Info

(P) PPD România, premiată de cel mai mare producător de băuturi alcoolice premium

Autor: Publicitate

14.12.2018, 10:00 1203

PPD România, lider pe piaţa locală de distribuţie a băuturilor alcoolice premium, a primit cea mai importantă şi prestigioasă recunoaştere în cadrul unei gale organizate la Kiev de Diageo, cel mai mare producător de băuturi alcoolice premium din lume. Echipa PPD România a fost aleasă dintr-un total de 32 de pieţe europene în care Diageo construieşte afaceri durabile şi de succes cu partenerii săi. 

Este pentru a treia oară în ultimii ani când PPD, companie prezentă în cinci ţări, este recompensată cu trofeul “Diageo Europe Partner Markets - Partner of the Year”. Premiul reprezintă o recunoaştere a performanţelor în business şi este înmânat celor mai buni parteneri Diageo din Europa, care au înregistrat cea mai mare rată de dezvoltare a operaţiunilor locale în ultimele 12 luni. 

În plus, în cadrul galei Diageo Annual Europe Partner Markets Seasonal Briefing Cycle, PPD România a primit şi distincţia „Best Performance in Premium Core” pentru bine-cunoscutul brand J&B, fiind a doua oară în ultimii trei ani când performanţa PPD cu brandul iconic este recunoscută. 

Renato Juric, Diageo General Manager Europe Partner Markets şi Middle East & North Africa, a felicitat Grupul şi PPD România pentru marea realizare şi a subliniat: "PPD România nu numai că a înregistrat performanţe excepţionale, dar a avut curajul de a investi în creşterea numărului de angajaţi într-un ritm mult mai alert faţă de businessul nostru. Totodată, prin acest premiu recunoaştem dezvoltarea impresionantă şi constantă a PPD România, care s-a impus ca lider pe piaţa distribuţiei de băuturi alcoolice premium. Această performanţă se traduce printr-o creştere remarcabilă în 2018 şi câştigarea unor cote importante de piaţă pentru Johnnie Walker, J&B, Capitan Morgan şi Baileys.”

În cadrul galei, Renato Juric a punctat, de asemenea, investiţiile semnificative ale PPD în construirea unei structuri organizaţionale eficiente, precum şi obiectivele companiei de a urma planurile de dezvoltare, care au la bază un sistem puternic de măsurare şi evaluare. 

"În aproape douăzeci de ani de colaborare cu Diageo, am primit de trei ori această recunoaştere – cu echipele din Cipru, Croaţia şi acum România. Acest trofeu ne impune să ne setăm aspiraţii mult mai înalte, întotdeauna bazate pe principiile şi valorile în care a fost dezvoltat acest grup. Felicitări echipei PPD România pentru că ne-a făcut să ne simţim foarte mândri că suntem parte a Grupului Photos Photiades", a declarat Alexis Photiades, Managing Director Photos Photiades Group şi PPD.

Prezentă pe piaţa din România din 2007 şi parte a companiei Photos Photiades Distributors, PPD România este lider în distribuţia de băuturi alcoolice premium, fiind un partener strategic al unora dintre cei mai mari producători de băuturi la nivel global, precum Diageo, Gruppo Campari, San Pellegrino şi Jose Cuervo. Împreună cu partenerii săi la nivel global şi local, PPD Romania a construit un portofoliu impresionant de băuturi premium şi super premium. Printre acestea se numără mărci precum Johnnie Walker, J&B, Smirnoff, Captain Morgan, Sheridans, Jose Cuervo, Campari, Aperol, Acqua Panna, San Pellegrino şi propriul său brand de vodcă, Tazovsky. Cu un volum care a crescut de 10 ori în ultimul deceniu, PPD România a atins poziţia de lider pe piaţa distribuţiei de băuturi alcoolice premium. Photos Photiades Group (PPG), companie internaţională fondată în urmă cu peste 70 de ani, are o activitate impresionantă în vânzări, marketing şi distribuţie de branduri alcoolice şi non-alcoolice de renume mondial. PPG este prezentă în România, Grecia, Cipru, Croaţia şi Slovenia. 

Diageo este lider mondial în domeniul băuturilor alcoolice cu un portofoliu impresionant de băuturi spirtoase, bere şi vin. Aceste mărci includ: Johnnie Walker, J&B, Black & White, White Horse, Smirnoff, Tanqueray, Gordon; Baileys, Sheridan sau Captain Morgan.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO