Info

(P) Scanerele Kodak Alaris susţin procesul de transformare digitală a companiilor

(P) Scanerele Kodak Alaris susţin procesul de...

Autor: Publicitate

20.05.2022, 08:00 174

Ca urmare a accelerării procesului de transformare digitală, cerinţele pentru scanerele moderne s-au schimbat. Pe de-o parte, conectivitatea dispozitivelor a devenit extrem de importantă în raport cu domeniile de utilizare ale acestora şi cu structura proceselor moderne în care sunt integrate. În plus, acestea trebuie să fie dotate cu o tehnologie de ultimă generaţie de procesare a imaginilor, care să reducă la minimum intervenţia manuală şi să optimizeze calitatea imaginii şi dimensiunea fişierelor. Şi pe lângă cerinţele de productivitate, trebuie garantată şi securitatea, deoarece în ultimii ani au avut loc mai multe atacuri cibernetice decât oricând, iar tendinţa este cel puţin constantă.

Dacă sunteţi în căutarea unui scaner care să combine toate aceste caracteristici, Kodak Alaris este pregătit să vă pună la dispoziţie echipamente ce răspund noilor scenarii de utilizare.

Construit pentru astăzi, pregătit pentru mâine!

Noile serii S2000 şi S3000 stabilesc un nou punct de referinţă pentru scanerele departamentale. Acestea combină cele mai recente tehnologii de scanare, conectivitate, flexibilitate şi securitate într-un singur dispozitiv.

Fie că este vorba de utilizarea de către o singură staţie de lucru ori de către un întreg departament ca dispozitiv partajat, scanerele din seriile S2000 şi S3000 de la Kodak Alaris reprezintă alegerea perfectă, indiferent de locul în care sunt utilizate. Echipamentele au un procesor integrat în mod standard şi, prin urmare, sunt ideale pentru mediile de tip „thin client”. Pentru a asigura flexibilitatea necesară, sunt prevăzute diverse opţiuni de conectare. Totul depinde de scenariul de utilizare! Dispozitivele pot fi integrate în reţeaua dumneavoastră şi, prin urmare, în toate procesele asociate, asigurând în acelaşi timp securitatea necesară.

Firmware de încredere pentru cea mai bună securitate

Kodak Alaris acordă o mare importanţă securităţii proceselor în care produsele sale sunt integrate. Pentru a asigura acest lucru, firmware-ul este actualizat în mod regulat şi îmbunătăţit permanent. Standardul HTTPS şi criptarea TLS asigură transmiterea sigură a datelor şi integritatea acestora. În plus, firmware-ul oferă un proces de pornire securizat, ce se bazează pe semnături RSA pentru a valida software-ul de încredere înainte de a fi executat. Acest lucru previne utilizarea de software vulnerabil la atacuri, esenţial pentru sistemele interne ale companiilor. În plus, ca o măsură suplimentară de siguranţă, scanerele îşi şterg automat memoria cache imediat ce sunt oprite. De asemenea, scanerele previn alimentarea dublă şi greşită, protejând documentele originale sensibile împotriva deteriorării.

Productivitate şi precizie

Scanerele din seriile S2000 şi S3000 de la Kodak Alaris deţin un alimentator automat de documente, cu o capacitate ce variază, in funcţie de model, de la 70 la 300 coli.. În ceea ce priveşte viteza, aceasta variază de la 40 de coli/minut la 120 de coli/minut, în funcţie de model. Caracteristica specială constă în faptul că toate dispozitivele digitalizează la o calitate de 200 şi 300 dpi, color şi dual stream, fără nicio pierdere de viteză şi pot fi scanate chiar şi pachete mixte de hârtie de diferite dimensiuni şi grosimi, inclusiv carduri de plastic sau chitanţele subţiri de la casa de marcat. Protecţia inteligentă avansată a documentelor (Intelligent Document Protection - IDP) şi detectoarele de alimentare multiplă identifică problemele de alimentare cu documente şi vă alertează înainte ca acestea să se transforme în blocaje sau situaţii de alimentare greşită.

În plus, unele modele sunt echipate cu un modul flatbed integrat. Dacă este necesar, sunt disponibile, de asemenea, un scaner plat pentru paşapoarte şi un scaner plat de dimensiuni A3 pentru documente legate sau fragile, compatibile cu orice model din gamă.

Adevăratul punct forte al acestor scannere NextGen de la Kodak Alaris este tehnologia optimizată de procesare a imaginilor Perfect Page. Aceasta asigură corecţia imaginilor deformate, eliminarea automată a marginilor, aliniere şi luminozitate, ajustarea clarităţii, ajustarea inteligentă a culorii de fundal, reducerea dungilor, filtre de text şi de zgomot, procesarea culorilor şi multe altele. Rezultatul este realizarea unui proces OCR de o acurateţe fără precedent, cu rezultate superioare cu peste 20% faţă de cele oferite de modelele anterioare. Obţineţi o precizie extraordinară, necesară pentru citirea codurilor de bare şi în procesele critice de afaceri.

Astfel, veţi minimiza introducerea manuală a datelor şi veţi fi pregătit pentru tehnologiile viitoare precum RPA (Robotic Process Automation) pentru a simplifica şi mai mult sarcinile repetitive şi a vă degreva angajaţii de activităţi consumatoare de timp şi cu impact redus asupra eficienţei lor.

Utilizare intuitivă

Noile scannere Kodak Alaris sunt uşor şi intuitiv de utilizat. Datorită tehnologiei Smart Touch incluse, procesele recurente pot fi preconfigurate şi executate cu o singură apăsare pe buton. Pentru a face acest lucru şi mai uşor, noile modele au un ecran tactil mai mare. Acest lucru permite crearea de documente scanate în mai multe formate de fişier, cum ar fi imagini sau PDF cu funcţie de căutare, trimiterea prin e-mail sau integrarea directă în procesele şi aplicaţiile de afaceri existente, fie că sunt bazate pe reţea sau pe cloud. Familia de scanere oferă soluţii pentru fiecare cerinţă, fie că este vorba de conectivitate (USB/LAN/WLAN) sau pur şi simplu de viteza de scanare.

Rezultatul tuturor acestor factori este productivitatea mai bună şi costurile reduse de utilizare, datorită reducerii numărului de operaţiuni manuale şi a ratei de eroare mai mici. Indiferent dacă scanează pentru a arhiva sau pentru a trimite informaţia direct într-un proces de afaceri, scanerele şi software-ul de la Kodak Alaris sunt ideale pentru domenii precum asistenţă medicală, guvernamental şi administraţie publică, servicii financiare, educaţie şi logistică, în diverse scenarii de lucru şi departamente, cum ar fi sălile de corespondenţă, resurse umane, finanţe şi managementul înregistrărilor în toate categoriile de activităţi. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi site-ul Kodak Alaris şi să contactaţi specialiştii MGT Educational, distribuitor unic al produselor Kodak Alaris în România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO