie a...
28.06.2022, 08:00 145

OMV Petrom SA, societate românească pe acţiuni, administrată în sistem dualist, cu sediul în Bucureşti, Str. Coralilor nr. 22, sector 1, („Petrom City”), având capitalul social subscris şi vărsat în cuantum de 5.664.410.833,50 RON, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului cu numărul J40/8302/1997, cod unic de înregistrare R 1590082 ("OMV Petrom"), anunţă începerea procesului de selecţie a auditorului financiar pentru situaţiile financiare anuale individuale şi consolidate ale OMV Petrom şi ale filialelor sale pentru anul financiar ce se va încheia la 31 decembrie 2023, în conformitate cu Articolul 16 al Regulamentului UE 537/2014 privind cerinţele specifice referitoare la auditul statutar al entităţilor de interes public şi Legea 162/2017 privind auditul statutar al situaţiilor financiare anuale şi al situaţiilor financiare anuale consolidate.

Selecţia firmelor de audit invitate să depună o ofertă va fi realizată pe baza unor cerinţe minime definite pentru acest proces, care adresează cerinţe legale şi de reglementare, cunoştinţe legate de industrie, capacitatea de alocare de resurse, precum şi acoperire geografică suficientă pentru a desfăşura activitatea de audit. OMV Petrom invită toţi auditorii/ toate firmele de audit interesaţi/ interesate, care ar putea întruni astfel de cerinţe minime, să participe în procesul de selecţie.

OMV Petrom va pune la dispoziţie informaţii cu privire la procesul de selecţie şi informaţiile necesare pentru calificare la cerere, la adresa de e-mail audit.tender@petrom.com. Toţi auditorii/ toate firmele de audit interesaţi/ interesate să participe în procesul de selecţie trebuie să transmită informaţiile necesare calificării până la data de 12 iulie 2022.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO