Info

(P) RÉMY MARTIN împreună CU USHER, CÂŞTIGĂTOR AL MAI MULTOR PREMII GRAMMY, DEZVĂLUIE cu ajutorul inteligenţei artificiale, INVIZIBILUL: GUSTUL coniacului 1738 ACCORD ROYAL ÎNTR-O EDIŢIE LIMITATĂ, TOTUL acompaniat de o EXPERIENŢĂ IMERSIVĂ

(P) RÉMY MARTIN împreună CU USHER, CÂŞTIGĂTOR AL...

Autor: Publicitate

29.07.2022, 08:00 71

 

“USHER X RÉMY MARTIN 1738 A TASTE OF PASSION” marchează un nou moment inovator generat de inteligenţa artificială şi prima experienţă multi-senzorială de acest fel din Las Vegas, prezentă în cadrul concertelor artistului, Usher: My Way Residency in Las Vegas

 

NEW YORK, 25 iulie, 2022 – Rémy Martin, Cognac Fine Champagne, şi artistul câştigător al mai multor premii Grammy, Usher, s-au unit pentru a lansa campania globală „Usher x Rémy Martin 1738: A Taste of Passion, care include lansarea unei sticle în ediţie limitată şi a unui NFT, al căror design a fost inspirat de inteligenţa artificială. Noua ediţie Rémy Martin 1738 Accord Royal intitulată „Usher x 1738 A.I. Powered”, prezintă un design new-age şi este acompaniată de debutul „A Taste of Passion Experience” – o experienţă multi-senzorială captivantă, care va însoţi seria de concerte Usher: My Way Las Vegas Residency.

“Timp de aproape 300 de ani, excelenţa s-a aflat în centrul preocupărilor celor de la Rémy Martin şi, prin acest parteneriat, am atins o piatră de hotar importantă, în care vedem o realizare impresionantă la intersecţia dintre artă, coniac fin şi tehnologie”, a declarat Amaury Vinclet, Global Executiv Director la Rémy Martin. „Reprezentând un brand ce colaborează de mult timp cu Usher, un artist cu care împărtăşim aceleaşi valori, suntem mândri de parteneriatul nostru pentru lansarea primului design în ediţie limitată pentru Rémy Martin 1738 Accord Royal. Această ediţie reprezintă o premieră în industria băuturilor spirtoase în ceea ce priveşte modul în care a fost utilizată tehnologia şi oferă pasionaţilor de băuturi spirtoase şi fanilor lui Usher deopotrivă, o ediţie de colecţie pe care o vor preţui pentru totdeauna.”

 

Ediţia limitată “Usher x 1738 A.I. Powered” şi NFT

 

La crearea ediţiei limitate „Usher x 1738 A.I. Powered”, Usher şi-a folosit propriul vocabular muzical pentru a descrie experienţa sa olfactivă cu Rémy Martin 1738 Accord Royal, un coniac fin, caracterizat prin arome de vanilie, tost şi brioşe. Prin intermediul tehnologiei generată de inteligenţa artificială, cunoscută sub denumirea de GAN (Genereative Adversarial Network) o serie de reţele neuronale artificiale şi CLIP (Contrastive Language-Image Pre-Training), cuvintele lui Usher care descriau notele de degustare au fost reprezentate în imagini, creând astfel o opera de artă care face invizibilul, vizibil. Reimaginată în negru şi prezentând un sigiliu special care sărbătoreşte cea de-a 25-a aniversare a albumului My Way al lui Usher, emblematica sticlă 1738 Accord Royal dă viaţă „Gustul pasiunii” a lui Usher cu un design care întruchipează armonia muzicii, a tehnologiei şi a artei.

“Sunt artist la bază, aşa că transformarea unei experienţe senzoriale abstracte, cum ar fi gustul, în ceva vizual, mi s-a părut o idee cu adevărat creativă”, spune Usher. „Am degustat Rémy Martin 1738 Accord Royal şi sunt atât de impresionat de imaginile create prin intermediul inteligenţei artificiale – ele reprezintă cu adevărat amestecul de note capturate în aromă. M-am bucurat să văd cum aceste cuvinte sunt transpuse în lucrări de artă în lumea reală, de care fanii mei se pot bucura, aducând ideea de gust în centrul experienţei...”

 

În cadrul acestei colaboări, au fost create un total de 50 de sticle în ediţie limitată. 25 de sticle Usher x 1738: A.I. Powered limited-edition vor fi disponibile la vânzare exclusiv pe site-ul BlockBar.com, prima platformă din lume care oferă către consumatori NFT-uri (active digitale) direct de la mărcile de vinuri şi băuturi alcoolice de lux. Oferta este disponibilă începând de vineri, 29 iulie, ora 10:00 EST, pe principiul primul venit, primul servit. Cu un preţ de 500 USD*, fiecare NFT poate fi achiziţionat cu ETH sau card de credit. La ora 10:00, primii utilizatori care au rezervat sticla vor avea apoi 10 minute pentru a face checkout. Utilizatorii care au finalizat cu succes vor primi un NFT care dovedeşte deţinerea sticlei fizice, care este păstrată de către BlockBar până când proprietarul sticlei este gata să o răscumpere. Cele 25 de sticle rămase vor fi dăruite lui Usher şi echipei sale pentru a sărbători cea de-a 25-a aniversare a albumului My Way.

Fiecare NFT este marcat în mod unic şi fiecare achiziţie vine cu opţiunea de a păstra NFT-ul, de a-l revinde pe  BlockBar.com, de a-l oferi cadou sau de a răscumpăra cu el sticla fizică, începând cu octombrie 2022.

„Suntem foarte încântaţi să fim parte dintr-un moment atât de important pentru Rémy Martin, când intră în lumea NFT-urilor şi lansează o nouă sticlă în ediţie limitată, care va fi şi prima colaborare cu lumea muzicii lansată pe BlockBar.com”, spune Dov Falic, co-fondator şi CEO al BlockBar. „Fiind vorba de o marcă recunoscută la nivel mondial pentru măiestrie şi excelenţă, suntem onoraţi să avem ocazia să oferim un articol rar de colecţie care a fost creat împreună cu unul dintre cei mai celebri artişti ai lumii, Usher.”

 

Experienţa A Taste of Passion

 

Parteneriatul Usher x Rémy Martin 1738: A Taste of Passion va merge dincolo de crearea sticlei, pentru a prezenta o lume de oportunităţi şi entuziasm la intersecţia dintre muzică, tehnologie, artă şi coniac, şi va prinde viaţă prin lansarea „A Taste of Passion Experience” în Las Vegas. Prin valorificarea tehnologiei A.I. pentru a transpune vizual experienţa olfactivă Usher x 1738 Accord Royal, conceptul „A Taste of Passion” va prezenta atât pasionaţilor de băuturi spirtoase rare, cât şi iubitorilor de muzică, o experienţă multi-senzorială, acompaniată de muzica lui Usher. Pentru a completa seara, participanţii vor savura o gamă largă de cocktailuri Rémy Martin 1738 Accord Royal, special concepute de Rémy Martin şi Usher, inclusiv The Rémy Roller, un amestec efervescent ce conţine Rémy Martin 1738 Accord Royal, suc aromat de ghimbir şi bitter angostura, asezonat cu felii prospete de lămâie.

 

Teaming Up for Excellence

Parteneriatul de lungă durată dintre Rémy Martin şi Usher, care împărtăşesc pasiuni comune precum căutarea excelenţei şi a inovaţiei, a început în urmă cu peste un deceniu, când Rémy Martin a devenit partener oficial al OMG World Tour. Această ultimă colaborare nu sărbătoreşte doar excelenţa în muzică, tehnologie şi artă, ci şi aniversarea a 25 de ani de la apariţia My Way, albumul inovator al lui Usher care l-a catapultat spre celebritate. Celebrarea excelenţei datează de secole pentru Rémy Martin şi Rémy Martin 1738 Accord Royal, un amestec unic de eaux-de-vie-uri ce comemorează recompensa excelenţei acordată lui Rémy Martin de către regele Ludovic al XV-lea al Franţei în 1738. Cellar Masterul Rémy Martin, Baptiste Loiseau, a moştenit know-how-ul Casei de la generaţiile anterioare de maeştri pivniceri şi, prin această transmitere a cunoştinţelor, Rémy Martin 1738 Accord Royal conţine spiritul de a sărbători şi entuziasmul de a răsfăţa în momente succes.

Începând cu 29 iule, ediţia limitată Usher x 1738: A.I. Powered va fi vândută exclusiv pe BlockBar.com. Experienţa captivantă „A Taste of Passion” se desfăşoară în anumite nopţi, în perioada 15 iulie şi 29 octombrie, în tandem cu Usher’s My Way Las Vegas Residency, cu bilete disponibile HERE

Pentru mai multe informaţii accesaţi HERE sau urmăriţi canalele de social media:

Instagram @RemyMartinUS Twitter @RemyMartinUS Facebook RemyMartinUSA

#TeamUpForExcellence #ATasteOfPassion

DESPRE RÉMY MARTIN

Din 1724, Casa Rémy Martin produce băuturi spirtoase premium care atrag în mod constant cei mai exigenţi cunoscători. O pasiune puternică faţă de pământ, păstrarea proprietăţii de către familie şi un angajament pentru de excelenţă au caracterizat Casa Rémy Martin timp de aproape trei secole. Ca rezultat al producţiei de calitate şi al tradiţiei de generaţii în arta coniacului, Casa Rémy Martin produce astăzi Cognac Fine Champagne, inclusiv Rémy Martin® XO, Rémy Martin® Tercet®, Rémy Martin® 1738 Accord Royal şi Rémy Martin® V.S.O.P. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi www.RemyMartin.com

 

DESPRE RÉMY MARTIN 1738 ACCORD ROYAL

Numit după o aprobare regală, Rémy Martin 1738 Accord Royal este un coniac cu adevărat distinctiv. Gustul excepţional de fin şi aroma de stejar rumenit încep să fie definite odată cu rumenirea butoaielor, înainte chiar ca eaux-de-vie-urile să înceapă procesul de maturare. Acest profil aromatic unic este apoi scos în evidenţă printr-o selecţie riguroasă de eaux-de-vie-uri. Recunoscut pentru calitatea sa remarcabilă an de an în competiţiile internaţionale, Rémy Martin 1738 Accord Royal celebrează adevărata profunzime de caracter şi răsfăţul de a împărtăşi momentele fericite.

 

DESPRE USHER

Creativitatea, testarea graniţelor muzicale şi prezenţa în fruntea tendinţelor creative sunt caracteristici care l-au definit pe Usher de-a lungul carierei sale de 20 de ani. Usher a fost clasat de Recording Industry Assn. of America ca unul dintre cei mai bine vânduţi artişti din istoria muzicii americane, cu vânzări de peste 65 de milioane de albume în întreaga lume. A câştigat numeroase premii, inclusiv 8 premii Grammy şi a fost numit artistul numărul #1 în topul Hot 100 al deceniului 2000. Usher a obţinut nouă hit-uri Hot 100 # 1 şi 18 Hot 100 top-10 single-uri. Cariera sa în televiziune şi film include două sezoane ca şi coach la show-ul The Voice de la NBC, precum şi roluri principale în filme precum „Hands of Stone” şi „Burden”. 2021 a fost un an încărcat pentru Usher, cu o viitoare lansare a unui nou album şi cu lansarea mult aşteptatei serii de concerte în Las Vegas la Caesar's Palace. În ultimul an, cele două single-uri ale lui Usher, „Don’t Waste My Time” şi „Bad Habit”, au ajuns pe locul 1 în topurile Billboard R&B. De asemenea, a lansat „I Cry”, o melodie cu un mesaj puternic şi emoţionant despre nedreptăţile sociale şi rasiale ale vremurilor noastre.

DESPRE BLOCKBAR

Fondată în octombrie 2021, BlockBar este prima platformă din lume care oferă NFT-uri (active digitale) direct de la mărcile de vinuri şi băuturi alcoolice de lux, conectând consumatorii şi colecţionarii cu proprietarii mărcilor de vin şi băuturi spirtoase de lux şi oferind posibilitatea de a schimba NFT-uri pentru produse unice. Activând în industria băuturilor spirtoase de mulţi ani, co-fondatorii Dov şi Sam Falic au observat  cu ce se confruntă consumatorii şi mărcile din lumea vinului şi a băuturilor spirtoase, şi au lansat BlockBar pentru a oferi transparenţă, autenticitate, asigurare a calităţii şi servicii de depozitare. Platforma BlockBar permite consumatorilor să cumpere active NFT direct de la proprietarii mărcilor. BlockBar certifică autenticitatea, iar parteneriatele cu firme de securitate cibernetică şi cripto de top asigură tranzacţii sunt pe deplin protejate şi transparente. Consumatorii pot face tranzacţii direct cu mărcile fără să-şi facă griji cu privire la autenticitate sau stocare. Sticlele fizice sunt depozitate într-o unitate securizată din Singapore, cu securitate 24/7, senzori de mişcare şi control al temperaturii. Cumpărătorii pot plăti pentru produse prin card de credit sau Ethereum şi au opţiunea fie de a folosi NFT-urile pentru a valorifica produsul fizic, fie de a revinde produsul prin intermediul BlockBar.com.

Pentru informaţii suplimentare:

H&S

Anina Bose / abose@hs-pr.com

Caroline Bates / cbates@hs-pr.com

 

*Preţ de vânzare recomandat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO