Info

(P) Primul KIT de Tranzactionare pe Pieţele Financiare

(P) Primul KIT de Tranzactionare pe Pieţele Financiare

Autor: Publicitate

25.06.2018, 11:05 1826

Se pare că după studierea mai multor materiale clasice despre investiţii şi tranzacţionare pe pieţele financiare, puţine lucruri mai sunt noi şi incitante.

Poate că este cu adevărat dificil să găseşti ceva care să devină MUST HAVE pentru colecţia ta, însă există acel ceva care le oferă atât investitorilor începători cât şi celor avansaţi, perspectiva de care au nevoie pentru a-şi maximiza randamentele: noul TRADING KIT 2018.

Un pachet premium lansat de Admiral Markets pentru piaţa din România, ce cuprinde: 

●     DVD de 8 GB cu lectii video oferite de legendele industriei

●     PenDrive de 8 GB cu roboţi (EAs) şi indicatori customizaţi

●     Cărţi în format tipărit şi electronic cu strategii de tranzacţionare pentru începători şi avansaţi

Reprezentanţii Admiral Markets spun că acest Trading KIT ce poate fi obţinut cu cost ZERO şi livrare GRATUITĂ “oferă o varietate de tehnici şi strategii de tranzacţionare, unelte şi funcţii pentru a-ţi reduce riscul şi a-ţi mări randamentul, în calitate de trader pe termen scurt sau investitor pe termen lung. Cu alte cuvinte, îţi oferă calea cea mai scurtă pentru a reuşi, de îndată ce circumstanţele permit sau, în cel mai rău caz, pentru a evita greşeli şi pierderi care te pot costa bani şi încredere înainte de a avea timp suficient pentru a descoperi calea către succes“.

Iată o sursă care te-ar putea duce pas cu pas de la ignorarea pieţelor bursiere şi forex la competenţa necesară pentru a profita de acestea utilizând platforma de tranzacţionare MetaTrader 5, ce oferă acces la peste 7500 de pieţe, de la acţiuni clasice, până la fonduri de investiţii (ETF-uri) şi produse derivate (CFD-uri).

Un MUST HAVE pentru orice trader şi investitor informat, dar nu trebuie să ne credeţi pe noi - aflaţi mai multe accesând pagina oficială a produsului în România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO