Info

(P) Oaktree Capital Management devine acţionar la Trans-Oil Group

(P) Oaktree Capital Management devine acţionar la...

Autor: Publicitate

21.06.2019, 09:00 407

Trans-Oil Group anunţă că Oaktree Capital Management (OCM) a procurat un pachet minoritar al Aragvi Holding International Ltd (compania-mamă a Trans-Oil Group), devenind acţionar la Trans-Oil Group. 

Oaktree Capital Management este o companie americană de top în domeniul managementului activelor globale cu specializare în investiţii alternative (inclusiv capital privat) cu o valoare totală al activelor de 120 miliarde USD.

Se aşteaptă ca noul acţionar să impulsioneze semnificativ creşterea afacerii în Group, în special în direcţia internaţională, la fel să promoveze standarde de guvernanţă corporativă şi structurare eficientă pentru a spori performanţă jucătorului regional important în sectorul agrar. Aceasta investiţie a companiei americane de management al activelor reprezintă un eveniment marcant pentru Republica Moldova, ce succede emiterea Eurobond-urilor în valoare de 300 milioane de dolari americani in Aprilie 2019.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO