Info

(P) Te preocupă cariera ta în marcom sau management?

(P) Te preocupă cariera ta în marcom sau management?

Autor: Publicitate

13.07.2020, 09:00 248

Înscrie-te vara asta la un masterat cu dublă diplomă organizat în Bucureşti de Sheffield University şi SNSPA! 

Vei dobândi cunoştinţele de care ai nevoie şi încrederea să-ţi construieşti cariera dorită.

 

Când vremurile sunt schimbătoare, cea mai bună investiţie pe care o putem face este în educaţia noastră. Dacă vrei să avansezi pe drumul profesional pe care l-ai ales şi simţi că ai nevoie de mai multe cunoştinţe, dacă vrei să descoperi mai multe despre domeniul care te pasionează şi să-ţi dezvolţi reţeaua profesională, dacă vrei să îţi schimbi ruta în carieră, dacă vrei să îţi creşti şansele de angajare, dacă vrei să te specializezi într-un domeniu şi ţi-ar plăcea să urmezi mai târziu un doctorat, atunci una dintre cele mai bune decizii pe care le poţi lua este să te înscrii vara aceasta la un program de masterat cu dublă diplomă, cu durata de patru semestre.

SNSPA, prin Facultatea de Management şi Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, şi Universitatea Sheffield – CITY College International Faculty organizează în Bucureşti două programe cu dublă diplomă:

MSc in Management of Business, Innovation and Technology (University of Sheffield) & MA in Management and Digital Innovation (SNSPA)

Este un program de top destinat managerilor şi specialiştilor implicaţi în proiecte de transformare digitală, indiferent că este vorba despre absolvenţi de IT&C care nu au cunoştinţe de management sau angajaţi din orice fel de companii care au proiecte de digitalizare în curs de dezvoltare. Sunt abordate teme actuale precum: AI, IoT, chatbots, redesign organizaţional, echipe virtuale, blockchain, digital marketing.

MA in Marketing, Advertising & PR (University of Sheffield) & Masterat în Marketing, Publicitate şi Relaţii Publice (SNSPA)

Este un program cu tradiţie, care formează în mod aplicat specialişti în marcom cu expunere internaţională, abordând subiecte precum branding, strategie de marketing şi de relaţii publice, dezvoltare de produse noi, digital marketing.

Ambele programe sunt centrate pe student şi pun accent pe dezvoltarea abilităţilor de cercetare şi pe capacitatea de a rezolva probleme. Cursanţii au posibilitatea să lucreze în timpul studiilor. Cursurile se derulează în regim modular, adică fiecare materie este predată condensat, pe parcursul unui week-end sau a două week-end-uri. Cursurile au loc vineri seara, sâmbătă şi duminică.


Indiferent de domeniul studiilor de licenţă absolvite, poţi alege să te specializezi în marcom sau management şi inovare digitală. Cursanţii şi absolvenţii acestor programe vin din arii diverse, de la ştiinţe economice, ştiinţe sociale sau drept până la inginerie şi sunt în etape diferite ale carierei, de la poziţii entry-level la manageri cu experienţă vastă de lucru şi antreprenori. Acest lucru facilitează învăţarea, dezvoltarea unor perspective multiple asupra tematicilor abordate şi conduce la extinderea reţelei personale şi a posibilităţilor de colaborare trans-sectoriale.

 

Iată ce spun doi dintre absolvenţii noştri:

„Iniţial, am ales programul de masterat în Marketing, Advertising and PR deoarece posibilitatea de a avea acces la studii britanice chiar la mine în ţară mi s-a părut de nerefuzat. Ulterior, am început încet, încet să descopăr ce înseamnă educaţia de calitate, la standarde ridicate şi satisfacţia ce vine după ce realizezi cât de mult progresezi cu fiecare modul terminat. Printre lucrurile care m-au impresionat şi mă determină să recomand cu încredere acest program de masterat se numără: profesorii dinamici, bine pregătiţi, care au lucrat sau încă lucrează în domeniul materiei predate (vei primi informaţii din situaţii reale şi de actualitate, precum şi sfaturi utile dacă deja lucrezi în acel domeniu), faptul că la fiecare modul sunt invitaţi speakeri români specialişti, ce ajută ca lucrurile studiate să devină şi mai practice, relevante pentru piaţa locală, oferindu-ţi şi posibilitatea de a face networking, şi nu în ultimul rând, suportul pe parcursul întregului proces de învăţare, atât din partea profesorilor, cât şi din partea staff-ului SNSPA.” (Cristiana, Digital Marketing Consultant)

„The Sheffield - SNSPA MBIT programme is a unique blend of business knowledge and technology innovation processes that opens up a whole new window of opportunity for any developing manager or entrepreneur."  (Radu, Business Development Partner)

Înscrierile pentru anul universitar 2020-2021 sunt deschise.

Vizitează website-ul pentru detalii: http://snspa.sheffield.eu/

 
 

Articol susţinut de Universitatea Sheffield – biroul de reprezentare Bucureşti şi SNSPA.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO