Info

(P) Medikali: investiţie de peste 2,8 milioane de Euro într-o nouă clinică medicală din Bucureşti

(P) Medikali: investiţie de peste 2,8 milioane de Euro...

Autor: Publicitate

25.01.2023, 17:05 1630
  • Peste 30 de specialităţi medicale, echipamente ultraperformante şi o abordare bazată pe empatie faţă de pacient
  • Clinica acoperă tot spectrul de diagnostic şi tratament
  • Locaţie uşor accesibilă în zona Pallady, în proximitatea mijloacelor de transport în comun
 

Accesul bucureştenilor la servicii medicale la standarde occidentale devine acum mai simplu, odată cu inaugurarea Medikali. Clinica multidisciplinară este situată în sectorul 3, pe Bld. Theodor Pallady, nr. 66A, vis-a-vis de centrul comercial IKEA şi pune la dispoziţia pacienţilor peste 30 de specialităţi medicale pentru consultaţii şi investigaţii.

Aici, o echipă formată din peste 80 de medici furnizează servicii integrate de medicină de familie pediatrie; cardiologie; obstetrică – ginecologie; ortopedie; oftalmologie; ORL; gastroenterologie; diabet, nutriţie şi boli metabolice; urologie; endocrinologie; alergologie; hematologie, urologie, medicină internă, dermatologie; chirurgie generală; chirurgie plastică şi microchirurgie reconstructivă; nutriţie şi dietetică; ecografie; nefrologie; neurologie; pneumologie; proctologie; recuperare medicală; reumatologie, precum şi proceduri estetice.

Sediul cu o suprafaţă de peste 1.500 mp acoperă întreg spectrul de diagnostic şi tratament – consultaţii profesionale, analize de laborator şi Radiologie – Imagistică – toate realizate cu ajutorul echipamentelor de ultimă generaţie, de la producători recunoscuţi pe plan internaţional precum General Electric, Siemens, Samsung, Nidek şi altele. În plus, clinica dispune şi de un centru dedicat serviciilor de kinetoterapie pentru adulţi şi copii, fizioterapie şi masaj terapeutic, reunite sub conceptul Medikineto.

Printre avantajele importante aduse de Medikali se numără şi raportul calitate – preţ avantajos, dar şi timpul scurt până la obţinerea unei programări.

Atuurile Medikali: echipa de specialişti, dotările şi abordarea bazată pe empatie faţă de pacient

Medikali îşi propune să aducă o nouă perspectivă asupra actului medical, astfel încât fiecare pacient să simtă că are o clinică doar pentru sine – un loc în care este tratat corect, cu respect şi empatie, iar starea sa de sănătate este privită în ansamblu, întrucât diagnosticele şi rezultatele investigaţiilor sunt urmărite şi corelate de către medici. Rezultatul este o experienţă plăcută şi simplificată, în care pacientul şi cadrele medicale pot construi o relaţie bazată pe încredere.

La Medikali, pacienţii sunt puşi pe primul loc: dosar medical electronic, Navigator de pacienţi, Concierge Medical

Grija faţă de pacienţi şi nevoile şi aşteptările lor nu se limitează, însă, doar la actul medical.

Chiar de la prima vizită în clinică, Navigatorul de pacienţi va ghida pacientul în toate etapele şi procesele ce presupun interacţiunea cu Medikali. Rolul departamentului format din medici rezidenţi este de a identifica nevoile pacientului, a organiza informaţiile, a analiza fiecare situaţie şi a oferi soluţii şi/sau alternative.

Datorită unei investiţii semnificative în digitalizare, fiecare pacient beneficiază şi de un dosar medical electronic, putând accesa cu uşurinţă istoricul consultaţiilor, rezultatele investigaţiilor medicale şi al analizelor de laborator, precum şi diagnosticele şi tratamentele prescrise. Toate aceste informaţii vor fi disponibile în curând şi în aplicaţia Medikali. 

La final, prin intermediul sistemelor informatice de ultimă generaţie, toţi cei care trec pragul clinicii vor putea oferi un feedback nominal în urma consultaţiei, răspunsurile fiind monitorizate zilnic.

Pacienţii Medikali pot opta şi pentru serviciul de Concierge medical, menit să faciliteze accesul la cel mai bun plan de prevenţie sau tratament pentru o gamă largă de afecţiuni sau riscuri.  În cadrul primei vizite, medicul Concierge va face pacientului o anamneză amănunţită, va indica tipul de investigaţii necesare şi va oferi, dacă este nevoie, sfaturi medicale punctuale. În cazul unui diagnostic ce presupune accesarea unei echipe pluridisciplinare, Concierge-ul medical devine coordonatorul de caz pentru întreg procesul de diagnostic şi tratament al pacientului. Nu în ultimul rând, Concierge-ul medical poate fi apelat telefonic pentru sfaturi medicale, interpretarea anlizelor sau pentru urmărirea evoluţiei unui diagnostic.

„Clinica Medikali a fost construită plecând de la un nou concept medical şi anume, aici tratăm omul, nu doar pacientul. Ştim cât de important este să plecăm de la om şi de la întrebările, grijile şi speranţele sale atunci când construim dosarul medical sau când propunem soluţii medicale de prevenţie sau tratament. Aşadar, echipa noastră de medici care deţine expertiză şi experienţă vastă în domeniu, oferă pacienţilor empatia şi încrederea de care au nevoie atunci când vin la medic.” a declarat Dr. Adina Negoiţă, CEO Medikali.

O investiţie de anvergură, cu capital 100% românesc

Pentru construcţia şi dotarea clinicii cu tehnologie şi infrastructură de ultimă generaţie, Medikali a investit până acum 2,8 milioane de Euro.

În cadrul clinicii Medikali activează peste 120 de profesionişti, dintre care un procent de 70% este personal medical. Din echipa medicală fac parte atât medici din spitale publice, precum şi medici care activează în cadrul companiilor private din domeniu. Pe viitor, Medikali îşi propune să dezvolte centre medicale de excelenţă în Bucureşti.

Programările se pot face telefonic, la 021 9806, sau pe www.medikali.ro.

***

Despre Medikali:

Clinica Medikali a fost înfiinţată de Dr. Adina Negoiţă în 2022 şi oferă servicii medicale la standarde internaţionale, precum şi o abordare a actului medical definită de profesionalism şi empatie. Clinica situată în zona Pallady, în are o suprafaţă de peste 1.500 mp şi include peste 30 de specialităţi medicale, un centru de recuperare medicală, aparatură medicală de ultima generaţie şi alte facilităţi, iar în curând va dispune şi de o farmacie. Valoarea totală a investiţiei este de 2.8 milioane de Euro.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO