Info

(P) motorola razr 5G – partenerul ideal pentru experienţe premium de business

(P) motorola razr 5G – partenerul ideal pentru...

Autor: Publicitate

13.11.2020, 09:00 223

Anul trecut, producătorii de telefoane din întreaga lume revoluţionau piaţa printr-o nouă categorie de dispozitive inovatoare denumite “smartphone-uri pliabile”. Şi dacă în 2019 s-a discutat mult despre cine este utilizatorul de telefoane pliabile – oamenii pasionaţi de tehnologie, „early adopters”, care vor să aibă tot ce este nou, în 2020 am avut ocazia să vedem cum lansările de produse din această categorie au venit cu specificaţii de top. Acest lucru s-a tradus printr-o evoluţie atât din punct de vedere al fiabilităţii şi rezistenţei hardware-ului, cât şi printr-o îmbunătăţire semnificativă a specificaţiilor tehnice, care pentru utilizator înseamnă mai puţine compromisuri legate de utilizarea zilnică a telefonului.

În 2019, Motorola a fost printre primele branduri care a venit cu o soluţie de telefon flexibil prin reinterpretarea iconicului razr V3. La finalul anului trecut compania lansa primul motorola razr, un telefon cu display flexibil, de tip clamshell, care se pliază complet. Încă de la început, razr s-a diferenţiat de dispozitivele prezentate de competiţie prin factorul de formă. Astfel, Motorola a continuat cu succes aceeaşi linie de design, iar în septembrie 2020 a lansat motorola razr 5G, cel de-al doilea smartphone pliabil dezvoltat de companie, care aduce îmbunătăţiri semnificative faţă de modelul anterior prin afişajul extern Quick View desăvârşit, viteza 5G şi dotarea cu cea mai avansată cameră selfie din lume.

Noul razr 5G impresionează nu doar printr-un design îmbunătăţit, dar şi printr-o tehnologie avansată, care simplifică modul de utilizare şi aduce beneficii nelimitate pentru utilizatorii mereu conectaţi cu business-ul lor. Noul design motorola razr 5G prezintă simplitate la exterior, dar ascunde precizie şi ingeniozitate la interior. Marginea de jos îngustă, senzorul de amprentă montat în spate şi balamaua actualizată oferă modificări estetice şi funcţionale pentru o experienţă uşoară de utilizare. Prin deschiderea lui razr 5G se activează ecranul Flex View de 6.2 inch cu raport de aspect 21:9 CinemaVision. Display-ul funcţionează împreună cu designul unic de balamale oferind singura închidere zero-gap pe un dispozitiv pliabil. Balamaua protejează afişajul intern şi păstrează razr 5G ultra-compact.

În plus, Motorola oferă fiecărui utilizator posibilitatea de a-şi personaliza experienţa de afişare a ecranului Quick View, cu temele şi aplicaţiile care sunt în concordanţă cu preferinţele personale şi cu nevoile de business pe care acesta le are.  

Afişajul Quick View permite acum o navigare actualizată prin gesturi, cu ajutorul unei bare de navigare amplasată în partea de jos care imită gesturile Android 10, astfel încât se poate ajunge cu uşurinţă la ecranul de pornire doar cu o glisare în sus. De asemenea, prin glisarea spre dreapta de pe ecranul de pornire se poate accesa rapid camera de 48 MP cu tehnologia Quad Pixel sau prin glisare spre stânga se pot accesa aplicaţiile preferate. Prin a doua glisare la stânga, comenzile rapide se activează pentru a apela sau trimite mesaje text către contactele preferate. Se poate răspunde instant, iar atunci când utilizatorul este în mişcare se poate răspunde inteligent, prin dictarea textului.

Mai mult decât atât, cu ajutorul ecranului Quick View, se poate accesa rapid navigarea turn-by-turn de la Google Maps, pentru zilele în care utilizatorul îşi petrece mai mult timp în maşină, în călătorii de business. În acelaşi timp se pot accesa şi aplicaţii precum Spotify sau YouTube Music pentru momentele de relaxare. Tehnologia NFC permite, cu ajutorul Google Pay, plăţile în magazinele din întreaga lume şi permite ca textele, contactele, pozele şi video-urile să fie împărtăşite instant cu un alt dispozitiv, pentru productivitate sporită.

Designul actualizat al marginii de jos reduce dimensiunea dispozitivului şi facilitează conectivitatea 5G, adăpostind două dintre cele patru antene 5G. Toate acestea sunt alimentate de un procesor robust Qualcomm® Snapdragon ™ 765G, care face ca telefonul să poată rula numeroase aplicaţii simultan, fără a-i încetini viteza de procesare.

Datorită designului său patentat, inovator, de balamale fără spaţii, razr 5G se pliază complet în jumătate, cu aproape zero spaţiu între cele două afişaje. Motorola a testat sistemul dinamic de pliere cu cicluri rigide, căderi, diferite temperaturi şi alte probe pentru a asigura longevitatea şi fiabilitatea telefonului. Testele Motorola pentru ciclurile de pliere au demonstrat că razr 5G este conceput pentru a rezista până la 200.000 de închideri, fiind mereu pregătit să fie productiv şi să ajute utilizatorul în business-ul său.

Razr 5G este telefonul pliabil iconic cu un twist modern, un telefon puternic, dar uşor de purtat în orice tip de buzunar şi în orice geantă, fiind foarte potrivit pentru un utilizator mereu în mişcare, dar care vrea să rămână conectat cu afacerea lui, familie şi prieteni. Pentru că minimalul întâlneşte maximalul, e momentul să ne uităm mai mult spre piaţa de telefoane pliabile, care pot oferi modele premium, ce asigură o autonomie bună şi performanţe de top.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO