Info

(P) METRO SYSTEMS accelerează pe inovaţie şi agilitate

(P) METRO SYSTEMS accelerează pe inovaţie şi agilitate

Autor: Publicitate

12.03.2020, 09:00 929

METRO SYSTEMS îşi schimbă strategia de dezvoltare începând de anul acesta, pentru a răspunde repoziţionării METRO ca furnizor complet de soluţii pentru întreprinderile mici şi mijlocii. Astfel, METRO va răspunde nevoilor pieţei, concentrându-se fără încetare pe strategia Wholesale 360. Prin Wholesale 360, care extinde serviciile oferite de METRO la şase arii - produse, consultanţă, instrumente digitale, pieţe de desfacere, servicii şi echipamente, grupul german îşi consolidează relaţia cu clienţii, ajutându-i să fie mai competitivi şi să-şi crească cota de piaţă.

Compania METRO SYSTEMS joacă un rol important în această poziţionare şi s-a transformat din coloana vertebrală digitală a METRO în driver tehnologic şi cultural pentru întregul grup german. Compania mizează pe inovaţie şi mentalitatea agilă, aliniindu-se astfel abordării Wholesale 360 pe care METRO a anunţat-o la finele anului trecut. Pentru a reuşi în acest demers, METRO SYSTEMS va livra soluţii, produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, va avea un focus constant pe clientul METRO şi clienţii acestuia şi va reacţiona rapid, pragmatic având cerinţele grupului în atenţie, dând dovadă de flexibilitate.

Călătoria a început acum şase ani, prin adoptarea agilităţii, introducerea unei culturi de agilitate în organizaţie şi a tehnologiilor Cloud Native în cadrul produselor. În anul 2018, în Cluj-Napoca, METRO SYSTEMS a intrat pe piaţa locală cu un conceput unic; Tech’n Trade Incubator este unul dintre cele mai titrate produse inovatoare a companiei şi se dezvoltă continuu, urmărind o extindere la nivel naţional. Acest parcurs este dus mai departe prin transformarea într-o organizaţie de produs, cu procese decizionale bazate pe date, având la bază trei piloni importanţi: unităţile de  business management, engineering şi design-ul de produse software adaptate exigenţei actuale a utilizatorilor. Poziţionarea va fi a unei companii mai mici şi mult mai agile, focusată pe inovaţia care sprijină businessul unicului client. Prin toate aceste schimbări, organizaţia va fi validată, iar parcursul spre dezvoltare va fi unul activ, vizibil şi transparent.

Prin implementarea acestui proces eficace, organizaţia îşi validează misiunea şi mai ales viziunea de a revoluţiona întreaga industrie prin soluţiile digitale oferite şi de a transforma această călătorie într-un privilegiu pentru toţi cei implicaţi.

Parteneriatul strategic împreună cu GOOGLE Cloud întăreşte această transformare, METRO SYSTEMS împreună cu întreg grupul german poziţionându-se ca un partener ce merită să fie ales, diferenţiindu-se astfel pe piaţa wholesale.

Pentru a putea susţine întreg procesul, METRO SYSTEMS mizează pe agilitate, alegând să transfere serviciile care susţin în mod activ zona operaţională a business-ului, însă care sprijină în mod indirect şi moderat implementarea strategiei METRO în contextul actual al pieţii. Transferul se va face cu ajutorul unui partener ales cu atenţie dintre cei mai buni de pe piaţă, capabil să menţină cel puţin la acelaşi nivel atât calitatea serviciilor, cât şi condiţiile în care lucrează angajaţii.  Deciziile de business, precum şi direcţiile de activitate vor fi conduse în continuare de către METRO SYSTEMS.

Compania joacă un rol important în misiunea întregului grup german de a se evidenţia pe piaţă şi este esenţială în trendul ascendent al digitalizării în domeniu.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO