Info

(P) Şapte motive pentru care românii aleg tratamentul oncologic în spitalele private PremiQaMed din Viena

Autor: Publicitate

24.11.2021, 10:00 647

Austria este una dintre ţările cu cele mai mari rate de succes la nivel mondial în tratarea cancerului, iar tot mai mulţi pacienţi români aleg această destinaţie. Grupul PremiQaMed, unul dintre cei mai mari operatori de spitale private din Austria, a inregistrat în 2021 o creştere de 45% a numărului pacienţilor din România care au ales spitalele din reţeaua proprie, iar între factorii care au generat avansul se numără eficacitatea tratamentului, tehnologia de top, precum şi consilierea în limba română.

Printre motivele pentru care românii aleg să se trateze în cadrul reţelei PremiQaMed se numără:

  • opţiuni de tratament de ultimă generaţie;
  • tehnologie modernă;
  • abordare interdisciplinară;
  • suportul continuu în limba română;
  • management profesional al pacienţilor;
  • fără timpi de aşteptare;
  • consiliere ulterioară de încredere.

”Pacienţii români sunt surprinşi şi foarte încântaţi că efectele secundare nu au fost atât de intense şi de consumatoare pe cât se aşteptau iniţial (datorită medicaţiei foarte eficiente pe care o aplicăm împreună cu tratamentele oncologice); de asemenea, se bucură că au într-adevăr sprijin continuu, cu privire la toate preocupările lor medicale şi administrative, de la medicul curant şi de la departamentul nostru internaţional şi că acest sprijin este oferit şi în limba română. Întotdeauna primim feedback foarte bun cu privire la consilierea şi serviciile de follow-up eficiente şi de încredere pe care le oferim, în special între tratamentele oncologice”, a declarat Univ. Prof. Dr. Johannes Drach, directorul medical al Spitalului Privat Confraternität din Viena, care aparţine grupului PremiQaMed.

Ce trebuie să mai ştii despre tratamentele oncologice în spitalele PremiQaMed:

Colaborarea interdisciplinară - terapia modernă a cancerului se bazează pe buna colaborare între specializările individuale, unde radiologi, chirurgi, radioterapeuţi şi medici oncologi lucrează împreună pentru a dezvolta cel mai bun concept de tratament posibil, pentru fiecare pacient în parte. În spitalele PremiQaMed avem oportunităţi foarte bune, datorită cooperării strânse între specialiştii din spitalele universitare.

Diagnosticarea oncologică - pentru terapia cancerului un diagnostic exact este esenţial, dar şi clasificarea precisă a tumorii este decisivă. Noile opţiuni terapeutice vizează proprietăţile speciale ale tumorii. Tumora nu mai este examinată doar prin prisma organului unde s-a dezvoltat, ci şi în ceea ce priveşte profilul molecular al tumorii.

Chirurgia minim invazivă - un diagnostic exact şi evaluarea riscurilor sunt cruciale pentru tratamentul chirurgical. Şi aici avem posibilităţi inovative şi metode chirurgicale care ne permit o abordare minim invazivă - în prim plan fiind întotdeauna îndepărtarea radicală a tumorii.

A doua opinie oncologică - un diagnostic de cancer provoacă adesea îndoieli, cu privire la diagnosticul exact şi terapia recomandată. Pentru ca pacienţii să poată lua o decizie informată, cu privire la tratamentul lor, este recomandată o a doua opinie oncologică, de la o echipă de experţi („second opinion”). Aceasta poate fi emisă şi fără prezenţa fizică a pacienţilor.

Spitalele private „Confraternität”, „Döbling” şi „Goldenes Kreuz” oferă pacienţilor posibilitatea de o evaluare amănunţită a diagnosticului emis, precum şi o recomandare terapeutică, bazată pe cele mai recente cunoştinţe medicale.

www.premiqamed.ro

E: international@premiqamed.com

T: + 43 1 360 66 7500

FB: https://www.facebook.com/premiqamed.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO