Info

(P) Producătorul român de hârtie tissue Don Pedro din Râmnicu Vâlcea a lansat o linie nouă de business şi un nou brand de produse profesionale, Flexi Paper

(P) Producătorul român de hârtie tissue Don Pedro din...

Autor: Publicitate

04.06.2021, 08:00 1106

Compania Don Pedro din Râmnicu Vâlcea, este unul dintre principalii producători români de hârtie tissue. De-a lungul anilor, au rafinat producţia şi procesele pentru a răspunde cât mai rapid nevoilor şi schimbărilor pieţei, deoarece au realizat că flexibilitatea în business este cheia succesului. Acum lansează noua gamă de produse profesionale Flexi care cuprinde: prosoape de hârtie, hârtie igienică şi şerveţele.

”Flexibilitatea, transparenţa, profesionalismul, munca în echipă şi stabilitatea au fost încă de la început principiile business-ului nostru. Astfel, am reuşit să ne menţinem pe o pantă ascendentă, dezvoltându-ne şi inovând constant. Astăzi lansăm o nouă linie de business în zona profesională şi gama de produse Flexi.”, a spus Petrişor Lazăr, Director General Don Pedro.

Se estimează o creştere semnificativă a consumului de hârtie faţă de anii precedenţi, iar dezvoltarea noului brand Flexi va acoperi necesităţile în continuă schimbare ale pieţei prin produse inovative cu un raport corect calitate-preţ.

Piaţa de consum profesională Away-From-Home va fi dezvoltată şi în afara graniţelor ţării, iar exportul se va realiza în Sud-Estul Europei. Flota de distribuţie este complexă, alcătuită din 25 camioane (3.5t - 23t).

Liniile de fabricare sunt printre cele mai perfomante utilaje din domeniu, asigurând un nivel ridicat de finisare al produselor. De la tub şi până la ultima foaie din rolă, totul este realizat cu precizie, fapt datorat tehnologiei ce permite pretăierea exactă şi o gofrare de calitate superioară.

Investiţia de peste 10 milioane de euro realizată în 2020  pentru acest proiect Flexi Paper include: automatizare, linie nouă de converting şi ambalare, dar şi construcţia de noi clădiri pentru depozitare.

Compania are un spaţiu de producţie 12.000 mp şi de depozitare de 18.000 mp şi deţine un portofoliu de peste 1.200 de produse, atât mărci proprii, cât şi private. Societatea are circa 240 de angajaţi, a înregistrat în 2020 cifră de afaceri de peste 134 milioane lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO