Info

(P) La SAP HR Day 2022, experti de top din industrie vor aborda tema momentului: Sustainable HR

(P) La SAP HR Day 2022, experti de top din industrie vor...

Autor: Publicitate

01.06.2022, 09:00 163

Sustenabilitatea ocupă – sau ar trebui să ocupe – un loc important în mintea şi activităţile tuturor, întrucât, privind spre viitor, lumea ar putea arăta cu totul diferit dacă nu facem schimbări semnificative începând de astăzi. Deşi subiectul sustenabilităţii se tot discută de ani buni în diferite cercuri, observăm o tendinţă tot mai mare de implementare a durabilităţii şi în activitatea business-urilor, iar segmentul Resurse Umane nu face excepţie. Mai mult, acest context a determinat şi alimentat forţa liderilor HR de a deveni un partener important în crearea şi implementarea strategiilor de sustenabilitate din cadrul organizaţiilor lor.

Când vorbim despre integrarea practicilor de sustenabilitate într-o companie, departamentul de resurse umane este una dintre cele mai importante piese de puzzle, esenţială pentru finalizarea acestui obiectiv. Procesul implică în faza iniţială adresarea unor întrebări cheie, de la cum vor fi implicaţi angajaţii în acest proces, până la care sunt cele mai eficiente instrumente pentru a susţine scopul final. În cele din urmă, sustenabilitatea reprezintă un sport de echipă, iar organizaţiile trebuie să asigure echipelor lor cele mai eficiente instrumente şi un mediu favorabil dezvoltării durabile.

Pentru a afla cele mai bune practici, dar şi soluţii în această direcţie, SAP te invită la SAP HR Day 2022, powered by HR Club, un eveniment care reuneşte experţi de top din industrie şi clienţi SAP, ce îţi vor împărtăşi experienţa lor în transformarea digitală a resurselor umane. Evenimentul va avea loc pe data de 9 iunie, între orele 11.00 şi 16.00.

Având ca temă principală Sustainable HR, la SAP HR Day vei putea afla care sunt principiile transformării durabile susţinute de tehnologie a departamentului de HR si legătura dintre experienţa angajaţilor, sustenabilitate şi rezultatele de business ale unei organizaţii.

Printre invitaţi se numără experţi regionali de top precum Tom Raftery - Global VP, Futurist & Innovation Evangelist, care va aborda teme precum: future of work, employee experience, sustainable HR şi data-driven HR. De asemenea, companii mari din România, precum Carrefour, Profi sau Blue Projects, îşi vor prezenta poveştile de succes despre transformare digitală în zona de HR.

Participarea este gratuită şi necesită înscriere prealabilă. Mai multe detalii găseşti aici.

 

 

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO