Info

(P) Teleschi Predeal

Autor: Publicitate

22.12.2022, 10:00 128

Iarna asta, vrei să te bucuri de zăpadă şi aproape de casă, iar dacă dispui doar de o zi sau de un week-end, Valea Prahovei rămâne o destinaţie mai accesibilă şi mai abordabilă. Pentru turismul sportiv, staţiunea Predeal oferă un domeniu schiabil cu pârtii adaptate atât pentru avansaţi cât şi pentru începători.  În plus, aici poţi practica şi schiul de noapte, bucurându-te de pârtie cât mai multe ore. 

Din decembrie până în martie, Teleferic Prahova îţi pune la dispoziţie serviciul de teleschi Clăbucet Predeal. O urcare costă 40 RON pentru adulţi şi 20 RON pentru copii. Poţi opta şi pentru una din formulele Skipass. Dacă ai la dispoziţie doar o zi, poţi alege un pass de 2, 4 ore sau de o zi întreagă. Tarifele merg de la 100 la 230 lei pentru adulţi (50-110 pentru copii). Tariful de nocturnă e de 125 lei pentru cei mari şi 75 pentru cei mici.

Pentru un week-end, Skipass 2 zile costă 415 lei (200 pentru copii). Dacă activităţile tale nu îţi permit un sejur prelungit, dar ştii că pasiunea te va aduce pe pârtie de câte ori vei avea câteva ore libere, poţi achiziţiona pe durata întregului sezon un pass de 10 sau 20 puncte (200, respectiv 300 lei). Dacă eşti un schior experimentat şi vrei să te lansezi tocmai de la 1450m, poţi folosi Skipass-ul şi la telescaun, unde o urcare va însemna două puncte.

Teleferic Prahova îi aşteaptă pe schiori zilnic la Predeal, pentru o oră, un week-end sau o vacanţă de vis. Aici, muntele le şopteşte acelaşi mesaj: trăieşte, simte, bucură-te de zăpadă!

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO