Info

(P) Programele de Executive MBA au devenit un „nice to have” pe piaţa internaţională a joburilor

(P) Programele de Executive MBA au devenit un „nice to...

Autor: Publicitate

26.03.2021, 14:00 601

Ţinta oricărui manager de top este o carieră internaţională, iar odată cu implementarea sistemului de lucru remote, oportunităţile de locuri de muncă la nivel global au devenit mult mai variate şi mai accesibile. Pentru a se pregăti pentru o astfel de experienţă şi a-şi îmbunătăţi abilităţile profesionale, mulţi manageri aleg să urmeze cursurile unui Executive MBA, program care face diferenţa pe piaţa internaţională a joburilor.

Oana Filipescu, Business and Process Transformation Practice Director în cadrul UBS, cea mai mare bancă din Elveţia, a absolvit anul trecut programul Executive MBA Bucharest oferit de WU Executive Academy. Cu o experienţă de 14 ani în domeniul financiar, Oana a făcut parte din proiecte cheie de dezvoltare şi transformare strategică pentru unele dintre cele mai importante bănci europene, precum Raiffeisen, BCR Erste sau Société Générale. Cursurile de EMBA i-au oferit cunoştinţele şi inspiraţia necesare pentru a face pasul spre un rol internaţional de senior manager.

„Programul de EMBA a fost o experienţă cu adevărat transformatoare pentru mine, care m-a îmbogăţit în nenumărate moduri. În primul rând, programul a fost un mediu de idei noi pe care le-am putut explora şi aduce în compania în care lucrez şi o sursă incredibilă de inspiraţie şi energie, obţinute după fiecare sesiune avută în clasă alături de colegii mei. În calitate de lider, trebuie să creezi o viziune pentru echipa ta şi, în plus, ai nevoie şi de energie pentru a-i îndruma spre realizări, iar eu le-am primit pe ambele”, afirmă Oana.

Aceasta adaugă, „pe parcursul programului mi-am lărgit domeniul de expertiză cu noi activităţi inovatoare, precum crearea unei echipe de dezvoltare tactică în cadrul Société Générale iar, la scurt timp după absolvire, mi s-a oferit oportunitatea de a mă alătura UBS Zurich. Mi-am extins reţeaua cu colegi dintr-o varietate de industrii, cu care pot împărtăşi şi schimba păreri despre diferite aspecte profesionale. Nu în ultimul rând, am câştigat mentori excepţionali care mi-au ghidat călătoria şi mi-au uşurat deciziile în momente profesionale sau de viaţă majore.”   

Managerii care aspiră să îşi construiască o carieră internaţională se pot înscrie la o nouă serie a programului WU EMBA Bucharest şi pot accesa burse de studiu în valoare totală de 115.000 de euro, oferite de WU Executive Academy în parteneriat cu Ziarul Financiar.

Prezent pe piaţa românească din anul 2006, WU Executive MBA Bucharest este singurul program din România triplu acreditat - EQUIS, AACSB şi AMBA şi se adresează profesioniştilor care deţin minim 5 ani de experienţă de management.  

Înscrierile pentru burse au loc până la data de 25 mai 2021 şi se fac prin completarea aplicaţiei online. Informaţii complete despre burse şi înscrieri sunt disponibile pe www.zf.ro/ExecutiveMBA.  

 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO