Info

(P) Terapia, cel mai mare producător de medicamente din România – prin inovaţie şi cercetare susţine sănătatea, de peste 100 de ani

(P) Terapia, cel mai mare producător de medicamente din...

Autor: Publicitate

08.03.2022, 16:39 118

Perspectiva unui viitor mai sănătos prin îmbunătăţirea calităţii vieţii oamenilor, în fiecare zi - rămâne în centrul a tot ceea ce Terapia - o companie SUN PHARMA, cel mai mare producător de medicamente din România dezvoltă, de peste un secol.

Povestea celei mai importante companii de medicamente generice şi produse OTC din România, Terapia, este scrisă de aceeaşi misiune de la fondare până în prezent - pusă în slujba oamenilor şi a vieţii - care a reuşit să transforme ştiinţa în tratamente inovatoare, dar şi modul în care oamenii îşi pot îngriji sănătatea, pe parcursul celor 100 de ani de istorie marcantă pe piaţa farmaceutică din România.

Experienţa dobândită permite companiei să furnizeze inovaţie în fiecare produs. Astăzi, fiecare produs Terapia este rezultatul investiţiilor în cercetare şi în dezvoltarea de noi tehnologii inovatoare pentru a furniza consumatorilor şi pacienţilor cele mai avansate soluţii, care îi ajută să fie mai sănătoşi.

Cu o capacitate de producţie anuală de 93 de milioane cutii de medicamente, Terapia deţine un portofoliu extins de medicamente inovatoare, generice şi biologice, pentru susţinerea medicinei în multiple arii terapeutice: boli cardiovasculare, imunologie, antineoplazice, dermatologie, tract digestiv şi metabolism, sistemul musculo-scheletic, antiinfecţioase de uz sistemic, boli respiratorii şi altele.

Atunci când vine vorba de sănătate, Terapia este un aliat de nădejde. Cercetarea axată pe nevoile actuale de sănătate cu scopul de a îmbunătăţi continuu accesul românilor la produse şi terapii noi prin inovare de vârf în domeniul farmaceutic, face din Terapia un aliat de încredere în luptă cu multe afecţiuni.

După 100 de ani de expertiză în domeniu, Terapia ştie că inovaţia este cheia pentru progesul în sănătate. Şi în viitor, Terapia - o companie SUN PHARMA deschide uşa pentru o nouă era de progres în materie de sănătate prin îmbinarea ştiinţei, inovaţiei cu o tradiţie adâncă care va continua să schimbe vieţi!

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO