Info

(P) Telekom Romania te trimite la finala UEFA Champions League 2019. “Convinge-ţi şeful!” să porteze abonamentele companiei la Telekom şi câştigă 10 bilete pentru tine şi echipa ta!

(P) Telekom Romania te trimite la finala UEFA Champions...

Autor: Publicitate

24.04.2019, 14:00 209

Îţi place fotbalul şi nu ratezi niciun meci al echipei favorite, indiferent dacă afară este soare şi cald sau plouă torenţial? Ai un dulap plin cu tricouri, şepci, fulare şi multe alte obiecte inscripţionale cu numele şi numerele fotbaliştilor pe care îi admiri? Urmăreşti cu sufletul la gură, toate meciurile din campionatele europene şi mondiale şi trăieşti emoţia victoriei sau a înfrângerii la intensitate maximă? Sau pur şi simplu îţi doreşti să simţi energia, entuziasmul şi tensiunea unei finale de campionat de fotbal european, de la o distanţă de doar câţiva metri de cele mai bune echipe ale campionatului, alături de colegii de birou? Telekom te ajută să îţi îndeplineşti visul şi te trimite la finala UEFA Champions League 2019, care va avea loc la Madrid pe 1 iunie 2019. Află ce trebuie să faci pentru a câştiga unui premiu în valoare de 32,000 de euro, pentru tine şi colegii tăi de birou.

Câştigă 10 bilete la finala UEFA Champions League pentru tine, echipa ta şi şeful tău!

Telekom îţi oferă oportunitatea să câştigi 10 bilete la finala Champions League 2019, care va avea loc la Madrid pe 1 iunie, plus transport şi cazare. Vei avea ocazia să te bucuri de cele mai frumoase momente ale finalei şi să urmăreşti live cele mai tari faze ale meciului, alături de 8 colegi din echipa ta şi de şeful tău.

Cum poţi câştiga premiul în valoare de 32.0000 euro?

Pasul 1: vorbeşte cu şeful tău, povesteşte-i despre avantajele abonamentelor Freedom pentru antreprenori şi convinge-l să porteze cel puţin 10 abonamente de mobil business la Telekom. Pasul 2: în perioada 19 aprilie- 8 mai 2019 intră pe site-ul competiţiei https://www.telekom.ro/business/convinge-ti-seful , completează formularul de înscriere şi vei fi deja cu un pas mai aproape de finala UEFA Champions League 2019. Pasul 3: roagă-l pe şeful tău să completeze cererea de portare şi intră în tragerea la sorţi care va avea loc pe 13 mai 2019. Pasul 4: urmăreşte competiţia! Telekom va anunţa marele câştigător pe pagina competiţiei.

Ce beneficii ai cu Freedom?

Telekom Romania a introdus abonamente Freedom prin campania #BUSINESSLIBER, lansată în noiembrie 2017, care au adus, în premieră pentru segmentul de business, internet nelimitat 4G, voce şi mesaje nelimitate, de la 5 euro pe lună. #BUSINESSLIBER a schimbat radical serviciile oferite antreprenorilor, prin eliminarea, în premieră pe piaţa serviciilor de comunicaţii din România, a perioadei minime contractuale şi a taxei de reziliere. Peste 200,000 de antreprenori se bucură astăzi de beneficiile abonamentelor Freedom.

Înscrie-te acum! Câştigătorul poţi fi chiar tu!

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO