Info

(P) PUBLICAŢIE DE VÂNZARE DUNĂREA S.A.

(P) PUBLICAŢIE DE VÂNZARE DUNĂREA S.A.

Autor: Publicitate

11.02.2022, 09:00 556

Subscrisa, DUNĂREA S.A.,in faliment, in bankcruptcy,en faillite ,cu sediul în Bucureşti, Sector 3, Bdul. Unirii, nr. 47, Bloc E3A, număr de ordine în Registrul Comerţului J40/27968/1993 şi CUI 5039567, prin Lichidator Judiciar SIERRA QUADRANT S.P.R.L. Filiala Bucuresti, cu sediul social în Bucuresti, Str. Traian, nr.2, bl.F1, sc.3, et.1, ap.1,2, sector 3, nr. înregistrare RFO II-0393, CUI RO 25852407, e-mail office.bucuresti@sierraquadrant.ro, desemnat prin hotararea nr. 6614/27.10.2016 in dosarul nr. 22547/3/2014 aflat pe rolul Tribunalului Bucuresti, Sectia a VII-a Civila, conform Regulamentului de vanzare nr. 8739/08.12.2021, in forma aprobata de adunarea creditorilor din data de 21.12.2020,

 

Organizeaza sesiuni de negociere directa in conformitate cu art. 118 alin (4) din legea 85/2006 a Activului FABRICA DE VALORIFICARE ENERGETICA A DESEURILOR PRIN GAZEIFICARE”, compusa din teren in suprafata totala de 26.000 mp, pe care s-au identificat constructiile notate cu C1 – HALA (INSTALATIA DE VALORIFICARE ENERGETICA A DESEURILOR PRIN GAZEIFICARE) C2 – SEDIU ADMINISTRATIV, C3 – HALA SORTARE DESEURI cu suprafata totala construita de 3234,75 mp, si urmatoarele instalatii: instalatie de valorificare a deseurilor prin gazeificare si instalatie incompleta de sortare a gunoiului, situata in Sacele, jud. Brasov.

Procedura de negociere se va desfasura la sediul lichidatorului din Bucuresti, Str. Traian, nr. 2, Ans.Unirii, bl. F1, trons.3, et. 4, ap. 11, Sector 3.

Pretul de incepere a negocierii directe este cel rezultat din evaluarea realizată în procedură, respectiv 2.970.300 EURO fără TVA. Se aplică dispoziţiile legale privind regimul TVA în vigoare la data vânzării.

Orice persoană interesată poate depune o ofertă de cumpărare lichidatorului judiciar cu menţionarea datelelor de identificare şi de contact ale ofertantului, preţul oferit (care nu poate fi mai mic de cel menţionat mai sus) şi termenul de plată propus.

Ofertele se înregistrează la sediul lichidatorului judiciar din Bucuresti, Str. Traian, nr.2, Ans.Unirii, bl.F1, trons.3, et.1, ap.1, sector 3 în termen de maxim 90 de zile de la data publicarii prezentului anunt.

Persoanele interesate sa participe la procedura de negociere directa privind achizitionarea activului industrial vor achizitiona Caietul de sarcini de la lichidatorul judiciar inainte de data expirarii anuntului publicitar si vor prezenta o oferta ferma in acest sens in conformitate cu prevederile acestuia.

Pretul caietului de sarcini este de 3.000 lei + TVA şi se va achita in contul lichidatorului judiciar deschis la Banca Transilvania cu urmatorul IBAN:RO80BTRLRONCRT0520972801 iar cautiunea in suma de 10% din pretul de pornire a negocierii directe se va depune in contul unic de insolventa al debitoarei deschis la OTP Bank cu urmatorul IBAN:RO 43 OTPV 1100 0005 5772 RO 02. Toate conditiile de participare la procedura de negociere directa se regasesc in caietul de sarcini ce se achizitioneaza de la sediul lichidatorului judiciar din Bucuresti, Str. Traian, nr.2, Ans.Unirii, bl.F1, trons.3, et.1, ap.3, Sector 3.

Sesiunea se încheie prin semnarea unei minute cu persoana care a prezentat cea mai avantajoastă ofertă şi a îndeplinit condiţiile de validitate cerute.

Scurta descriere a activului

Proprietatile imobiliare cu destinatie industriala “FABRICA DE VALORIFICARE ENERGETICA A DESEURILOR PRIN GAZEIFICARE SACELE”, este compusa din teren in suprafata totala de 26 000 mp pe care se afla constructiile C1- Hala ( instalatia de valorificare energetica a deseurilor prin gazeificare), C2 – Sediu administrativ, C3- Hala sortare deseuri. Terenurile sunt identificate cu CF 105864 (in suprafata de 25 000 mp) si CF 105458 (in suprafata de    1 100 mp), Localiatetea Sacele, Judetul Brasov. In momentul de fata, constructia C1 – Hala este inscrisa in Cartea Funciara, constructiile C2 – Sediu administrativ, C3- Hala sortare deseuri fiind doar notate in Cartea Funciara

Tehnologia propusa presupune valorificarea energetica a deseurilor municipale, rezultate din sortarea, precum si valorificarea deseurilor de biomasa, agricole, forestiere, petroliere, organice si biologice periculoase si transformarea acestora in gaz de sinteza cu o valoare energetica ce contine jidrogen si monoxid de carbon. De asemenea activul recupereaza energia termica a procesului avand posibilitatea productiei de energie electrica in cogenerare si trigenerare.

Etapele procesului sunt urmatoarele:

  • Receptia deseurilor;
  • Sortarea si valorificarea deseurilor reciclabile;
  • Pregatirea pentru gazeificare;
  • Gazeificarea deseurilor;
  • Curatarea termica si chimica a gazului de sinteza;
  • Producerea de energie electrica in cogenerare/trigenerare;

Bunurile de mai sus vor fi vandute adjudecatarilor libere de sarcini.

Informatii detaliate privind componenta activului industrial si descrierea constructiilor, a principalelor instalatii functionale si a fluxului tehnologic se regasesc in caietul de sarcini.

Persoanele interesate pot solicita informaţii suplimentare şi se pot programa pentru vizionarea activului prin email la adresa: office.bucuresti@sierraquadrant.ro.

LICHIDATOR JUDICIAR

SIERRA QUADRANT FILIALA BUCURESTI S.P.R.L

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO