• Leu / EUR4.9297
  • Leu / GBP5.7419
  • Leu / USD4.6851
Info

(P) Orange România a primit, prin proiectul ICT Academy, finanţare europeană pentru dezvoltarea competenţelor digitale ale angajaţilor

(P) Orange România a primit, prin proiectul ICT Academy, finanţare europeană pentru dezvoltarea competenţelor digitale ale angajaţilor

Autor: Publicitate

31.01.2022, 09:59 132

Proiectul Orange România SA - “ICT Academy”, destinat dezvoltării competenţelor din domeniul Tehnologiei informaţiei şi a comunicaţiilor ale angajaţilor Orange aflaţi în afara Bucureştiului şi a judeţului Ilfov, a primit o finanţare nerambursabilă în valoare de 880.856,40 de lei (valoarea totală a proiectului fiind de 1.890.394,00 lei).

Proiectul îşi propune să îmbunătăţească prin formare nivelul de cunoştinţe, competenţe şi aptitudini ale angajaţilor Orange România care îşi desfăşoară activitatea în sectorul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor, sector economic cu potenţial competitiv conform Strategiei Naţionale pentru Competitivitate şi în domeniul tehnologiei informaţionale şi de comunicaţii, spaţiu şi securitate, domeniu de specializare inteligentă potrivit Strategiei Naţionale de Cercetare-Dezvoltare şi Inovare.

Proiectul “ICT Academy”, cod MySMIS 150599, implementat în perioada 11.05.2021 – 10.11.2022, se adresează unui număr de 600 de angajaţi din cadrul companiei şi are ca obiectiv principal creşterea competenţei şi susţinerea expertizei în domeniul Tehnologiei informaţiei şi a comunicaţiilor, TIC, pentru a maximiza impactul afacerii printr-o formare dedicată TIC în domeniul B2B. Scopul programului a fost să devină parte integrată în cadrul procesului de transformare TIC prin care trec angajaţii Orange şi să-i ajute pe aceştia să dobândească abilităţi TIC superioare.

”Suntem extrem de mândri de faptul că am reuşit să obţinem această finanţare, ce ne va permite să ducem mai departe proiectele de digitalizare pe care le derulăm deja intern, adresate colegilor noştri din întreaga ţară. Echipa din spatele proiectului a depus eforturi cu adevărat intense pentru a demonstra necesitatea ameliorării şi continuării procesului de digitalizare destinat angajaţilor Orange România, iar rigurozitatea şi meticulozitatea cu care au fost completate ambele proiecte au dus la acordarea finanţării cu cel mai mare scor. Ne onorează să derulăm aceste proiecte, ale căror roade se vor reflecta în creşterea şi dezvoltarea abilităţilor digitale & ITC ale beneficiarilor programului”, a declarat Luiza Müller, Human Resources Director Orange România.

ICT Academy va îndruma şi însoţi fiecare angajat în călătoria sa de dezvoltare, oferind context pentru a explora şi interacţiona cu mediul big data şi mediul TIC. Implementarea proiectului se va realiza pe o durată de 18 luni în regiuni mai puţin dezvoltate ale României. Trainerii proprii specializaţi, cu experienţă în domeniu, vor forma angajaţii Orange România în cadrul unei serii complexe de cursuri finanţate de Uniunea Europeană.

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020.

Date de contact beneficiar: Orange Romania, Str. Lascăr Catargiu, nr. 47-53, Europe House, Bucureşti, România

Adresa e-mail: pr@orange.com

Despre Orange România

Orange România este liderul pieţei locale de telecom, cu 10.798.000 de clienţi de clienţi la 30 septembrie 2021 şi o cifră de afaceri totală pentru 2020 de 1,076 miliarde de euro, oferind clienţilor săi, atât utilizatori individuali, cât şi companii, cea mai extinsă acoperire şi un portofoliu complet de servicii: servicii de telefonie mobilă şi fixă, internet, televiziune, soluţii smart home, servicii financiare Orange Money, soluţii IT&C pentru companii în zona de cloud, business Wi-Fi, inclusiv analytics şi securitate cibernetică.

Orange România este operatorul numărul 1 în ceea ce priveşte performanţa serviciilor de voce şi date din zonele metropolitane şi rurale din ţară, iar scopul său este să fie alegerea #1 pentru conectivitate, divertisment digital şi servicii digitale pentru familiile şi afacerile din România.

Compania deţine şi nouă certificări consecutive Top Employer, ce confirmă faptul că Orange România, pe lângă produsele şi serviciile remarcabile pe care le oferă, acordă o atenţie deosebită angajaţilor săi şi contribuie la îmbunătăţirea mediului de lucru.

 
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - vineri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9297
Diferență: 0,2297
Ieri:
Azi: 4.6851
Diferență: -1,1228
Ieri:
Azi: 5.7419
Diferență: 0,8536
Ieri:
Azi: 5.0142
Diferență: 0,5051
Ieri: