Info

(P) S-a deschis cel mai nou centru comercial pentru bucureştenii din sectorul 3 Zona Titan

(P) S-a deschis cel mai nou centru comercial pentru...

Autor: Publicitate

18.10.2022, 08:00 15050

Un nou concept comercial s-a deschis în sectorul al 3-lea din Bucureşti în data de 6 Octombrie 2022. Acesta se află exact în faţa bulevardului Liviu Rebreanu la colţul cu Aleea Ion Agarbiceanu, fiind înconjurat de o reţea vastă de mijloace de transport. Respectiv: staţia Barajul Dunării cu autobuzele 253, 330, 335 şi N104, tramvaiele 19,23 şi metroul M1.


“Spaţiul comercial cu două etaje şi cu peste 7500 mp este gândit să fie prietenos cu mediul înconjurător şi cu clienţii săi. Clădirea are o arhitectură specială, este impunatoare şi foarte vizibilă, are instalate sisteme smart şi multe automatizări pentru un nivel înalt de comoditate şi pentru un mediu protejat. Accesul în magazine se face uşor cu cele 3 lifturi sau direct pe scări, oferă un număr mare de locuri de parcare, staţii de încărcare electrice, locuri pentru biciclişti. Pe lângă magazine şi sala de fitness, la etaj este o zonă destinată birourilor cu o terasă circulabilă şi multe spaţii verzi. ” Declară managerul clădirii, Christos Mavromatis.

La parter cumpărătorii vor avea acces la parcarea pentru maşini şi biciclete, la 6 locuri rezervate special pentru încărcarea electrică a automobilelor şi intrarea în complex. La primul etaj vor găsi magazinul Mega Image, magazinul Bebe Tei, şi Drogheria Bebe Tei. Iar la cel de-al doilea etaj este o sală de fitness din reţeaua nr1Fitness cu un program 24/7, magazinul PEPCO, toalete, birouri şi o terasă.
 

Clădirea construită în 15 luni se află într-o locaţie vizibilă ce poate fi accesată foarte uşor de către clienţi. Proiectantul spaţiului comercial este firma Arcada Construct, şef proiect: Arhitect Dan Vucicovici împreună cu Janus Project. În total, clădirea are 6 lifturi, 3 destinate publicului şi alte 3 destinate transportării mărfii. A fost concepută special ca oamenii să poată face cumpărături într-un mod plăcut şi facil. Clădirea este una ECO friendly cu tehnologii speciale care au rolul de a proteja mediul înconjurător:

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcţiilor şi în conformitate cu normele de protecţie a mediului, noul centru comercial dispune de soluţii moderne care asigură standarde înalte de eficienţă energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED cu senzor de prezenţă şi sisteme de recuperare a căldurii integrate în instalaţiile de climatizare. În plus, clădirea beneficiază de multe spaţii verzi la parter şi la etaj.

Proprietarul imobilului este compania Dolphin Invest S.A cu acţionar majoritar dl. Athanasios Tirpintiris. Acesta are două mastere dintre care unul în domeniul Real Estate de la facultatea UCL din Londra şi are o experienţă de peste 16 ani în domeniul imobiliar. Dl. Tirpintiris mai este şi membru Royal Institution of Chartered Surveyers (RICS).

Merită menţionat faptul că Athanasios Tirpintiris este fiul lui Antonios Tirpintiris, unul din cei doi fondatori greci ai lanţului de magazine Mega Image. În prezent, Dolphin Invest este unul din cei mai mari proprietari de spaţii comerciale din Bucureşti aflate în cele mai bune locaţii de retail.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO