Info

(P) Sanytol are o gamă largă de produse pentru toate încăperile din casă, potrivite şi pentru locuinţele cu bebeluşi sau animale de companie

(P) Sanytol are o gamă largă de produse pentru toate...

Autor: Publicitate

23.06.2021, 08:00 2196

Curăţarea şi dezinfectarea suprafeţelor din jurul nostru a căpătat o importanţă sporită în ultima perioadă, ceea ce a dus la o creştere a cererii pentru astfel de produse, dar şi la o nevoie pentru produse alternative, mai moderne decât clasicul clor.

În acest context, produsele Sanytol au venit ca un reper în dezinfecţie, pentru că nu conţin clor şi aduc o serie de avantaje importante pentru cei care le utilizează.

Potrivite pentru toate suprafeţele, produsele nu lasă pete şi nu deteriorează materialele, nici măcar pe cele mai delicate, cum ar fi lemnul natural. Totodată, acestea sunt testate dermatologic şi nu afectează pielea, spre deosebire de acei dezinfectanţi pentru care purtarea mănuşilor este obligatorie.

Totodată, Sanytol te ajută să rezolvi două probleme cu un singur produs. În mod obişnuit, curăţarea şi dezinfectarea sunt realizate separat, dar cu aceste produse le faci pe amândouă dintr-o singură mişcare.

Un avantaj în faţa clienţilor ţine de faptul că formula este perfectă şi pentru casele în care se regăsesc bebeluşi sau animale de companie. Practic, acestea conţin ingrediente amare care previn ingestia accidentală.

Soluţii pentru orice încăpere

Două dintre produsele de dezinfecţie create de producătorul Sanytol pot fi utilizate în orice încăpere din casă:  un dezinfectant universal multisuprafeţe şi  o soluţie de curăţat dezinfectantă pentru pardoseli.

De la blaturi, chiuvete, cuptoare, mese, frigidere, duşuri, gresie şi până la jucăriile copiilor sau accesoriile animalelor de companie, aceste două produse Sanytol pot fi utilizate în orice cameră.

Ambele sunt eficiente împotriva celor mai frecvente bacterii şi ciuperci din casă, precum şi a virusurilor precum Coronavirus uman 229E, Herpes simplex tip 1 şi Gripa AH1N1.

Sanytol are produse de curăţare dezinfectante multifuncţionale potrivite pentru orice tip de suprafaţă, inclusiv lemn şi suprafeţe sensibile.

Mai mult, Sanytol poate fi găsit şi sub formă de şerveţele pentru multisuprafeţe, utile pentru dezinfectare atât în interiorul casei, cât şi în exterior.

De ce să aleg o alternativă la clor

 

Pe măsură ce lumea soluţiilor eficiente împotriva germenilor a evoluat, oamenii au început să se îndrepte spre produse care au mai puţine dezavantaje decât clorul.

Astăzi există multe alte ingrediente active eficiente pe care Uniunea Europeană le-a incluis pe lista dezinfectanţilor de uz casnic autorizaţi, iar gama Sanytol cuprinde 11 astfel de produse.

Pe lângă avantajul de a fi potrivite pentru suprafeţe cu care intră în contact bebeluşi sau animale, produsele nu degajă vapori în contact cu alte produse de curăţat.

Mai mult, acestea nu deteriorează suprafeţele sensibile ale casei şi nici nu pătează hainele, în timp ce pielea nu este ameninţată de compoziţia produsului, spre deosebire de produsele care nu pot fi utilizate fără mănuşi de protecţie.

Un alt avantaj pe care îl au cei care aleg alternative moderne precum produsele Sanytol este acela al eficienţei. Produsele curăţă şi dezinfectează dintr-o singură mişcare.

Sfaturi pentru o casă mai curată

Pandemia a adus un grad de educaţie şi sofisticare printre clienţii români, care au învăţat că nu toate produsele de curăţare au şi rol dezinfectant.

Tot mai mulţi oameni s-au gândit anul trecut cum ar fi să îşi vadă casa la microscop, unde ar fi observat că telecomanda, întrerupătoarele, clanţele uşilor, podeaua din sufragerie sau chiar blatul din bucătărie sunt afectate de viruşi şi bacterii.

 

Curăţarea nu este acelaşi lucru cu dezinfectare. Aceasta este o lecţie pe care oamenii au început să o înveţe anul trecut.

Procesul de curăţare îndepărtează în mod mecanic germenii, dar acest lucru nu este suficient în totalitate. Se recomandă eliminarea completă a bacteriilor şi germenilor prin produse dezinfectante aprobate de către Ministerul Sănătăţii, care elimină până la 99,9% dintre acestea.

Aici se încadrează şi Sanytol, pe lângă clorul clasic sau alţi dezinfectanţi fără înălbitor.

 

Ce trebuie dezinfectat mai des: Sanytol recomandă dezinfectarea zonelor atinse frecvent, în primul rând, adică butoane, întrerupătoare, mânere, pardoseli şi alte suprafeţe din spaţiile comune.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO