Info

(P) Sănătatea bărbaţilor – un aspect care îi priveşte pe toţi bărbaţii

Autor: Publicitate

09.11.2022, 08:00 465

În ziua de astazi, bărbaţii acordă o importanţă mai mare sănătăţii, fac mai mult sport şi acordă atenţie nutriţiei alese. Cu toate acestea, statistic vorbind, bărbaţii duc un stil de viaţă mai nesănătos în comparaţie cu femeile.

Ca urmare, bărbaţii sunt mai susceptibili de a suferi de boli legate de stilul de viaţă (cum ar fi boli cardiovasculare şi anumite forme de cancer - precum cancerul pulmonar, cancerul de colon, cancerul de prostată).

Astfel, în Spitalul Privat Confraternität, parte a reţelei de spitale PremiQaMed, se acordă o importanţă majoră diagnosticării şi tratamentului bolilor care afectează în special bărbaţii. Specialişti renumiţi din diverse discipline medicale colaborează strâns şi eficient, oferind o consiliere completă, sub un singur acoperiş. În prezent, majoritatea bolilor pot fi tratate eficient, dacă se efectuează controale medicale preventive şi  bolile sunt depistate la timp.

Ce trebuie făcut dacă prostata creşte

Mărirea prostatei este una dintre afecţiunile benigne care afectează mulţi bărbaţi cu vârsta peste 50 de ani şi provoacă simptome incomode.

Pentru tratamentul aşa-numitului adenom de prostată, pe lângă operaţia convenţională deschisă, dispunem acum şi de metode de tratament minim invazive care sunt mult mai blânde. Intervenţiile pot avea loc sub anestezie locală sau complet nedureroase sub sedare. Există foarte puţine efecte secundare, în special acestea nu cauzează incontinenţă şi nici efecte asupra sexualităţii.

Centrul de Prostată din Spitalul Privat Confraternität este singurul centru din Austria care utilizează trei proceduri minim invazive cu mare succes: embolizarea arterei prostatice, ablaţia cu vapori de apă Rezum şi noua tehnică iTind - care spre marea satisfacţie a pacienţilor, au fost aplicate cu succes la un număr mare de pacienţi.

Specialiştii centrului de prostată au o experienţă vastă şi mulţi ani în domeniul tratamentului minim invaziv al adenomului de prostată şi, prin urmare, pot oferi fiecărui pacient cea mai bună terapie individuală posibilă.

Probleme medicale delicate ale bărbaţilor

Odată cu creşterea în vârstă, numărul bărbaţilor care au probleme cu virilitatea, adică cu erecţia, creşte. O clarificare precisă a cauzelor, precum şi clarificarea hormonală este esenţială. Avem opţiuni de ultimă generaţie pentru a trata aceaste afecţiuni.

Dorinţa neîmplinită de a avea copii legată de probleme de fertilitate masculină este, de asemenea, unul dintre subiectele noastre principale. În multe cazuri, dacă cauzele sunt tratabile, fertilitatea masculină poate fi restabilită.

Dacă acest lucru nu este posibil, metodele moderne de medicină reproductivă pot fi adesea folosite pentru a fertiliza ovulul, chiar şi cu o calitate sever limitată a spermei, ajutând astfel cuplurile să îţi îndeplinească dorinţa de a avea un copil.

Prevenţia este mai bună decât vindecarea

În Spitalul Privat Confraternität sunt oferite programe cuprinzătoare de controale Check-Up special concepute pentru bărbaţi, pentru a minimiza factorii personali de risc şi pentru a depista bolile în stadii incipiente. Pentru ca micile probleme să nu devină mari.

Despre PremiQaMed

Grupul PremiQaMed este un operator de spitale private din Austria care oferă servicii de înaltă performanţă în domeniul medical, cu accentul pus pe o îngrijire medicală excelentă, o calitate excepţională a serviciilor şi procese optimizate. Cooperarea strânsă a experţilor de top, organizarea rapidă a procedurilor de diagnostic şi tratament şi utilizarea celor mai noi tehnologii de diagnosticare, chirurgie şi terapie sunt factori decisivi pentru tratamentul cu succes al cancerului. Mai mult, la cerere, pacienţii români primesc traducători în limba maternă la fiecare pas, cât timp stau internaţi.https://www.premiqamed.ro/

E: international@premiqamed.at

T: + 43 1 360 66 7500

FB: https://www.facebook.com/premiqamed.ro

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO