Info

(P) Primul launchpad construit peste Elrond Network după Maiar Launchpad

(P) Primul launchpad construit peste Elrond Network după...

Autor: Publicitate

21.04.2022, 07:00 243

S-a lansat primul launchpad construit peste Elrond Network. Acesta este al doilea dupa MaiarLaunchpad.com şi este deţinut de ecosystemul BH Network.

Launchpad-ul românesc BHero este primul proiect pe mainnet al hubului BH Network şi reprezintă un prag important pentru adoptia crypto atat in Romania, cat si la nivel global.

Platforma este similară cu celebrele Upwork, Fiverr, Freelancer.com. Spre deosebire de acestea chiar daca e la stadiul de MVP, BH Network a suferit îmbunătăţiri majore în securitate, deoarece creatorii ştiu cât este de important acest criteriu în domeniul web, dar mai ales în blockchain. Pe lângă o securitate mult mai bună, platforma este mult mai uşor de utilizat iar logarea nu se face cu credenţiale de securitate, cum ar fi nume de utilizator şi parole, ci doar cu ajutorul cheilor private blockchain stocate în portofel. Astfel, conectarea se face scanând un cod QR sau/si prin amprenta din orice smartphone modern.

Spectrul larg de investitori se orientează acum către proiectele cu capitalizare redusă pentru proiectele lor. Cu toate acestea, dacă ne uităm la următoarea generaţie de întreprinderi este la fel de uşor să rămânem cu mâinile goale ca întotdeauna.

Launchpad-ul BHero este conceput, operat şi supravegheat de o întreagă echipă de profesionişti, cu o experienţă remarcabilă în domeniu, gata oricând să-şi folosească expertiza şi conexiunile pentru a extrage proiectele de primă mână, dar şi pentru a le oferi proiectelor crypto sfaturi despre obţinerea de investiţii, cerinţe legale, consiliere generală, marketing, configurarea şi execuţia tokenomicilor, conexiuni în domeniu, câştigarea notorietăţii proiectului în cadrul spaţiului criptografic, servicii tip accelerator (numai pentru proiectele selectate) etc.

Această echipă este şi cea care verifică proiectele depuse de freelanceri prin completarea formularului disponibil pe BHero.com. În urma unei verificări minuţioase echipa decide dacă proiectul are fundament legal şi un model economic şi de business de viitor. Când un proiect îndeplineşte toate aceste condiţii va putea intra în public sale.

Un public sale, sau o vânzare publică, în piaţa crypto reprezintă o rundă de vânzare deschis catre publicul larg, cu un numar de tichete mari, dar cu valoare redusa, crescand astfel potentialul proiectului, dar si al investitorilor.

La public sale au acces investitorii de orice tip. Această acţiune are ca scop adunarea de capital, dar şi popularizarea criptomonedei şi atragerea de investitori.  Investitorii au marele avantaj că pot achiziţiona criptomonedele la preţ fix, ceea ce nu va mai fi posibil de îndată ce acestea vor fi listate pe platformele centralizate unde preţurile fluctuează in functie de cerinta pietei. 

Scopul BHero este de a reda încrederea investitorilor in criptomonede şi de a atrage cât mai mulţi români şi străini în această afacere de viitor.

Ce este BH Network

BH Network este primul proiect care va organiza o vânzare publică pe platforma de lansare BHero, ca semn de încredere în abilităţile echipelor. BHero face parte din ecosystemul BH Network şi este primul produs realizat de echipa care pregăteşte prima vânzare publică a tokenului BHAT.

 

BHAT este tokenul care va guverna BH Network şi BHero, dar şi viitorul marketplace pentru freelanceri. BHero va susţine în curând primul public sale pentru BHAT. 

Mai multe informaţii despre BHero şi BHAT găseşti pe paginile de Social Media: 

https://twitter.com/BlackHatNetwork

https://t.me/bhnetwork

https://www.facebook.com/BHNetworkToken

https://www.linkedin.com/company/bhnetwork

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO