Info

(P) Parcului20, singurul proiect rezidenţial din Bucureşti cu dotări smart-home integrate

(P) Parcului20, singurul proiect rezidenţial din...

Autor: Publicitate

17.01.2019, 07:00 1619

Lucrările la ansamblul rezidenţial Parcului20, dezvoltat de Cordia România în urma unei investiţii totale de 40 de milioane de euro, încep în februarie 2019. Încă din etapa de construcţie, apartamentele din Parcului20 sunt echipate cu sisteme smart-home de ultimă generaţie.

Situat în zona Expoziţiei din Bucureşti, cel mai nou pol de dezvoltare imobiliară din Capitală, cu livrări de spaţii office în suprafaţă de peste 180.000 de metri pătraţi anunţate pentru următorii doi ani, Parcului20, ansamblu rezidenţial dezvoltat de Cordia România, divizia de dezvoltări rezidenţiale a grupului Futureal, o investiţie de 40 de milioane de euro, cuprinde, în proporţie de peste 50%, apartamente al căror preţ se încadrează în plafonul necesar pentru TVA 5%.                              

Parcului20 este cel mai recent proiect rezidenţial din zona Expoziţiei şi singurul din România ale cărui apartamente sunt echipate cu sisteme smart-home de ultimă generaţie încă din etapa de construcţie. Configurate pentru a asigura control, securitate şi economii ale consumului de energie, sistemele smart-home Gewiss pot fi adaptate oricărei preferinţe personale prin intermediul aplicaţiei uşor de utilizat, cu interfaţă simplă şi intuitivă. Gewiss are o experienţă de aproape aproape 50 de ani în furnizarea de tehnologii pentru dezvoltări imobiliare, cu accent pe eficienţa energetică şi uşurinţa în utilizare.

Fiind soluţii deschise, sistemele smart-home ale locuinţelor din ansamblul Parcului20 asigură şi economii ulterioare, deoarece diferitele componente pot fi înlocuite, upgradate sau suplimentate cu uşurinţă fără a influenţa restul funcţiilor. În plus, această modularitate asigură o fiabilitate şi flexibilitate ridicată, precum şi timpi reduşi de instalare.

Lucrările pentru cele 469 de apartamente destinate segmentului medium şi medium-high vor începe în februarie 2019, dar comunitatea Parcului20 deja se conturează. Peste 20 de rezervări au fost semnate în ultimele două luni, de la studiouri şi apartamente cu două camere până la duplexuri cu cinci camere. 

Cu suprafeţe utile care pornesc de la 40 de metri pătraţi, apartamentele ansamblului Parcului20 sunt disponibile în peste 30 de configuraţii, iar mai mult de jumătate dintre acestea se încadrează în plafonul de preţ pentru TVA 5%.

Printre alte elemente diferenţiatoare ale ansamblului Parcului 20 se numără grădina privată de 3.000 de metri pătraţi, parcare pentru biciclete, grădină yoga şi echipament outdoor pentru calistenia. Parcului20 este situat într-o zonă cu acces facil la mijloace de transport în comun, precum autobuze, tramvaie şi metrou.

Pentru mai multe detalii şi programări pentru vizionare vizitaţi site-ul Parcului20 sau contactaţi-ne la numărul de telefon 075 777 55 11.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO