Info

(P) Iulia Postolea, CFO Siemens România: „EMBA-ul a sosit cumva ca un pas firesc în evoluţia profesională”

(P) Iulia Postolea, CFO Siemens România: „EMBA-ul a...

Autor: Publicitate

19.05.2021, 14:00 151

După parcurgerea succesivă a mai multor etape de dezvoltare, vine un moment în cariera fiecărui manager când acesta îşi doreşte să atingă maturitatea profesională şi să înteleagă la un nivel mai profund lumea de business.

Pentru Iulia Postolea, CFO în cadrul Siemens România, un Executive MBA s-a dovedit a fi “învelişul” academic perfect pentru un profesionist în continuă căutare să îşi extindă competenţele profesionale, dar şi abilităţile personale. Cu o carieră de 15 ani în domeniul financiar, Iulia Postolea s-a alăturat companiei Siemens în anul 2006. De-a lungul anilor a avansat constant în cadrul companiei, ocupând mai multe funcţii de conducere, printre care şi cea de Head of Finance – Digital Industries. 

„În cariera mea profesională am evoluat pas cu pas, fără a sări vreo treaptă în dezvoltare, îngăduindu-mi să cresc la nivelul maxim în fiecare dintre poziţiile pentru care am fost responsabilă, astfel încât programul de EMBA a sosit cumva ca un pas firesc”, afirmă ea.

Anul trecut aceasta a absolvit programul de Executive MBA organizat de WU Executive Academy de 15 ani în Bucureşti, program prin care 70% dintre studenţi avansează în carieră. După finalizarea cursurilor, a preluat rolul de Chief Financial Offier în cadrul Siemens România, împreună cu noi responsabilităţi şi provocări. Cum a contribuit programul la viitorul său profesional, a împărtăşit în rândurile de mai jos:   

“Programul de EMBA s-a dovedit a fi cu mult peste aşteptările iniţiale – este un adevărat catalizator al schimbării profesionale. Îţi creează contextul perfect pentru a reflecta la cum acţionezi şi te motivează să devii o mai bună versiune a ta. Topicurile complexe de business adresate de către profesori au o aplicabilitate practică pentru problemele de zi cu zi şi îţi consolidează capacitatea de a acţiona şi reacţiona într-un context global în continuă schimbare, conturându-ţi o mentalitate orientată către pieţe emergente, dezvoltarea de noi tehnologii şi inovaţii disruptive. Fiecare modul conţine idei noi şi exemple practice, care m-au inspirat să merg înapoi la birou şi să determin schimbarea în mai bine. În afară de experienţa teoretică şi practică, programul a creat un context perfect de networking cu profesionişti din cele mai diverse domenii.”

O nouă serie a programului WU Executive MBA Bucharest va începe în toamnă, iar WU Executive Academy în parteneriat cu Ziarul Finanaciar oferă 7 burse de studiu, în valoare de 115.000 euro, viitorilor studenţi.

Programul de EMBA oferit de WU Executive Academy în Bucureşti şi-a stabilit un renume pe piaţă, fiind considerat cel mai important program internaţional de Executive MBA din România datorită triplei acreditări (AACSB, AMBA şi EQUIS), deţinută de mai puţin de 1% din toate şcolile de afaceri din lume.

Acesta este recunoscut şi apreciat pentru latura practică a cursurilor, concentrată pe studii de caz de actualitate, oportunităţile de networking oferite, precum şi pentru profesorii reputaţi, care predau la unele dintre cele mai prestigioase universităţi din lume. De asemenea, programul include două rezidenţiate internaţionale, în Austria şi America, care oferă studenţilor posibilitatea a interacţiona cu manageri din diferite companii şi de a-şi aprofunda cunoştinţele.

WU EMBA Bucharest se desfăşoară part-time, timp de 16 luni, şi cuprinde 14 module care acoperă atât noţiunile esenţiale în business, cât şi cele mai bune practici de leadership, fiind astfel special adresat executivilor care au căpătat deja experienţă pe piaţa muncii şi care îşi doresc să îşi accelereze cariera. 

WU Executive Academy este parte a Universităţii de Economie şi Afaceri din Viena (WU) - cea mai mare universitate de business din Europa, recunoscută pentru calitatea educaţiei în domeniul managerial.

Sesiune de înscrieri pentru burse are loc în perioada 01.02 – 25.05, prin completarea aplicaţiei online. Informaţii complete sunt disponibile pe: www.zf.ro/ExecutiveMBA

  

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO