Info

(P) Laptopurile de business ASUS folosite cu succes pe teren de către Waldevar Energy, unul dintre cei mai mari constructori de parcuri fotovoltaice industriale din România

Autor: Publicitate

24.10.2022, 13:00 142

Waldevar Energy este una dintre cele mai importante companii din România şi sud-estul Europei în domeniul proiectării, construcţiei, testării şi punerii în funcţiune a parcurilor fotovoltaice de dimensiuni industriale. Cei peste 300 de angajaţi sunt implicaţi în procesul de exploatare a energiilor verzi, proces care este văzut drept un model de construire a viitorului prin sustenabilitate, profesionalism şi competitivitate, cuvintele care definesc perfect compania.

Având în comun acelaşi set de valori, ASUS s-a alăturat companiei Waldevar într-o colaborare care urmăreşte succesul ambilor parteneri. Din acest motiv, echipele Waldevar au fost dotate cu laptopuri ASUS B3 Flip, produse realizate special pentru a veni în întâmpinarea cerinţelor ridicate şi exigenţelor din acest domeniu specializat.

Laptopurile ASUS B3 Flip folosesc pentru construcţia carcasei un aliaj special de magneziu şi aluminiu, capabil să ofere o rezistenţă exemplară în utilizarea de zi cu zi, fiind validate de cele mai stricte standarde de nivel militar, însă sunt, în acelaşi timp, mai uşoare decât alte variante similare de pe piaţă, un aspect extrem de important în munca pe teren, un loc unde echipele beneficiază de pe urma dimensiunii şi greutăţii reduse a echipamentului, care, astfel, nu devine un impediment. Versatilitatea oferită de ASUS B3 Flip este ideală pentru a duce la bun sfârşit sarcinile cele mai uzuale, precum transmisia rapidă de fotografii, fişiere şi documente între membrii echipei aflaţi în zone diferite ale parcului de panouri fotovoltaice, dar sunt capabile să ruleze şi sarcini mult mai dificile.

Modul „flip” al laptopului îi permite acestuia să se transforme rapid într-o tabletă de dimensiuni generoase, moment în care ecranul utilizabil cu un stylus devine un atu important, astfel încât membrii echipei Waldevar Energy pot executa cu uşurinţă schiţe sau diagrame pe teren, chiar la locul în care acestea urmează să fie implementate. De asemenea, maxima luminozitate ridicată a ecranului permite lucrul în lumina directă a razelor soarelui, în mijlocul câmpului, permiţând observarea facilă a celor mai fine detalii ale proiectelor.

Am fost plăcut impresionat de una dintre facilităţile pe care acest laptop le oferă, anume stratul antibacterian de pe toată suprafaţa tastaturii şi a touchpad-ului care distruge bacteriile şi viruşii, iar în această perioadă extrem de delicată s-a dovedit a fi un element binevenit” ne mărturiseşte Alexandru Mina, Executive Managing Director, Waldevar Energy.

Un alt aspect important în desfăşurarea activităţilor de zi cu zi ale Waldevar Energy îl reprezintă video-conferinţele, cea mai rapidă modalitate de comunicare din ultima perioadă şi modul uzual în care echipele se coordonează în timpul derulării proiectelor cu partenerii.

Video-conferinţele sunt principala noastră modalitate de a arăta celor cu care colaborăm, proiectanţilor de la birouri, situaţia reală din câmp, din teren, iar acest laptop ne-a oferit şansa de a realiza acest lucru foarte facil, datorită celor 2 camere video de foarte bună calitate, a funcţiilor speciale şi, mai ales, a acelei funcţii de anulare a zgomotului de fond care pe noi, în preajma utilajelor mecanizate din câmp, s-a dovedit a ne ajuta foarte mult”, a mai punctat Alexandru Mina.

Parteneriatul încheiat între Waldevar Energy şi ASUS este o dovadă a succesului colaborării dintre două companii care împărtăşesc un set comun de valori şi care doresc să livreze rezultate care depăşesc permanent aşteptările.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO