Info

(P) Klintensiv, singurul producător de dezinfectanţi profesionali care aduce expertiza din spitale în casele consumatorilor, îşi extinde portofoliul pentru mass market

(P) Klintensiv, singurul producător de dezinfectanţi...

Autor: Publicitate

07.03.2022, 08:00 188

Klintensiv®, producător român cu experienţă de peste 11 ani pe piaţa dezinfectanţilor şi-a extins capacitatea de producţie în 2021 în urma unei investiţii de 1 milion Euro. Compania produce dezinfectanţi profesionali sub marcă înregistrată la nivel european, dar şi produse pentru curăţenie, produse de îngrijire personală şi repelenţi. Portofoliul de produse ajunge în unităţile sanitare, HoReCa, industria alimentară şi clădirile de birouri, iar din 2021 şi la consumatorul final prin brandul KlinAll. Klintensiv® a fost cel mai vândut brand în instituţiile şi spitalele din România în 2020 şi numărul 1 în distribuţie numerică în 2021.

KlinAll® - Dezinfectanţi casnici cu eficacitate dovedită în spitale

Brandul KlinAll® este destinat publicului larg, pentru uz casnic şi personal, pentru dezinfectarea suprafeţelor din spaţiul de locuit şi a tegumentelor. Produsele KlinAll® se remarcă datorită capacităţii de a elimina microorganisme care cauzează peste 90 de boli, între care afecţiuni gastrointestinale, meningită, viroze, pneumonie şi multe altele.

KlinAll® cuprinde produse cu întrebuinţări şi caracteristici distincte: dezinfectanţi pentru mâini, pentru suprafeţe, dezinfectanţi pentru aer condiţionat, care elimină factorii alergenici şi detergent pentru rufe.

Primul dezinfectant KlinAll® pentru exteriorul încălţămintei din portfoliul Klintensiv®

Klintensiv® îşi îmbogăţeşte portofoliul cu un nou produs: KlinAll®, dezinfectant pentru exteriorul încălţămintei. Produsul curăţă şi dezinfectează dintr-o singură aplicare, eliminând astfel riscul de a aduce în casă murdăria sau diverse microorganisme, prin intermediul exteriorului încălţămintei. Noul produs KlinAll® are acţiune dovedită bactericidă, virucidă şi fungicidă, sumă unică de caracteristici certificate de instituţii acreditate. Mai mult, produsul nu pătează şi nu decolorează şi are în compoziţia sa 99% ingrediente biodegradabile.

Alături de restul produselor din gama KlinAll®, dezinfectantul pentru încălţăminte este disponibil în principalele lanţuri de supermarketuri şi magazine, farmacii, cât şi în magazinul online www.klintensiv.ro.

Contact:

Marius Vîju - Director Vânzări

Tel: 0722.312.678

E-mail: marius.viju@klintensiv.com

Website: www.klintensiv.ro

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO