Info

(P) Testări COVID-19 de încredere, la SANADOR

(P) Testări COVID-19 de încredere, la SANADOR
17.12.2021, 17:28 177

SANADOR rămâne partenerul tău medical de încredere în lupta cu noul coronavirus şi îţi pune la dispoziţie multiple metode de testare COVID-19. În prezent, cea mai precisă testare pentru identificarea infecţiei cu SARS-CoV-2 este testul RT-PCR.

Pentru COVID-19, sunt disponibile numeroase tipuri de teste, care pot detecta direct noul coronavirus sau răspunsul organismului uman la infecţia cu SARS-CoV-2 sau la vaccinarea împotriva COVID-19. La SANADOR, poţi efectua teste RT-PCR, teste antigenice rapide, dozarea anticorpilor anti-nucleocapsidă de tip IgM şi IgG, dozarea anticorpilor neutralizanţi (anti-spike RBD), pentru o evaluare corectă şi completă a statusului tău privind infecţia cu noul coronavirus.

Testarea RT-PCR

Testarea RT-PCR este cea mai exactă testare COVID, fiind utilizată în întreaga lume pentru diagnosticarea infecţiei cu noul coronavirus. Rezultatele eliberate de Laboratorul SANADOR sunt recunoscute peste tot în Europa şi în lume.

La SANADOR, preţul unui test RT-PCR este de 195 lei. Rezultatul testului este disponibil în maximum 24 de ore, poate fi vizualizat pe site-ul SANADOR şi poate fi eliberat, la cerere, şi în limba engleză, cu cod QR.

Testul RT-PCR (Real Time PCR) este un test performant de biologie moleculară care identifică ARN-ul viral SARS-COV-2 din exsudatul nazofaringian prin tehnici de amplificare a materialului genetic viral şi poate recunoaşte chiar şi cantităţi foarte mici de virus.

Recoltările pentru testul RT-PCR se pot efectua cu programare prin Call Center (021.9699 disponibil nonstop) în următoarele locaţii:

  • Laboratorul SANADOR din Calea Plevnei nr. 172;
  • Punctul de recoltare SANADOR din Şoseaua Ştefan cel Mare nr. 29;
  • Clinica SANADOR Buzeşti;
  • Clinica SANADOR Victoriei Corp B.

În Clinica SANADOR Victoriei Corp B, până la 31 Decembrie, recoltările se pot face 24 de ore din 24, pentru ca rezultatul să fie încă valabil când ajungi la destinaţie, în călătoriile pe distanţe lungi.

SANADOR deţine singurul laborator din România acreditat RENAR pentru detecţia si determinarea SARS-CoV-2 prin metoda Real-Time PCR. Acreditarea a fost obţinută de la RENAR (organismul naţional de acreditare) la 24 iulie 2020.

Testul antigenic rapid

Testul antigenic rapid identifică antigenele specifice noului coronavirus atunci când virusul se replică activ. Atât testele RT-PCR, cât şi testele antigen fac parte din categoria testelor care pun în evidenţă prezenţa virusului, dacă acesta este prezent în organism.

Pentru testele antigenice rapide, recoltarea se face din exsudatul nazofaringian, iar rezultatul este disponibil în aproximativ 20 de minute. Preţul unui test antigenic rapid la SANADOR este de 72 lei.

Testele antigenice rapide se pot realiza, la cerere, cu programare prealabilă prin Call Center (021.9699, disponibil nonstop), dar şi direct prin prezentarea la unul din punctele de recoltare COVID-19 de mai sus, în timpul programului de lucru.

Testarea anticorpilor anti-spike

La SANADOR, pacienţii pot opta pentru testele de identificare a anticorpilor specifici produşi de organismul uman la contactul cu noul coronavirus – anticorpi anti-nucleocapsidă, de tip IgM şi IgG. Testarea acestor anticorpi este recomandată persoanelor care au avut COVID-19 şi poate identifica şi persoanele care au avut infecţii asimptomatice.

Persoanele care s-au vaccinat împotriva COVID-19 şi cele care au trecut prin boală pot opta pentru dozarea cantitativă a anticorpilor neutralizanţi (anti-Spike RBD), pentru o evaluare utilă a răspunsului imun. Anticorpii neutralizanţi anti-spike împiedică ataşarea virusului SARS-CoV-2 de celulele umane.

Recoltarea de sânge pentru aceste teste se poate face în oricare din clinicile sau punctele de recoltare SANADOR, în timpul programului de lucru, fără o programare prealabilă. Rezultatul este disponibil online, în maximum 24 de ore de la recoltare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO