Info

(P) Life Hack-uri cu măştile din ţesut pentru faţă

(P) Life Hack-uri cu măştile din ţesut pentru faţă

Autor: Publicitate

14.05.2021, 08:00 55

Le iubim pentru efectul şi comoditatea lor instantanee. Acasă, într-o călătorie, după o noapte nedormită sau o experienţă nereuşită cu o cremă nouă - o mască din ţesut pentru faţă vine în salvare în orice situaţie. În ciuda faptului că acestea fac parte din rutina noastră de frumuseţe, nu le folosim capacităţile la potenţialul lor maxim. Cum se aplică o mască din ţesut pentru un efect maxim? Cum să îmbunătăţiţi efectul unei măşti expres? Căutaţi răspunsuri la aceste întrebări mai jos.

 

Putem folosi o mască din ţesut zilnic? 

Folosirea acestora este o plăcere: puteţi face treburile casnice, nu vă pătează părul şi hainele şi nu necesită clătire. Dar, nu recomandăm insistent să aplicaţi o mască în fiecare zi! Este vorba despre compoziţia activă - pentru ca componentele benefice să pătrundă mai bine în piele, agenţi speciali înmoaie epiderma. Prin urmare, utilizarea zilnică a măştilor poate perturba bariera lipidică. Proprietarii pielii cu probleme ar trebui să fie deosebit de atenţi - un mediu umed va spori procesele inflamatorii. Prin urmare, intervalul ideal între aplicări este de 3-4 zile (şi asiguraţi-vă că alegeţi un produs în funcţie de tipul de piele!)  O varietate mare de măşti puteţi găsi pe site-ul makeup.ro

 

Cum se aplică corect o mască din ţesut?

  • Masca trebuie să se potrivească pe faţă cât mai bine posibil, fără bule şi cute. Ar trebui să fie o a doua piele! Dacă pânza se dovedeşte a fi prea mare, puteţi tăia cu grijă masca cu foarfecele şi suprapune marginile.
  • Păstraţi masca atât timp cât recomandă producătorul.
  • Pentru a preveni uscarea măştii şi pentru a oferi feţei cât mai mulţi nutrienţi, trebuie doar să o întoarceţi în mijlocul timpului recomandat de utilizare.

 

Cum să îmbunătăţiţi efectul unei măşti din ţesut?

1. Vrei să obţii mai multă nutriţie sau hidratare? Aplicaţi serul preferat înainte de a aplica masca.

2. Dacă aveţi un roller de faţă - nu ezitaţi să vă înarmaţi cu el. Treceţi dispozitivul de-a lungul liniilor de masaj pentru un efect de ridicare şi o penetrare chiar mai profundă a componentelor benefice.

3. Expuneţi pielea la diferite temperaturi! Dacă doriţi să amelioraţi umflăturile, aplicaţi o mască tonifiantă cu efect răcoritor. Dacă este necesară curăţarea, luaţi cu dumneavoastră o mască specială de curăţare a porilor în baie.

 

Important! Nu folosiţi niciodată o mască din ţesut de 2 ori! După contactul cu aerul şi pielea într-un mediu umed, se formează microbi care cu siguranţă vor provoca inflamaţii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO