Info

(P) Managerii şi antreprenorii mai au la dispoziţie trei săptămâni pentru a beneficia de burse de studiu în valoare totală de 100.000 euro la programul Executive MBA Bucharest

(P) Managerii şi antreprenorii mai au la dispoziţie...

Autor: Publicitate

02.09.2019, 07:00 477

WU Executive Academy, parte a Universităţii de Economie şi Afaceri din Viena – cea mai mare universitate de business din Europa, urmează să încheie sesiunea de burse de studiu în valoare totală de 100.000 de euro la programul Executive MBA Bucharest, care va începe în noiembrie 2019.

Executive MBA Bucharest este singurul program de EMBA triplu - acreditat din România (EQUIS, AMBA şi AACSB), fiind recunoscut pentru calitatea profesorilor săi, care predau la unele dintre cele mai prestigioase universităţi din lume, cum ar fi IESE Business School din Spania sau Carlson School of Management din SUA. Pe plan local, acesta a fost desemnat „Cel mai bun program de Executive MBA din România”ş1ţ în anii 2008, 2010, 2014 şi 2015, iar pe plan internaţional se situează în top 50 programe EMBA.

Prin acordarea acestor burse de studiu, ne propunem să facilităm accesul managerilor şi antreprenorilor cu merite deosebite la un program EMBA apreciat la nivel internaţional. La rândul lor, beneficiarii burselor aduc valoare adăugată programului prin experienţa, know-how-ul, pasiunea şi motivaţia lor. Executive MBA Bucharest desfăşurat de WU Executive Academy la Bucureşti, cu rezidenţiate în SUA şi Austria, promite studenţilor o experienţă de top, atât pe plan educaţional, cât şi personal, programul fiind în permanenţă adaptat celor mai recente şi importante tendinţe şi realităţi economice, tehnologice şi sociale, sub îndrumarea exclusivă a profesorilor de top de la universităţi internaţionale prestigioase”, a declarat Prof. Phillip C. Nell, Director Academic, Executive MBA Bucharest. 

Programul include trei module internaţionale, două în Austria şi unul în SUA, care oferă studenţilor posibilitatea de a aprofunda cunoştinţele despre diferite contexte instituţionale şi de a interacţiona cu manageri din diferite companii, aflate fie în perioade de tranziţie, fie în faza de globalizare a business-ului. Acestui beneficiu i se adaugă structura specială a cursurilor, care se axează în proporţie de peste 80% pe latura practică, prin studii de caz internaţionale de actualitate, sesiuni de eLearning, prelegeri, simulări şi discuţii interactive între studenţi, dar şi cu alumni, prin organizarea de guest lectures.

Bursele se acordă în ordinea aplicaţiilor şi pe baza dosarului de înscriere în program, care trebuie să conţină un set de documente în limba engleză (cerere de aplicare online, curriculum vitae, 2 scrisori de recomandare, scrisoare de motivaţie, copia tradusă a diplomei de licenţă, foaia matricolă cu notele obţinute în timpul studiilor universitare, o fotografie digitală recentă, copie a paşaportului).

Prezent pe piaţa românească din 2006, programul de Executive MBA oferit de WU Executive Academy are până în prezent 320 de absolvenţi. Media de vârstă a studenţilor este de 36 de ani, cu 12 ani de experienţă în muncă, dintre care şase ani sunt de experienţă în management. Majoritatea acestora - 60% dintre studenţi sunt angajaţi pe poziţii de middle management, 20% sunt antreprenori, iar 20% fac parte din top management. Aproximativ 40% dintre studenţi îşi schimbă jobul în timpul programului, schimbarea incluzând avansarea în funcţie, în cadrul aceleiaşi companii. Conform celei mai recente cercetări Financial Times, din 2018, în trei ani venitul absolvenţilor de EMBA ai WU Executive Academy se măreşte cu aproximativ 47%, ajungând la un salariu mediu de circa 4.000 de euro pe lună. 

Viitorii studenţi pot beneficia de reduceri de până la 35% (12.000 de euro) din cuantumul taxei de şcolarizare în valoarea de 35.000 euro, prin depunerea aplicaţiilor până la data de 15 septembrie 2019. Executive MBA Bucharest se află în top trei cele mai bune programe de educaţie executivă din România şi se adresează managerilor şi antreprenorilor cu minim 5 ani de experienţă şi care au înregistrat un progres solid în carieră.    

Mai multe informaţii despre condiţiile de înscriere pot fi accesate aici: https://executiveacademy.at/en/programs/mba/executive-mba/executive-mba-bucharest/

Despre WU Executive Academy:

WU Executive Academy este parte a Vienna University of Economics and Business (WU), cea mai mare universitate de business din Europa şi una dintre cele doar 1% şcoli de afaceri din lume care deţin tripla acreditare internaţională - AACSB, AMBA şi EQUIS, pentru calitatea programelor sale. Cu o tradiţie de peste 100 de ani, WU este unul dintre principalii furnizori de educaţie managerială în Europa Centrală şi de Est, programele şi rezidenţiatele sale desfăşurându-se în peste 15 ţări de pe 4 continente. Portofoliul WU Executive Academy include atât programe de MBA, EMBA, Professional MBA, Master of Laws, cât şi certificări universitare, programe corporate şi diverse seminarii.  

Despre Executive MBA Bucharest

Lansat în anul 2006, Executive MBA Bucharest se află în top 3 cele mai apreciate programe de educaţie executivă de pe piaţa românească şi este singurul care beneficiază de triplă acreditare - EQUIS, AMBA şi AACSB. Acesta a fost desemnat „Cel mai bun program de Executive MBA din România”  în anii 2008, 2010, 2014 şi 2015. La nivel mondial, programul de Executive MBA oferit de WU Executive Academy se plasează în top 50 programe EMBA.   

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO