Info

(P) Klintensiv lansează Klinodiol, spray repelent cu eucalipt natural împotriva ţânţarilor şi căpuşelor, potrivit şi pentru copiii cu vârste peste 6 luni

(P) Klintensiv lansează Klinodiol, spray repelent cu...

Autor: Publicitate

18.04.2022, 09:00 126

Klintensiv, producător român de dezinfectanţi profesionali, anunţă lansarea primului repelent anti ţânţari şi căpuşe din portofoliu, pentru copiii cu vârste peste 6 luni şi adulţi. Klinodiol se remarcă prin eficienţă crescută, reuşind să ţină insectele la depărtare pentru o perioadă de până la 10 ore, după o singură aplicare. În plus, produsul poate fi utilizat inclusiv de către femeile însărcinate, mame care alăptează, dar şi pentru bebeluşi cu vârsta de peste 6 luni.

Spray-ul repelent Klinodiol este disponibil în două variante, ambele sub formă lichidă, cu un procent de 30% extract de eucalipt. Flaconul cu capac verde este destinat copiiilor cu vârste peste 6 luni, iar cel cu capac mov este conceput pentru utilizarea de către adulţi. Ambele produse sunt disponibile în varianta de 100 ml şi pot fi achiziţionate de pe www.klintensiv.ro

Klinodiol este fabricat din ingrediente din surse naturale şi vegetale şi nu conţine dietiltoluamid (DEET) sau alţi compuşi chimici. Formula cu Citriodiol, pe bază de eucalipt, oferă un efect de respingere a insectelor pentru o perioadă de până la 10 ore, după o singură aplicare.

Spray-ul Klinodiol are o absorbţie transdermică scăzută, ceea ce înseamnă că substanţele sunt foarte puţin, spre deloc, absorbite prin piele. Din acest motiv, produsul poate fi utilizat inclusiv de bebeluşii cu vârsta de peste 6 luni, dar şi de gravide şi de mamele care alăptează.

La fel ca toate produsele destinate mâinilor din portofoliul Klintensiv, Klinodiol™ este testat dermatologic, iar eficacitatea spray-ului este dovedită ştiinţific şi certificată de către Ministerul Sănătăţii. Spre deosebire de produsele de tip repelent bazate pe formule chimice, Klinodiol™ nu lasă urme grase sau lipicioase pe piele sau pe haine.

Cu o experienţă de peste 11 ani în dezvoltarea de produse cu eficacitate virucidă, sporicidă, bactericidă, fungicidă şi levuricidă, Klintensiv® a fost cel mai vândut brand în instituţiile şi spitalele din România în 2020 şi numărul 1 în distribuţie numerică în 2021.

Din dorinţa de a veni în întâmpinarea nevoilor clienţilor săi, Klintensiv îşi diversifică portofoliul de produse destinat consumatorilor casnici prin lansarea repelentului anti insecte Klinodiol™, produs inovativ datorită formulei Citriodiol®, soluţie naturală patentată la nivel internaţional.

Contact:

Marius Vîju – Director Vânzări

Tel: 0722.312.678

E-mail: marius.viju@klintensiv.com

Website: www.klintensiv.ro

 

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO