Info

(P) Maison d’Or ne surprinde vara aceasta cu un nou site, o nouă colecţie de flori şi abonamente corporate!

Autor: Publicitate

18.07.2019, 10:45 414

Maisondor.ro, florăria online preferată a românilor, face un pas important pentru îmbunătăţirea relaţiilor cu clienţii şi de asemenea, pentru dezvoltarea business-ului. Site-ul beneficiază de un nou design, cu aspect corporate, dar care păstrează unele elemente elegante, specifice unei florării. 

Clienţii vor putea găsi cu uşurinţă orice îşi doresc, mulţumită meniului uşor de navigat al site-ului: toate produsele sunt aşezate pe categorii şi subcategorii, iar butonul de căutare o să vă fie cel mai bun prieten în cazul în care vă grăbiţi. De asemenea, puteţi afla răspunsul la orice întrebare în doar câteva minute, mulţumită implementării unei căsuţe de chat. 

Florăria online Maison d’Or vă pune la dispoziţie următoarele categorii de produse: buchete de mireasă, buchete de flori, coşuri cu flori, trandafiri criogenaţi, flori în cutii, aranjamente florale, plante, flori pentru ocazii, flori pentru evenimente (nuntă, botez, evenimente corporate) şi tot felul de cadouri. 

 

Noua colecţie de flori de vără Maison d’Or

Noutăţile legate de această florărie online Maison d'Or nu se opresc aici: s-a lansat şi noua colecţie de flori de vară. Aceasta este compusă atât din buchete, dar şi din cutii cu flori pe care le puteţi comanda pe toată perioada verii, în funcţie de stocurile disponibile (pentru că unele flori nu se găsesc permanent).  

Florile predominante în colecţia de vară sunt: bujori, floarea soarelui, trandafiri (indiferent de culoarea lor), minirosa, hortensie, crini şi altele pe care le puteţi descoperi pe site. Puteţi alege fie buchete realizate dintr-un singur tip de flori sau aranjamente în care culorile şi miresmele florilor se îmbină armonios pentru a delecta simţurile persoanelor care le vor primi. În cele ce urmează o să vă prezentăm o cutie cu flori din noua colecţie de vară de la Maison d’Or. 

Vreţi să impresionaţi o persoană dragă? Atunci vă recomandăm o Cutie cu trandafiri, minirosa şi florarea soarelui, din colecţia Desire. Este o cutie splendidă, care are în componenţă floarea soarelui, trandafiri galbeni, minirosa galbena, matthiola crem, lisianthus crem, lepidium, eremurus galben. Sunt flori speciale, de unele vă puteţi bucura doar vara, aşa că rasfăţaţi-vă persoanele dragi cu un astfel de aranjament floral. 

Nou! Abonamente pentru companii

O altă noutate este introducerea unor abonamente corporate, care vor veni în întâmpinarea companiilor ce doresc să îşi înfrumuseţeze spaţiul cu aranjamente florale. Chiar şi hotelurile vor putea beneficia de aceste abonamente, atât pentru decorarea zonei de recepţie, dar şi pentru alte tipuri de aranjamente. Mai multe detalii vor fi disponibile în curând, pe site-ul florărie Maison d’Or. 

Florăria Maison d’Or se remarcă prin unicitatea buchetelor şi aranjamentelor florale, prin atenţia la detalii şi serviciile ireproşabile oferite fiecărui client. Sloganul ,,Livrăm fericire” nu este ales întâmplător, pentru că cea mai mare satisfacţie a unui antreprenor este să îşi vadă clienţii fericiţi şi să primească feedback pozitiv. Iar în cazul unei florării online, satisfacţia este şi mai mare, pentru că toţi cei care au contribuit la asamblarea şi livrarea florilor au luat parte indirect la o cerere în căsătorie, la o aniversare, la o nuntă, la felicitarea unei proaspete mame şi aşa mai departe. 

Aşadar, dacă vreţi să dăruiţi flori deosebite, livrate cu dragoste, apelaţi cu încredere la Maison d’Or! 



 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO