• Leu / EUR4.9423
  • Leu / GBP5.8196
  • Leu / USD4.6194
Info

(P) OMNIASIG asigură sănătatea angajaţilor tăi cu noul produs OMNI+

(P) OMNIASIG asigură sănătatea angajaţilor tăi cu noul produs OMNI+

Autor: Publicitate

17.06.2020, 09:00 744

Într-o perioadă în care serviciile medicale şi asigurarea de sănătate au o importanţă mai mare ca oricând, OMNIASIG pune încă o dată pe primul plan grija faţă de clienţii şi partenerii săi, precum şi faţă de sănătatea angajaţilor acestora şi oferă un pachet de asigurări de sănătate complex şi bine integrat. Astfel, la 25 de ani de activitate în România, compania lansează asigurarea de sănătate OMNI+, un concept de produs inovativ, adaptat dinamicii pieţei şi nevoilor din ce în ce mai complexe în materie de beneficii medicale ale clienţilor.

 

Acces la servicii medicale în ORICE CLINICĂ ŞI SPITAL PRIVAT din România

Prin asigurarea de sănătate OMNI+, angajaţii unei companii pot accesa servicii medicale în orice clinică şi spital privat din România. Totodată, există posibilitatea de a extinde acoperirea şi în străinătate, dar şi de a include în asigurare membrii familiei angajaţilor (soţ/soţie, copii). Pot beneficia de asigurare toţi angajaţii unei companii, indiferent de istoricul lor medical sau starea de sănătate la momentul încheierii poliţei, unul dintre principalele avantaje fiind posibilitatea de monitorizare a bolilor cronice fără limitări.

Asigurarea de sănătate reprezintă un element important atât în procesul de recrutare, cât şi în cadrul programelor interne de fidelizare a angajaţilor existenţi.

Totodată, asigurarea de sănătate OMNI+ este adaptabilă în funcţie de necesităţile şi bugetul unei companii, putând acoperi o gamă largă de servicii medicale, de la cele mai simple servicii medicale, până la cele mai complexe consultaţii, controale, analize de laborator şi investigaţii (inclusiv investigaţii de înaltă performanţă de tip CT, RMN), urgenţe medicale, spitalizare continuă sau de zi, inclusiv tratamente şi intervenţii chirurgicale şi acoperiri pentru cazurile medicale complexe (acoperire pentru boli grave, acoperire pentru afecţiuni oncologice) ş.a.

 

Consultaţii în ambulator şi second opinion NELIMITATE

OMNI+ poate acoperi, de asemenea, servicii în ambulator nelimitate ca număr de accesări sau suma asigurată, consultaţii de second opinion incluse nelimitat în pachetul de servicii în ambulator, acoperire pentru orice tip de dispozitive medicale (auditive, optice, ortopedice etc), acoperirea costurilor pentru cazarea unui însoţitor în cazul spitalizării copiilor minori, consilier personal pentru gestionarea cazurilor medicale complexe şi rambursarea  în 7 zile  a costurilor cu serviciile medicale accesate în clinici care nu sunt partenere ale OMNIASIG.

 

Împreună putem găsi soluţia de acoperire optimă pentru tine

În această perioadă, este important să acordăm o mai mare atenţie şi grijă sănătăţii noastre. De asemenea, este necesar să devenim mai responsabili şi să ne luăm toate măsurile de precauţie pentru a le oferi angajaţilor un mediu de lucru optim, cât mai sigur. Soluţia pe care o propune OMNIASIG se pliază pe nevoile şi dorinţele angajatorilor, precum şi ale angajaţilor.  OMNI+ este pachetul care răspunde prompt cerinţelor pieţei şi se asigură că sănătatea ta este mereu protejată.

Încheie asigurarea privată de sănătate OMNI+ şi vei avea parte de:

  • consultanţă specifică, personalizată, în configurarea pachetului optim de asigurare;
  • soluţii personalizate şi adaptate în detaliu, în funcţie de nevoile angajaţilor companiei tale;
  • deductibilitate fiscală atât pentru angajat, cât şi pentru angajator.

Pentru detalii suplimentare, accesează www.omniasig.ro sau solicită informaţii oricărui reprezentant OMNIASIG.

 
 
 
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - astăzi, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9423
Diferență: 0,0121
Ieri: 4.9417
Azi: 4.6194
Diferență: -0,2031
Ieri: 4.6288
Azi: 5.8196
Diferență: 0,5008
Ieri: 5.7906
Azi: 4.8107
Diferență: 0,1082
Ieri: 4.8055