Info

(P) MassMutual Romania participă la DevTalks 2023, în calitate de Sponsor Principal

(P) MassMutual Romania participă la DevTalks 2023, în...

Autor: Publicitate

30.05.2023, 15:40 120

DevTalks România, cea mai amplă conferinţă dedicată dezvoltatorilor software şi profesioniştilor IT din România, revine în format fizic la Romexpo, Pavilion B1, pe 21-22 Iunie, unde se vor reuni peste 3500 participanţi si 110 speakeri internaţionali şi locali, în cadrul unei ediţii aniversare de excepţie.

DevTalks România, cea mai amplă conferinţă dedicată dezvoltatorilor software şi profesioniştilor IT din România, revine în format fizic la Romexpo, Pavilion B1, pe 21-22 Iunie, unde se vor reuni peste 3500 participanţi si 110 speakeri internaţionali şi locali, în cadrul unei ediţii aniversare de excepţie.  

Organizatorii pregătesc 14 scene de conţinut tehnic axate pe Java, Web, Mobile, Women in Tech, Big Data & Cloud, DevLead,  Future of Engineering, DevOps, QA & Testing, Security, Product World şi Gaming. Peste 50 de companii cu profil tech vor fi prezente în zona expoziţională, iar participanţii au ocazia de a explora noi arii, cu un impact puternic în comunitate, special construite pentru ediţia aniversară, precum Mobility Area, Tech Edu Area, Tech Fashion Area şi nu numai. 

MassMutual Romania se implică activ în dezvoltarea pieţei locale de tehnologie, motiv pentru care susţine cea de-a 10-a ediţie DevTalks România în calitate de Sponsor Principal, alături de alte 53 de companii partenere.  

În urma studiului Cei Mai Doriţi Angajatori în România in 2023, derulat între Decembrie 2022 - Aprilie 2023, MassMutual Romania este compania care are cea mai mare evoluţie comparativ cu anul 2022, în topul preferinţelor candidaţilor din piaţa IT din România 

În cadrul evenimentului, MassMutual Romania va fi prezentă în zona expoziţională, cu un stand şi o zonă de networking. Participanţii vor putea interacţiona şi pune întrebări experţilor tehnici şi specialiştilor companiei, precum şi participa la un concurs de tipul treasure hunt şi trivia unde vor putea câştiga premii atractive.

Michael Makar, Head of MassMutual Romania, va deschide prima zi a evenimentului, iar Sharmila Ramar, Head of Cloud&DevOps Engineering la MassMutual, va vorbi despre rolul FinOps în Cloud şi DevOps. Cea de-a doua zi va începe cu un intro realizat de Georgiana Mitran, Team Lead Data Modeling – Barings, partener al MassMutual Romania, şi va continua cu o prezentare tehnică susţinută de Răzvan Oancea, Lead Java Developer la MassMutual Romania, care va vorbi despre tranziţia companiei către modelul agile.

La MassMutual Romania, căutăm mereu modalităţi de a rămâne inovativi atunci când vine vorba despre noi tehnologii. Şi ce modalitate mai bună de a face acest lucru decât prin participarea la DevTalks, o conferinţă IT de top? Suntem încântaţi să luăm parte la acest eveniment care ne oferă şansa de a cunoaşte profesionişti şi pasionaţi ai domeniului, de a învăţa de la experţii din industrie, de a ne prezenta propriile inovaţii, dar şi de a susţine comunitatea vibrantă de IT din România.” a declarat Mike Makar, Head of MassMutual Romania.

MassMutual Romania este o subsidiară a Massachusetts Mutual Life Insurance (MassMutual), cu focus pe tehnologie şi birouri în Bucureşti şi Cluj-Napoca. Compania dezvoltă produse digitale şi soluţii tehnologice care ajută clienţii MassMutual să se protejeze financiar, oferind în acelaşi timp o experienţă integrată care depăşeşte aşteptările. Specialiştii companiei lucrează cu o gamă variată de tehnologii, în timp ce continuă să migreze către platforme digitale end-to-end, simplificând experienţa utilizatorului şi rămânând inovatori. Misiunea companiei este de a ajuta MassMutual să îşi accelereze capacităţile digitale şi să îşi consolideze poziţia de lider de piaţă.

Anul acesta, MassMutual Romania a fost desemnată „Angajatorul de Top al Anului” de catre o platforma locala de recenzii ale mediului de lucru al companiilor, pentru categoriile IT&C şi General, exclusiv în baza feedback-ului autentic al actualilor şi foştilor angajaţi. Având în vedere faptul că, compania este prezentă pe piaţa din România de mai puţin de trei ani, această distincţie vine ca o recunoaştere a valorilor şi culturii solide, dar şi a eforturilor constante ale companiei de a îşi spori prezenţa pe piaţa IT şi de a atrage cele mai bune talente.

Ediţia de anul acesta este susţinută de MassMutual Romania, în calitate de Sponsor Principal, alături de companiile partenere:

Stage Partners: _VOIS, Booking Holdings, Google, Happening, Idemia Romania, METRO.digital, Moon Active, Nagarro, Playtika, The Estée Lauder Companies Bucharest Global Technology Center, UniCredit, Vodafone România.

Tech Area Partners: Connections Consult, IDS Consulting, HCL Technologies, LucaNet, Luxoft România, Systematic, S&P Global.

Gold Partners: 1&1 Internet Development, Amazon, Amdaris, DB Global Technology, EPAM România, Every Matrix, IBM România,  In The Pocket, LSEG România, Molson Coors GBS, Revolut, R Systems Europe, Societe Generale Global Solution Centre, SoftServe, Stefanini, Thales, Thoughtworks, Tremend Software Consulting,  Verifone.

Tech Supporters: Accenture, Arvato Systems România, Ciklum, Finastra, Kontron, Mergify, P&G, Swissquote, Siemens, Quadcode. 

Tech Edu Area Partners: Academia Micilor Developeri, Logiscool, Mind Hub, Salvati Copiii România. 

Mobility Area Partner: Ţiriac Auto cu marca MercedesBenz.

Logistic Partners: Black Cab, Cabina Trăsnită, Donuterie, Heineken, Mobexpert, Mobila Dalin, Riceup, Viva Telecom, Therme Bucureşti.

  Catalyst Solutions este o companie de consultanţă în resurse umane, specializată în soluţii de recrutare şi employer branding. În cei 17 ani de experienţă, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte şi evenimente din domeniu, precum:

  • DevTalks, cea mai aşteptată conferinţă IT, care reuneşte 3.500 de profesionişti pasionaţi de web, online, cloud computing, big data şi alte tehnologii sau trenduri IT.

  • DevCon, cea mai influentă conferinţă dedicată profesioniştilor IT. Pe 1 şi 2 Noiembrie vor avea loc 9 conferinţe dedicate, care ating o varietate de tehnologii şi arii de interes, precum: Java, .NET, Data, AI & Machine Learning, Web & Mobile, şi nu numai.

  • www.hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaţilor cu studii superioare;

  • Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, are loc pe hipo.ro de două ori pe an şi aduce împreună 200.000+ candidaţi şi 80 angajatori la fiecare ediţie;

  • Top Talents România, program care identifică şi premiază cei mai valoroşi 300 de tineri români;

  • Studiul Cei mai doriţi angajatori, cel mai cuprinzător instrument de pe piaţă care măsoară gradul de atractivitate al brand-urilor de angajatori, precum şi aşteptările pe care tinerii le au de la aceştia.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO