Info

(P) Locuinţele din Avalon Estate aduc natura şi oraşul într-un singur loc

Autor: Publicitate

10.11.2022, 12:57 99

Experienţa ne-a învăţat că un cumpărător trebuie să ia multe decizii importante înainte de a-şi alege locuinţa mult visată. Lista de criterii esenţiale pe care viitoarea casă trebuie să le îndeplinească poate fi adesea greu de bifat, dar alegerea casei potrivite pentru tine şi familia ta nu se referă doar la ceea ce se află între pereţi sau în limitele proprietăţii, ci trebuie să ia în considerare şi facilităţile şi serviciile de care noua comunitate din care vei face parte are nevoie.

Şi, bineînţeles, să nu uităm, de bine cunoscuta expresie LOCATION, LOCATION, LOCATION (nr. localizare, localizare, localizare) când vorbim de unul dintre cele mai importante criterii în alegerea unei locuinţe.

Proiectul imobiliar Avalon Estate este dezvoltat de Prime Kapital în zona de nord a capitalei, pe Bulevardul Pipera, şi va avea 746 de locuinţe premium cu design unic, ce vor fi înconjurate de 28.000 de metri pătraţi de spaţii verzi şi alei pietonale.

Avalon Estate propune un stil de viaţă fără termen de comparaţie, în cel mai inovativ ansamblu rezidenţial privat din România. Acesta este locul în care îţi vei dori să prinzi rădăcini şi vei redescoperi libertatea de a trăi în mijlocul naturii, dar aproape de efervescenţa oraşului.

Ansamblul rezidenţial Avalon Estate este adresat persoanelor care caută clădiri cu un regim mic de înălţime şi un concept „car-free” (cu acces auto limitat) - care să le permită să se bucure de linişte şi natură, acces controlat 24/7 - pentru siguranţă şi intimitate şi servicii premium pentru comunitate. Toate acestea pot fi găsite în Avalon Estate: Clubhouse, restaurant, piscină filtrată prin plante, parc privat şi alei pietonale, clădirea Gatehouse, aflată la intrarea în complex, care va putea găzdui evenimente private sau de business, expoziţii, lansări de carte, workshop-uri sau orice alt tip de eveniment, doar pentru membrii comunităţii sau cu acordul acestora, dar şi grădiniţă şi spaţii comerciale.

Lucrările de construcţie sunt în plină desfăşurare, iar la finalul proiectului vor fi livrate 746 de locuinţe cu layouturi diverse şi eficiente. Complexul imobiliar aduce şi un nou concept pentru piaţa din România: Townhouse, locuinţe inspirate din arhitectura nordică şi element distinctiv al complexului rezidenţial Avalon Estate. Mai mult, vile individuale, townhouse-uri, apartamente duplex, penthouse-uri, apartamente urbane şi studiouri duble se îmbină armonios pentru a crea o comunitate care preţuieşte calitatea şi un stil de viaţă sănătos.

Cu suprafeţe utile generoase, adaptabile preferinţelor şi nevoilor tale, dispunând fie de grădină privată, terasă sau logie, precum şi finisaje premium, locuinţele din Avalon Estate sunt alegerea ideală pentru cei care doresc să facă o alegere sigură pentru viitor.

Momentul în care Avalon Estate îşi va deschide uşile primilor rezidenţi se apropie cu paşi repezi. În prezent se lucrează intens la primele 7 clădiri de locuinţe colective din totalul de 16 din întregul ansamblu, primele 7 vile individuale din totalul de 16 din întregul ansamblu, Clubhouse, dedicat exclusiv rezidenţilor, piscina cu sistem de filtrare prin plante naturale şi amenajările peisagistice.

Avalon Estate este construit cu cea mai mare atenţie la detalii, iar pentru aspectul estetic pe faţada clădirilor folosim doar nuanţe naturale, care se împletesc organic cu tot spaţiul verde în mijlocul căruia se dezvoltă proiectul.

Estetica nu este însă prioritară. Urmărind sustenabilitatea proiectului, pentru un confort acustic şi termic sporit, pereţii sunt izolaţi cu vată minerală bazaltică, iar încălzirea unităţilor din Avalon Estate se face prin centrală de bloc. Compacte şi estetice, centralele alese asigură o performanţă energetică ridicată pentru toate locuinţele din complex. Totodată, parchetul din locuinţele Avalon Estate este din lemn natural 100% triplu stratificat şi se diferenţiază de alte produse din piaţă prin tehnologia „aqua guard” cu 6 straturi. Adică are o rezistenţă semnificativă la apă şi umezeală, fiind adecvat şi pentru bucătării sau grupuri sanitare.

Şi pentru că ştim că gândirea pe termen lung este cea mai bună modalitate de a-ţi seta obiectivele, la Prime Kapital nu construim doar case, ci formăm comunităţi în care oamenii iubesc să trăiască. Fie că sunteţi în căutarea unei locuinţe amplasată într-un cartier liniştit, în apropierea şcolilor, sau a unei case moderne situate într-o zonă în plină dezvoltare a oraşului, vă putem ajuta. Contactaţi-ne astăzi!

Vrei să ne vizitezi?

Vino la biroul nostru de vânzări din Bulevardul Pipera, nr. 1-8 M.

Program:
De luni până vineri între 10:00 – 19:00

Sâmbătă: 11:00 – 15:00

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO