Info

(P) Proprietate imobiliară de 6,25 ha. din Bucureşti Bd. Regiei (fosta fabrică de industrializare a tutunului) propusă la vânzare investitorilor interesaţi

(P) Proprietate imobiliară de 6,25 ha. din Bucureşti...
10.11.2021, 13:38 5843

CITR Filiala Ilfov SPRL în calitate de administrator judiciar al INTERAGRO SA(în reorganizare judiciară, in judicial reorganization, en redressement), CUI RO 32639607, anunţă posibilitatea depunerii de oferte / scrisori de intenţie de către investitorii interesaţi pentru proprietatea imobiliară:

TEREN INTRAVILAN, în suprafaţă totală de 62.491 mp cu construcţii industriale şi anexe, situat în Bucureşti, B-dul Regiei nr. 2, sector 6 (fosta fabrică de industrializare a tutunului). Activul imobil prezintă oportunitatea dezvoltării ulterioare a unui proiect mixt multifuncţional (birouri, comercial, rezidenţial, etc) într-una dintre cele mai atractive zone de dezvoltare urbană din capitală.

Valoarea de evaluare a proprietăţii este 33.595.000 EUR exclusiv TVA.

Ofertele vor fi analizate de către administratorul judiciar şi discutate individual cu ofertanţii.

Termenul limită pentru depunerea unei oferte / scrisori de intenţie este 25.11.2021, ora 17:00, la sediul administratorului judiciar din str. Gara Herăstrău nr. 4, Green Court clădirea A, et. 3, Sector 2, Bucureşti, sau prin e-mail la adresa ovidiu.braila@citr.ro.

Cei interesaţi pot obţine date suplimentare şi informaţii pe platforma de vânzări a administratorului judiciar sales.citr.ro, bun căutat INTERAGRO SA, la telefon 0744.548.507 sau la adresa de e-mail ovidiu.braila@citr.ro.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO